Originally Posted by Webster Bu karhanede hersey mumkun ustadim Umarim kazanciniz bol olur Yalniz reis sinyal cakti bugun Tedbirler geri gelebilir vs Ben hafif kizaga gecmeyi planliyorum kızak neresi olaki üstadım
Originally Posted by Şimal yıldızı kızak neresi olaki üstadım ppf 😀😀😀😀😀😀
Originally Posted by Webster ppf 😀😀😀😀😀😀 Üstad bir vakıf yo birikti baya
Originally Posted by eaw Üstad bir vakıf yo birikti baya Bende de Dustukce topluyorum
Originally Posted by sadecegrafik MyFinans üstad, yeni çıkan fonları nereden takip edebiliyorsunuz? Ben hep ilk sizden duyuyorum ama siz nereden bakıyorsunuz onu merak ettim. Boş vakit oldukça portföy yönetim şirketlerinin web sayfalarına bakıyorum Ayrıca SPK bültenlerindede izin verilenler açıklanıyor O şekilde haberdar oluyorum
Originally Posted by Webster Al satla ugrasmaya gerek yok ustadim hedefiniz buysa eib yakalar gibi Benim hedefim gunluk enaz 1 O sebeple kasiyorum Üstad eıb Te %5 nerdeee... Senin %1 de güzel hedef yarısına razıyım
Hisse işine yeni girdim. Bugün sattığım hissenin tutarı t+2 bakiyede bu t+2 bakiyeye repo/ppf da değerlenecek mi?
Originally Posted by onur1064 https://hizliresim.com/N4p42u uzun zamandır tuttugum bebek hissem hergün düzenli takip ediyorum ve yabanci sürekli topluyor 15 eylülde hatirlarmisiniz tek mal taşıdıgım hisse bu demistim
Forum Rules
Yer İmleri