bana da çok kibaraca teklif etmişlerdi.
ama bilirim ki kibarlık erdem sayılmaz.
kibarlıktan sonrası önemli
Printable View
bana da çok kibaraca teklif etmişlerdi.
ama bilirim ki kibarlık erdem sayılmaz.
kibarlıktan sonrası önemli
Ben performans iyi oldugu zaman gelirim. Düşerken işim olmaz. Niye düserken moral bozayimki[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam küfür vb bir şey yok. Olay çıkmak değil seans arası derinlik takas bakmak icin girdik zaten, temel analizleri burdan yeterince alıyoruz.
Maliyet öğrenmede şöyle bir sıkıntı var. Ben spekülatör olsam, hissenet, investing, Twitter vb yerlerden küçük yatırımcinin maliyetlerinin nerede yigildigini görsem, yığılma noktasına hisseyi çıkarmam mümkünse, daha aşağıda trade yaparım. Bence sakınca budur. Neyse kafa agritmayalim, kendimce farkındalik yaratmaya çalışıyorum.
telegram bana da geldi, vaktim yok giremedim. ama damat dolar için telagram yaparsa ona giderim. :) bu hafta ticari faaliyetlerimde alım satım tutum her şey dolara döndü. yani risk oluşmasın diye. işci ücretlerim TL, fakat farklı bir uygulama yaparak, normal kazanc dışında dileyene aylık 40-50 saat fazla çalışma imkanı sağlattım. İhtiyacı olan mesai yaparak gelirini artırabilecek.
Banada özelden reklam geldi. gitmedim. telegroşa.
Ben burada sadece th ın zararını hesapladım diye atıldım. Yeni nick aldım girdim. sayfısızlığım olmamıştı.
Ama forum yönecilerine kızmadım küsmedim. Muhtemelen zararda oldukları için ben güldüğüm için alınıp yasakladılar.
Ben yeni nickle geldim. hayvanlara eziyet ettiler diye bu sefer gerçekten küfrettim. forum yöneticileri bu seferde küfürden 15 günlük ceza verdi. haklı olarak.
Demek istediğim küçük yatırımcıysan bilgi amaçlı genede telegroşa gir bilgi ögrenmeye çalış.
Sonuçta herkes art niyetli değil. Bilgi bilgidir özümse.
seni 1 kere attılar diye bozulmaya gerek yok.
ben halkbank 14 lira iken düşecek dedim. 12 iken 8 iken 6 iken gene düşecek dedim diye toplamda 1 milyon adet küfür yemişimdir.
kahkaha attım geçtim. :oleyo:
Sonuçta ben hala gerçekleri en azından kendimce görebildğim gerçekleri söylemeye yazmaya çalışıyorum.
Fikir alış verişi yapıyorum. Eski hedefimi artık hedefimi 2 liraya kadar düşürdüm.
o düzeydeki spek ve tahtayı yönetenler için söylediğini yapmaya gerek yok kardeşim.
Sosyal ağlardan veri toplamak için diyaloğa gerek yok.
Yasal olarak halkbank yatırımcılarının bilgilerini talep etme görme hakkına sahip maliyet dahil.
Takasbankta bu bilgilerde ayrıca detaylı olarak var. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. :oleyo:
Sosyal ağlara hiç gerek yok. Burada çok fobi var böyle. daha öncede anlatmaya çalışmışımdır.
Buralarda gerçek spek bulamazsın yada adamını...
666 Pegasus güzel döndü, kâra geçmissindir heralde 23 lere kadar düşen senet 40 lira,vay be.
Burak dogru diyor evet Sherlock.
Reis cuma kadar konuşmaz bence, cuma günü kapanışta ne der, biraz spekülasyon yapalım. Pazartesi maddelerini antalttığımız Tekali-i Milliye yi gördünüz, bunu size uygulamayacağız. İş bankasını verin kurtulun. Mesela.
Ne diyeceği zaten belli.
.......... senedir bir hissenin düşmesi olacak şey değil. Artık çıkışın yakın olduğunu düşünüyorum; der. Sadece baştaki süre kısmı değişiyor.Matbu evrak kullanır kendisi Th abimiz.
Hem burda olmadığı ne belli.Şöyle düşünün. O gidince yerine kim geldi ve hisse hakkında onun tam zıddı - minik citi - şeyler söylemeye başladı.Bu long /short açıp duruma göre?????biraz da biz komplo teorisi yapalım. Filmin sonunda ikisi aynı adam çıkarsa perde bizim üstümüze iner :)
Pazartesi açıklanan bu 100 yıl önceki savaş maddelerinin anlatılmasının başka bir izahı yok. Trump la aynı gidiyoruz, Oda biliyorsununuz bu bir savaş ve ben savaş başkanıyım, yakında trupm önüne isim getirecek. winston churchill trump. :)
Bugün merkez rezervlerini gördüm, reis koç ve ülkeri de almalı, sahiplerine bağkurdan maaş bağlarız.
PY işini çok iyi biliyor, tam ortalama civarında kapanışı yapacak, yukarı mı gidecek aşağı mı sürecek?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabahki gapı gapattık sadece
Ozune dondu. %10'dan %1'e.
Hem YF'in, hem AK'in eline verdim bu sefer. Teker teker intikamimi aliyorum.
http://share.matriksdata.com/Images/...1801066441.png
Eksi kapatti bu kadar serefsizlik olmaz artik
Sadece onu diyeceğini sanmıyorum çünkü bilmem neyin % si şeklinde konuştu.
umarım kafalarına göre halkın parasına yada dolarına dokunmaya çalışmazlar.
hükümet mi diyeyim tek adam rejimimi diyeyim bilemedim halkın sırtına yük olursa halk bir süre sonra sırtından atar.
Paraya el konulması borsaya yaramaz.
Halkın yükü sırtından atması borsaya gene yaramaz.
Bankalara el atarsa hangisi olduğu önemli değil gene borsaya yaramaz.
umarım böyle bir hata yapmazlar. boşuna demiyorum devletleri bilim kurulları yönetmeli.
Yatirim Finans'taki herife pis mal taktilar. Maliyete baksana. Ne mendebur seydir %10'dan - %1'e. Herifler cok basti yine.
http://share.matriksdata.com/Images/...1810305515.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1811403641.png
Çok ********ce hareket edip hisseyi , tarumar ettiklerini gördük.
Ama bugünkü yaptiklari hicbir kitapda yazmaz.
Bu kadar adi hareketler yapilmaz.
Halkbank hissesine sahip çıkmalı bu hırsızlara prim vermemeli.
Osisa sende bu hissede uzun suredir buradasin. Bu hisse senedi iki senedir sahipsiz. Bankadan bir cacik olmayacagini banka yonetimi de biliyor. Hisse fiyati ile ilgilenmiyorlar. Bu haraketlere alismak lazim.
BAtmaz ama surundurur. Tum borsa giderken bu gitmez vesaire
Erick ben total loss diyorum artık. Eskisi kadar canımıda sıkmıyor, son olarakta beni pek şaşırtmıyor. Sanırım genel seçimlerden sonra toparlanır, zaten o zamana kadar mahkeme sürer. Yeni yönetimle beyaz bir sayfa açılarak halka açık kamu bankalarına arpalık olarak değilde halka açık kamu bankası olarak muamele edilir. Sevgili 666 soruyor bazen 500 yıl mı yaşayacağız diye, ben kafamda şöyle bir rasyonalizasyon geliştirdim. E ne yapalım kendimizi harap etmenin mânâsı yok ticaret yaptık, batırdık. Canımız sağolsun, can sağlığı herşeyden önemli.
İkici trademi yaptım bu gün ama ana maliyet yine yükseldi 5.04 oldu 5.01den 5.16 verdim 5.04 koydum paşaya çaktım yine bizim borsada adilik bitmez halkı takip etmekten diğerine hiç bakmıyorum bile
https://www.resmin.net/images/2020/0...f4cf074cb0.png
Yüksek işlem hacmine rağmen ortalamanın üzerinde kapatamaması olumsuz algılanmalı...
Üzerinde kapanışlar görmeye başladığımız an iyimser moda geçeriz...
https://www.resmin.net/images/2020/04/07/002.png
Kısa vade yorum yapmak istemem, bakalım dolar buna benzer hareket edecek mi? Yarın üst banda gitmesi gerekir.
Yeşil kanal kırılmadığı sürece dolar pozitif seyir devam.
https://i.hizliresim.com/EWbnqY.png
https://i.hizliresim.com/bNwq65.png
Burada yazan arkadaşlara soruyorum....
Bir üye kendince bir yorum paylaşmış gruba...............karşılığında SherlockH 'den aldığı cevap ;
" yav hee hee " ve " bırakın bu polyanna işini "
alay ediyor....rencide ediyor....
sizlerin burada yazdığınız bir yoruma böyle alaycı bir cevap verseler nasıl hissedersiniz ?
forumlarda tartışma her zaman olabilir......saygı sevgi çerçevesinde olduktan sonra başımızın üstüne...
ayrıca forumda anket yapmak ne zamandan beri art niyet oluyor...bunu da anlamış değilim...böyle bir ithamı da kabul etmiyorum...
cevap hakkı doğduğu için yazıyorum....kendimi savunmak zorunda kaldım...
verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim...
Ne bekliyorsun ki ? Yani gerçek anlamda beklentin nedir 2 gün öncesinden yükselişi görüyorum ama girmiyorum.
Dün bugün artı gösterip sonra sattılar yarında satış gelse şaşırmam. Yani kimsenin zarar etmesini istemem.
Ama bunlar böyle... bir şey desem küfretsem ben forumda ceza yerim. Bende yokken deli oluyorum. Sizi düşünemiyorum.
Neyse anladım seni. sende beni anlamışsındır. spk bddk masak ne takip ediyor acaba...
Sayın Altay,
Bana göre SherlockH her şekilde haklı.
1. kendisi üye admin değil sizin yapıcı olmanız lazım sopa kullanmayı söyleme değil.
2. gördüğüm yazılar yüzünden gene haklı, solunum cihazi ile hissenin ne alakası var. Yazan kişi hayal kuruyorum dese belki.
3. birçok sosyal ağ kanalı var. ne gerek var telegrafa gelin burada yazın. aynı adamlar her yerde yazıyor gereksiz gürültü.
Devir hocanın xu100 topiğinin ara sıra okunmasında fayda var, değerli bir uzmandır, petrolde bir dip daha görüyor.
Ben seni anlayamam.Kizmiyorum sana anlayamiyorum
Benim mizacima yapıma yatırım anlayışıma ters senin düşüncelerin.
Benim elimde hisse olmasa birak forum sayfasını ekonomi haberi bile okumam. Yani burada hatalı olan bir şey var.
Benim sinir olma nedenim tahtada ki oyunlar, ha sinir olup nemi yapıyorum.Yine aliyorum, ama verip aliyorum.
666 nin paylaştığı 5.03/5.05/5.06 alis emirlerinin bir kismi benim emirlerim.
Maliyet düşünüyorum.
Yani hisse aldim oturup beklemiyorum.
Yarin hisse 4 lira olsa zarar yazmam...
Tahtayı okuyorum, zayıf güçlü anları arıyorum, güçlü anlarda bende ilave aliyorum, zayıf anlarda satiyorum.
Yarin baktim piyasa kotu ilaveleri satarim, bist zayif ve güçsüz duruyor giriş olmayınca robotlar trade ediyor.
size bir dolar grafiği çizeyim, az sakinleşin. :) hayali grafik ama, mesnetsiz yani. Merkez İMF ye giderse bir iki sene esir eder bizi.
Grafik demiyorum, ama resimleri çizen ressamlar ayrı, yani bir birlerini tanımıyor fakat ikisi de ortak renk kullanmış, açık hardal rengi yada sararmış çimen resmi gibi. ikinci resim deki yeşil rezervlerin yönün gösteriyor, ilk resim ise rezervler böyle olursa, şu da şöyle olur gibi bir şey. Zıt kutuplar bir birini itiyor diye bir teori vardı sanırım.