İnsulin direncini kıracaksınız.Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Biraz sabır.
Printable View
Mert aslanim
Crossland ne ya
Merhaba, burası doğru yeri mi bilmiyorum ancak belki bilen vardır.
Halkbank hesabımdaki FİL yatırım fonlarımı, Ziraat Bankasında bir hesap açıp oraya aktarmak istiyorum. Bankada değil MKK nezdinde takasbankta olduğunu biliyorum ancak başka banka hesabına satıp tekrar almadan taşımak mümkün mü ?
MKK'da yani Takasbank'ta virman var
Ama yapabilen olmadı galiba şu ana kadar
Çünkü hiçbir banka bunu bilmiyor
Verilecek bir dilekçeyle olacak iş
Takasbankın amacı bu aslında ama
anlatabilmek mümkün olmuyor ilgililere
Gerçi FİL için değmez ordan satın eft yapın o bankadan tekrar alın ciddi bir kayıp olmaz
Ama T2lik fon olsa sorun olurdu
Bu şarkı tüm kardeşlerimize özellikle de Mert ve Aydın'a gelsin:
https://www.youtube.com/watch?v=NRtqDGP1KZc
Kiloyu verin boyda uzamış gibi olacak
Ama
Boy moy sorun değil
O kilolar yokmu
Bütün hastalıkların sebebi
Beslenme yanlışsa herşey bitiyor
Halkımızın çoğu obez oldu
Gençler öyle
Çok sağlıksız yetişiyorlar
Halbuki sağlıklı beslenmek o kadar kolayki
Alıştığınız anda artık fazla yemekte istemiyorsunuz
Biraz irade biraz sabır
Bakın
İnsan vücudu mükemmel bir makina
Siz onun istediklerini yaparsanız kendini çok güzel topluyor, kendini onarıyor.
Vaktiniz olduğunda şunu bir okuyun.
http://woto.com/karatay-diyeti--ozet-bilgi
İnsan nerden nereye geliyor şurayada bir bakın.
http://woto.com/oneriler
Universitedeki kankam
Sigara icmez
Alkol yok
Koy cocugu
Cekingen oldugu icin uni boyunca kiz arkadasi dahi olmadi...
Adam 4 yil once akciger kanserinden öldü...bunun ustune hic birseye inancim kalmadi...diyetmis neyin diyetini odedi bu adam.😀
Tamam ustad
Seker ve alkolu ayri tutarak bir diyet oneriniz lutfen 😀
Onlar olmazsa bende olmam😀
Okudum.biraz ,kahvaltida bal bile yemeyin diyor
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen artizsin aslan parcasi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olay genlerde... şu an dünyada nesli devam eden beşer soyunun kreatörlük aşamasında dna zincirlerinde bir takım kopukluklar , eksiklikler var .. yani bizim bu günki akıl düzeyimizle incelediğimizde bir tuhaflık var... şöyle düşün , mutfaktasın yemek yapıyorsun mesela etli sebze yemeği.... tencereye etleri koydun sonra sebzeleri koydun usulüne göre sıra ile gidiyorsun , tam o sırada ya kapı çalıyor ya da telefon , bir kaç malzemeyi koymadan alalacele mutfaktan çıkıyorsun , döndüğünde o malzemeleri koymayı unutup yemeği hazırlıyorsun... işte bizim şu andaki beşer neslinde böyle bir problem var ve biz bunu nasıl çözeceğiz ? çözemeyiz çünküm genlere müdahale etsen değiştirsen bile , ilk baştan yapım aşamasında şifresi bilgisi sende olmayan bilgileri de eklemen lazım... sanki bi şey olmuş da dna zincirlerimizde bi şeyler eksik bırakılmış.. o an artık ne olduysa bi şey aceleye getirilmiş ya da bilinçli olarak eksik bırakılmış...,
tabii burada insan nesli ile dünyadaki beşer kavramlarının farkını da bilmek lazım...
Emmim bugun foruma yazdiki
Yola vuruyorum kendini
Doneleri birlestirince emmimim ask acisi cektigi ve mecnun gibi kendini yola vurdugunu dusunuyorum...
Arkadaslar emmim icin dua edin...bu yasta ask olmaz emmi yapma