Burak dogru diyor evet Sherlock.
Burak dogru diyor evet Sherlock.
Reis cuma kadar konuþmaz bence, cuma günü kapanýþta ne der, biraz spekülasyon yapalým. Pazartesi maddelerini antalttýðýmýz Tekali-i Milliye yi gördünüz, bunu size uygulamayacaðýz. Ýþ bankasýný verin kurtulun. Mesela.
Ne diyeceði zaten belli.
.......... senedir bir hissenin düþmesi olacak þey deðil. Artýk çýkýþýn yakýn olduðunu düþünüyorum; der. Sadece baþtaki süre kýsmý deðiþiyor.Matbu evrak kullanýr kendisi Th abimiz.
Hem burda olmadýðý ne belli.Þöyle düþünün. O gidince yerine kim geldi ve hisse hakkýnda onun tam zýddý - minik citi - þeyler söylemeye baþladý.Bu long /short açýp duruma göre?????biraz da biz komplo teorisi yapalým. Filmin sonunda ikisi ayný adam çýkarsa perde bizim üstümüze iner![]()
Pazartesi açýklanan bu 100 yýl önceki savaþ maddelerinin anlatýlmasýnýn baþka bir izahý yok. Trump la ayný gidiyoruz, Oda biliyorsununuz bu bir savaþ ve ben savaþ baþkanýyým, yakýnda trupm önüne isim getirecek. winston churchill trump.![]()
Bugün merkez rezervlerini gördüm, reis koç ve ülkeri de almalý, sahiplerine baðkurdan maaþ baðlarýz.
Yer Ýmleri