Sayfa 708/996 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Viop - XXVIII

SPOT kapanış

Sapığıma dikkat edin.
    Ben düşecek dediğimde gelir.
    Yok çıkacak demez.
    Bana sataşır.
    Gizli servis.

3. 14 kademe.jpg

Kademe analizinde 1484,75 e kadar düşüp alım satım yapıldıgı gözüküyor bu hareket benim grafikte yok başka yerlerdede baktım yok kademe analizi ise böyle diyor bu ne iş matriks viop derinligi olan birisiyle karşılaştırsak.

burda çok önemli bir detay var ama kimse oralı degil :D adamlar 6 bin puan aşagıdan almış satmış...

Benim matriks kafayı yemiş düzeldi :D 1531 en düşük satış şimdi.onun yüzünden herşeyi yanlış görüyormuşuz ne biçim işse.
    Son düzenleme : akira; 14-12-2020 saat: 18:38.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Günün anlam ve önemine binaen.. ) $ansımız da bol olsun umArıZz..
    Bayım, sanki 160 gösterecek gibi sanki bence. Hayırlısı bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    stockgeneration hedefime geldik bir süre şöyle böyle diye twit atarsa görürsün sistemi sistem teknik meknik hepsi hikaye..

masada üttüler gene bugün 140.000 endekste kamular ne kapattı ..
    Nolucak abi, en fazla 75 liraya düşer daha altına düşseydi dediğim zaman düşerdi, düşürmediler... En kötü geride kaldı
    Yeniden korona mı gelicek, yada papazı mı vercez yada nolcak ki de düşecek.
    dollar yükselse tüpe yarıyor, faiz artsa tüpe yarıyor, reuters yaptırım geliyor dese tüpe yarıyor.
    palanın yaptığı i, kamu satıyor tüp alıyor gibi
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    KOÇ,

Yonca da inceden obo çalışması mevcut , tuzak olma ihtimalide var.
    9.69 altı sana yarar 9.81 üstü patates formasyonu 10.05.
    izleyelim kimi kıracak badem spor
    Koç sana değil bu o kot kafalıya ,
    Sanıyorki borsa onun etrafında dönüyor,
    Sanıyorki bu kadar argoritmanın içinde onun kadar yazmayan pozisyonu yok veya hep kaybediyor
    Sanıyorki buraya pozisyon yazdığı zaman sınıf birincisi olup , güneysu veya medvig gelip kurdale takıp arkadaşlara alkışlatacak:
    Bilmiyorki giydiği can yeleği hava kaçırıyor
    Analiz yapıldığında 9.75 di yonca , gördüğümüzü uygulamaya çalışıyoruz bam bam iki yöne keko

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ALLAH aşkına yorum yapılınca illaki itiraz etmeyin.farklı görüşler piyasanın doğasıdır.hele ben kendime hiç güvenmemem gerektiğini defalarca anladım.gri alanda kimse kendisine güvenemez(pozisyona)..

kendimce burada yazmadığım argumanlarda yazabilirim....ama bu kadar.
    [emoji106][emoji106][emoji106]
    Anlamak mümkün değil. Her yazılana itirazı geçtim, küçümsemeler, laf sokmalar. Gören de adam malı hamuduyla götürüyor da buraya öylesine yazıyor sanır. İşlem yapılan kontrat sayısı ile ilgili yazılar ise tek kelime ile ayıp. Herkesin bir yöntemi, stratejisi var. Kazanır ya da kaybeder. Kimseyi ilgilendirmez.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Sen yetkili bi abiye benziyon Hamza başkan. Izlerim notumu alırım biz genciz daha yeni yeni girdik bu işlere.
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    bunu yut , yut ama sakın yuttuktan sonra çıkartma... yut bunu , içselleştir. ... ilk izlemende belki ( büyük ihtimalle ) zihninde değişiklik yapmayacak bi kaç kez daha izle not al ... bu zihniyete sahip olmadan trade yapılırsa sonuç hüsran olur , kesin ! Bana bu soruyu sorduğuna göre , çok çok yanlıştasın, onu düzeltmen için gönderiyorum ...

https://youtu.be/GhKJ9P3agRc
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 708/996 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •