14,79 dan satip kurtulan arkadaslarimi tebrik ediyorum...gelene gecene cakiyorlar.Allah sonumuzu hayir etsin.tirsmaya basldim.ytd
info zararýna satýp çýktý..ha acayip küfür edilecek bir tip çýktý...satýyorsun alýyor çýkarmaya çalýþýyor..alýyorsun inadýna düþürüyor..13den mal aldým.12,90a kadar 80bin tane sattý 2-3 dk da..aq beceriksizi madem alýyorsun býrak çýksýn..3-5 alýcý görünce hemen basýyor..satýnca ayný adamlar aman düþmesin diye alýþ yazýyor..400bine kadar dün mal aldý.para var beyin yok..þu piyasa okadar çok doluki bu paralý beynsizlerden.
info yerini meriye ve yatfinansa býraktý..bakalým onlar ne yapcak..merinin göstere göstere mal almak istemesini kullanamadý beynsiz..50bin satýþ yazdý..1 kademe altýna 25bin alýþ yazdý..meri satýþýný aldý..demekki meri almak istiyor..dünde.bugünde..ne diye saçma sapan iþlem yapýyorsun..hiçbiþey yapmasa yine çýkardý hisse.zarar etmek istiyor olabilirsin.senin yüzünden büssürü insan ediyor salatalýk kafalý..
![]()
en önemlisi dogru zaman.
Dün aldý 350 bin lot ekranýma geldi %3 artý olunca...
Hemen 13'den aldým...1 dakika sonra 13,12 oldu þansýma..Neyse yine hýzlýca 13,19 oldu 13,2'de set var dedim 13,19 yazayým..13,19 satýþa geldi sanýrým beni gördü ýþýk hýzýyla 13,1 oldu..Dur dedim bir tur daha yapar ayný hýzla 13 oldu..Gülerek seyrediyorum tabi sonra bir de 12,94 yapmaz mý dedim bu çakal ne geçirsem kar misali hepsini 12,9 üstü boca edecek yukarý dönünce maliyete verdim çýktým..Sonra 12,89 bir daha aldým 12,84 yaptý..
Daha komiði satýþtaki tüm lotlar kendinin onlarý silip yukarý 3-4 kademe serbest yapmaya baþladý
Borsadan biraz anlayan tahta okuyabilen biri zaten niyetini anlar..Bunu da 12,92 verdim daha da girmedim..
Eðer burayý okuyorsa bu Ýnfo'daki andaval ona bir çift sözüm var; Borsa ile uzaktan yakýndan alakasý yok, her girdiði yerde zarar eder nacizane tavsiyem böyle ufak operasyonlara kalkýþmasýn.
Sen mal mý vericen getirirsin tavana 10 birim yakýn kademeye gücün varsa eðer, tavan olacak ertesi gün yukarýdan açar satarým diyen kekliklere vereceksin..Kural da bu düzen de bu..
Dün dediðim gibi zararýna verip çýkacaktý sen koyduðun için gördüm..Yoksa daha hayatta bakmam kaç lira olmuþ diye.
yabancý oraný da fake çýktý , oran yeniden düþüþte %16 ya kadar gerilemiþ.. dedik bu býyýklý yabancýdýr diye..
Yer Ýmleri