bist 100 tabii
Printable View
Çoluk çocuğu pistten alın dA az biraz i$imiz var malum..
tüp hava kaçırmaya başlamış
Grafik büyük olduğu için ekleyemiyorum. Mayıs 2013 ve ocak 2018 zirvelerinden haftalık grafikte yükselen trend çizin. 1690 seviyesini verecektir. Zaten buralara ancak bankacılık ve havacılık sektörü eşliğinde gidebilir. Diğer sektörler görmesi gereken seviyelere geldiler.
Ocak 2018 ve ocak 2020 zirvelerinin yükselen trendide 1517'den geçiyor. Bugün onu kırdık
5.46 krdmd short
Ne yaptınız ayılar.. Yine spot alanlar kazandı...
Hiç haberiniz olmayan gerekte duymadığınız hisseler sizden daha çok kazandı..
Bakınız hektas odas asuzu ardyz tursg.. [emoji1][emoji1]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saatlik şişti vs derken short
Basanlar stopsuz shortlar.. Hadi bakalım..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/wqcK5N.png
Sapığıma dikkat edin.
Ben düşecek dediğimde gelir.
Yok çıkacak demez.
Bana sataşır.
Gizli servis.
Ek 26483
https://i.hizliresim.com/Bqztqj.jpg
Kademe analizinde 1484,75 e kadar düşüp alım satım yapıldıgı gözüküyor bu hareket benim grafikte yok başka yerlerdede baktım yok kademe analizi ise böyle diyor bu ne iş matriks viop derinligi olan birisiyle karşılaştırsak.
burda çok önemli bir detay var ama kimse oralı degil :D adamlar 6 bin puan aşagıdan almış satmış...
Benim matriks kafayı yemiş düzeldi :D 1531 en düşük satış şimdi.onun yüzünden herşeyi yanlış görüyormuşuz ne biçim işse.
Nolucak abi, en fazla 75 liraya düşer daha altına düşseydi dediğim zaman düşerdi, düşürmediler... En kötü geride kaldı
Yeniden korona mı gelicek, yada papazı mı vercez yada nolcak ki de düşecek.
dollar yükselse tüpe yarıyor, faiz artsa tüpe yarıyor, reuters yaptırım geliyor dese tüpe yarıyor.
palanın yaptığı i, kamu satıyor tüp alıyor gibi
Koç sana değil bu o kot kafalıya ,
Sanıyorki borsa onun etrafında dönüyor,
Sanıyorki bu kadar argoritmanın içinde onun kadar yazmayan pozisyonu yok veya hep kaybediyor:)
Sanıyorki buraya pozisyon yazdığı zaman sınıf birincisi olup , güneysu veya medvig gelip kurdale takıp arkadaşlara alkışlatacak:
Bilmiyorki giydiği can yeleği hava kaçırıyor:)
Analiz yapıldığında 9.75 di yonca , gördüğümüzü uygulamaya çalışıyoruz bam bam iki yöne keko
[emoji106][emoji106][emoji106]
Anlamak mümkün değil. Her yazılana itirazı geçtim, küçümsemeler, laf sokmalar. Gören de adam malı hamuduyla götürüyor da buraya öylesine yazıyor sanır. İşlem yapılan kontrat sayısı ile ilgili yazılar ise tek kelime ile ayıp. Herkesin bir yöntemi, stratejisi var. Kazanır ya da kaybeder. Kimseyi ilgilendirmez.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen yetkili bi abiye benziyon Hamza başkan. Izlerim notumu alırım biz genciz daha yeni yeni girdik bu işlere.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı manyAkI forumda$lara da bi çift sözümüz var..
Bu grafiği farklı şekilde çizenlerin ve ewcilerin çoğunlukla vardığı genel sonuç, 3. dalgada olduğumuz ve 100 endekste bu rallinin 1600-1800 arasında bir yerden geri döneceği. (Bu kesim arasında çoğunluk 1650-1800 arasını bekliyor).
Şahsen ben macd bir şeye sat verdiyse,uymayınca para kaybettiğimi acı tecrübeler olarak gördüm.
BİST buralardan bir düzeltme yiyecektir.
Tam tepeyi bulmak tabiki mümkün değil.
Komiklik yapanlara gülmiycem & forum kurallarına riayet etmeye özen göstererek tabi..
Alıntı gerekleri de yohtur..
).. Kazanan bilir kendin. Bilmeli de yani hiç değilse..
Selamlar, iyi trade'ler..
Gönlünüzce olsun dileriz..
Olsun da inşallah...
Sevgili MedwiG, ileti silme çetelesi tutuyorsun ya böylesi bi ortamda bile, neyse kolay gelsin naBalım..
Grande parite devir daimle okyanusu.. Upside down graffiki syndrome..
Benim portföyün %80i dövizde, %15i altında. %5 TL var. Boştaki TL ile 20 kontrat vadelide poz açabilirim. Sadece vadeli işlemlerden uzak kalmayayım diye, her bin puanda 1 kontrat short açayım dedim. Nisan vadede 1517.75, 1527.75, 1537.75 short derken realizasyon geldi, 1514.50 den kapattım pozları. Aynı gün 1540,1550 shortlar geldi. Bugün de 1560 ve 1570. 4 kontrat short ile devam ediyorum. Her bin puanda (yani 10 puanda yeni sistemde) 1 kontrat satmaya devam edeceğim 1650 ye kadar. Sonra 7.5 puanda 1 kontrat satmaya başlarım. Artık pozları 1400 öncesinde kapatmayacağım. Merak ettim, kaça kadar çıkabilecekler. Bana şöyle 30-40 kontrat short açtırabilecekler mi? Eğlencelik takıldığım için artık vadelide beklenti-hedef yazmayı bıraktım burada.