Ben yok muyum?
Ustadim
sizi tenzih ederim
Kkb lerden hiz hazetmem
Cocuklugum sanciyla gecti
Gitmedigimiz kkb uzmani kalmamisti
En son gata da bir prof ben hallederim demisti
Her iki kulagima tup takildi
Geniz etim
Burun etim
Bademciklerim alindi
Ameliyat bir halta yaradimi bilmiyorum
Bir yil daha agri sanci oldu
Sonra gecti
Belkide buyudum iyilestim emin degilim
Üstad alakasız oldu ama siz aileden zenginsiniz. Ben 40 yaşındayım. Babam uzman dr a beyin ameliyatı olmuştu. Belimizi doğrulamadık. Liseye gidiyordum. Siz prof a ameliyat olmussunuz maşallah:).
Ayrıca bademcik geniz eti ameliyatları yoruma çok açık her dr başka bisi der. Bazı çocuğa çok yarar bazısına yaramaz 2x2 4 etmiyor bu konuda
Tmg fonu hakkında ne düşünüyorsunuz. Elimden cikariyim mı karar verrmedim
Nikotin ACE reseptöründe down regülasyon yapıyor, yani virüsün girdiği kapı sayısını azaltıyor, velhasıl bulalışı zorlaştırıyorRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben alıyorum [emoji846]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef hepsi bi gün öldürüyo, maske ve temas dışında malesef secenek yok, bu dönem uzaktan sevelimRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede bunlara aşı planlanmalı[emoji16]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada küçük yatırımcılara telegram grupları kurdurup küçük hisselerde çok fazla kişinin parasını çarptılar.
Herkes yan tahta bulup vurkaça yapayım derdine girdi. Batık tabela şirketlerine günlerce tavana tavan çektirip en son trende binenlere komple kitlediler.
Bugün birisi ile tanıştım, enayileri tahtaya mal yapma için toplaya toplaya 1 yılda %1100 getiri elde etmiş!
Çiftlikbank tan medet uman zihniyet aynı şekilde borsada da benzer şekilde öpülmüş!
Ustadim ne diye girdiniz
Burada yazanlar belli
Afa binde bir soylenmistir siz de gidip almissiniz
Size sunu yapin bunu yapin diyemem
Cunku toplam portfoyunuz icindeki orani risk alginiz vs bilmiyorum
Ama ben yerinizde olsam cikar daha mantikli birseye girerdim
Bir fonun gecmisine bakacaksiniz
Gecmiste de cok cok iyi performansi olmamis
Karar sizin.
Ytd
Syg
SPK yine yakaladı! SPK, Telegram üzerinden 4 hissede takipçilerine al veya tut tavsiyesi verdikten sonra satışa geçen @borsakralresmi sahibi Burak Sözübir e 1 milyon 127 bin 20 lira idari para cezası kesti
http://www.patronlardunyasi.com/habe...TL-ceza/240551
Kağıtla sarılı olanlatrı içme üstadım , tütünle sarılı olanlar ciwas la daha iyi gider sanki[emoji2]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok biliyorum ustadim bu dedigim kagitla yapilan ama puro iciyorsaniz bilirsiniz puro aliskanliktir
Hangisine alistiysan baska icemezsiniz
Bu uni yillarimda babama hediye gelmisti
Yurute yurute alistim
Sonra titan vs denedim ama bu tadi alamadim asla
Birde agizligiyla icmek daha kolay oluyor
Olaya derhal dahil olup kamu spotumuzu giriyoruz.
Sigara ÖLDÜRÜR.
https://www.youtube.com/watch?v=bqcq8E6rfPg