Originally Posted by myfinans Artýk bu iþ bizim için eðlence oldu. Herkesin bir hobisi var, bu da bizim hobimiz. Harcayacam parayi ama musade etmiyorsunuz Birsey alacam diyorum ne gerek var deyip kafami bulandiriyorsunuz
Originally Posted by Webster Melaninin kocasi ne zaman suprizi aciklayacak New york açýklarýnda doðalgaz buldular galiba.
Originally Posted by Webster Harcayacam parayi ama musade etmiyorsunuz Birsey alacam diyorum ne gerek var deyip kafami bulandiriyorsunuz banada alsana ya su deri ceketten giyip bi eþimin karþýsýna geceyim
Originally Posted by Webster Harcayacam parayi ama musade etmiyorsunuz Birsey alacam diyorum ne gerek var deyip kafami bulandiriyorsunuz Sayýn W müdürüm CDS takip elemanýnýz kayýp Ýþini aksatýyor, bildirir saygýlarýmý sunarým.
Son düzenleme : myfinans; 24-09-2020 saat: 23:43.
AFT'nin dolar kurundaki yükseliþten arýndýrýlmýþ kar yüzdeleri kaçtýr Hesaplayan oldumu.
Originally Posted by onur1064 banada alsana ya su deri ceketten giyip bi eþimin karþýsýna geceyim Þþþ onurum Sanada cok yakisir ha
Originally Posted by myfinans Sayýn W müdürüm DXY takip elemanýnýz kayýp Ýþini aksatýyor, bildirir saygýlarýmý sunarým. Dxy degil cds desek😀
Originally Posted by Webster Þþþ onurum Sanada cok yakisir ha valla yakisir güzel yelek
Forum Rules
Yer Ýmleri