Burak dogru diyor evet Sherlock.
Burak dogru diyor evet Sherlock.
Reis cuma kadar konuşmaz bence, cuma günü kapanışta ne der, biraz spekülasyon yapalım. Pazartesi maddelerini antalttığımız Tekali-i Milliye yi gördünüz, bunu size uygulamayacağız. İş bankasını verin kurtulun. Mesela.
Ne diyeceği zaten belli.
.......... senedir bir hissenin düşmesi olacak şey değil. Artık çıkışın yakın olduğunu düşünüyorum; der. Sadece baştaki süre kısmı değişiyor.Matbu evrak kullanır kendisi Th abimiz.
Hem burda olmadığı ne belli.Şöyle düşünün. O gidince yerine kim geldi ve hisse hakkında onun tam zıddı - minik citi - şeyler söylemeye başladı.Bu long /short açıp duruma göre?????biraz da biz komplo teorisi yapalım. Filmin sonunda ikisi aynı adam çıkarsa perde bizim üstümüze iner![]()
Pazartesi açıklanan bu 100 yıl önceki savaş maddelerinin anlatılmasının başka bir izahı yok. Trump la aynı gidiyoruz, Oda biliyorsununuz bu bir savaş ve ben savaş başkanıyım, yakında trupm önüne isim getirecek. winston churchill trump.![]()
Bugün merkez rezervlerini gördüm, reis koç ve ülkeri de almalı, sahiplerine bağkurdan maaş bağlarız.
Yer İmleri