muazzam bir short squeeze ile karşı karşıyayız. Makas deli gibi açıldı. 17 aralık benzeri gibi mi olacak diye düşünmüyor değilim. Bende short var. Oyuna devam.
Printable View
muazzam bir short squeeze ile karşı karşıyayız. Makas deli gibi açıldı. 17 aralık benzeri gibi mi olacak diye düşünmüyor değilim. Bende short var. Oyuna devam.
Bu tip bir planlama olabilir. KKM'dekilere yönelik bir hamle olur.
https://i.hizliresim.com/a7tmnno.jpg
dayanamadım..3676-77 ortalama short...stopploss 3.700
hedef 800-1000 puan...:)
elektrik kesildi..leptobun şarjı bitebilir...size kolay gelsin..
YKBNK 1,1 milyar lot oldu. Normalde tavan olacak bir hacim. Doymuş olabilir.
Sabah bankalara satış gelince hemen dengelemek adına daldıkları BIMAS yüzde 4-5 artı dan bankalarda kontrolü sağlamalarının ardından eksiye döndü..
Kontrollü borsa..:rules:
Sonbaharda 2 şey bekliyorum..
ABD de dezenflasyon
Ukrayna rusya ateşkesi..
Bizim sistem isi gordu satma diyor oda bozuldu.
SPOT kapanış, Y/F deki herif iyi almış, Garanti Yatırım gene sabahki alışlarının tamamını hatta fazlasını okutmuş,
https://i.hizliresim.com/k9cc8iy.PNG
Söyle metin abime iki gün tatile girdik, iki gün rahatız, fışkırttıramaz, ohhhh yeahhh
Black monday neden olmasın :drunk:
Şaka la şaka, henüz dönüş emaresi yok endekiste ralli tüm hızıyla devam ediyor.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Akşama bakalım kasadaki ceton durumuna
Benim 6 dene şortum oldu
Banakalar ile ilgili bir gelişme olabilir, sortçu sıkıştırmanın ötesine geçti bence.
BBVA geri alım açıklayabilir.
https://i.hizliresim.com/krwymu9.jpg
2.9.22 cuma
Borsa İstanbul bir bütün olarak .. TL bazlı tüm zamanların en yükseğini gördü ve en yüksek kapanışını yaptı ..
Alemin longerlerine tebrikler :)
KAP: IZMDC [ ] İZMİR DEMİR ÇELİK SANAYİ A.Ş. Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1059715
Uzun Çelik Ürünleri (Nervürlü İnşaat Demiri) pazarında yaşanan dönemsel daralma neticesinde ilgili ürün talebinde azalma yaşanmaktadır. Artan üretim maliyetleri ve ekonomik koşullar gereği, proaktif yönetim anlayışı çerçevesinde kaynakların daha etkin, verimli kullanılması ve olası maliyet zararlarını önlemek amacıyla;
Şirketimiz üretiminin Çelikhane bölümünde üretime geçici olarak bir vardiya ara verilerek üretimimizi iki vardiyaya, Çubuk Haddehanesi bölümünde ise üretime geçici olarak iki vardiya ara verilerek üretimimizi bir vardiyaya düşürmüş bulunmaktayız. Profil Haddehane tesisimizde üretim normal düzeninde devam edecektir.
Alınan bu aksiyonlar geçici olup, operasyonlarının devamlılığını teminen Uzun Çelik Ürünleri (Nervürlü İnşaat Demiri) pazarında yaşanacak gelişmeler, üretim maliyetleri, talep ve siparişler göz önünde bulundurularak dinamik olan bu sürecin içerisinde söz konusu vardiyalar artırılabilecektir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
__________________________________________________ ______
Bir kaç gün önce 1 arkadaş bu şirket hakkında yazmıştı.
YTD
Haber yuksek orta klasmana verildi/duyuldu bence.
Reel hayatta benim yıllık iznim başladı ..tatil dönüşünde kısmette varsa görüşürüz İNŞALLAH :)
Tüm dostlarıma huzurlu bir hayat diliyorum :)
Nasıl day trade yapıcan ki dayucuğum, görmiyn mi herif boyuna fışkırttırıyo.
Sabah lönk ceton atan ahşama kebap yiyor, lönkcüler yazsın day trade sini, biz şortcu olduğumuzdan day trade bu rallide imkansız oldu, o yüzden bir süre real time online olarak poz. yazamıycaz kusura bakma
Mahmutpaşalı memati aslında açık açık söylemişti...
İçinden geleni söylediğinden adamın saklısı yok..
O biliyor.....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 bin olduk sayılır. sadece 5-6 şirketin 9 aylıkları bile oraya değmeye yetebilir.
acaba bu sene içinde 5 bin görülür mü? seneye mi sarkar?
üniversitede kardemirde yönetim kurulu başkanlığı yapmış bir profesör " yılda 1 ton çelik üretmek için 1 milyar dolarlık bir şirket gerekir" demişti.
kabaca erdemir 10 milyon ton, kardemir 2,5 milyon ton üretiyor. olması gereken hedef fiyatları siz hesaplayın :cheers:
Endeks kısa pozisyon için emare de yok tepeyi yakalamak için zar atmalık coşku da yok.
XU100 Endeks seyrine ilişkin senaryom (Son dalganın endekste %50 prim ile sonuçlanacağı 3500-3600 tahminine göre. Gerekçem 3200 ün bugün ve haftalıkta geçilmiş olması):
- 3200 üstünde 3300 altında bir noktadan (3250 diyelim) satış gelir ve en düşükten ya da düşüğe yakın kapanır.
- 1 gün kadar kararsızlık gösterir (doji).
- Sonra eksi kapanış ile 3200 backtest veya az altında boğa tuzağı görüntüsü oluşur. (Bu noktada çok kısa stoplu uzun pozisyon denemek mantıklıdır ama gün sonunda yapılması gerektiği için sonraki güne taşıma riskini almak zor gelir insana. Aşağı yöne inanan ise kısa denemek için sonraki gün daha aşağıdan kısa açması daha mantıklıdır risk yönetimi açısından)
- Bir sonraki gün kayıpları geri alır.
- Sonraki 1-2 gün ufak artı (yatay) yapar ve sonrasında güzel bir artı gelir.
- Sonra tıngır mıngır 2 hafta kadar daha yükselir. Uzunlar için arkaya yaslanma vaktidir.
- Öncekilere kıyasla 2-3 kat uzun yukarı bar ile artı yaptığı coşkulu bir gün kapanışa doğru veya bir sonraki gün artı açılarak tepeyi görür ve %25 lik düzeltme hareketi başlar. Uzunların kar alma kısaların ise tepeden kısa için zar atma denemesi böyle bir günde olmalı.
Hedef 3500-3600 aralığı için senaryodur. Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece hisse taşıyorum. $ bazlı hedeflediğim duraklara gelenlerde kademeli satıyorum.
Dayu.
Önce sıfıra kadar short eksi rezerciler için geldiler. Batsınlar dedim.
Sonra teknikci oboculara geldiler.
Zaten tekniği sevmem dedim.
Sonra faiz enflasyon pangalar batık enflasyon muhasebesi için geldiler.
Ula dedim bunlar zaten çok biliyordu batın.
Dayu galiba bugün de aha dün zirve oldu donuyor diyen benim için geldiler.
Ama yanımda artık kimse kalmamıştı...
Bekliyom Çağrı dün ülkede olaydın gelir içerdik sohbet ederken :)??
acaip pis içerim.... 23 yıl olmuş sadece çay içeli . Günde 15 kupa yaklaşık 45 bardak diyelim..:)...
Bol kazançlar abey.
Çay çok severim gurbet elde ilk çayımı getirdim özel kargoynan giden gelene de sipariş cay :)
Bakalım. Piyasa zayıf dedik, al sana zayıf dedi. İnada gerek var mı bilemedim abartti gibi de geliyoooo
Beni gene batıracak gibi de geliyooooo
Geliyor da geliyor işte
niyeti bozdum. haftaya bin lot erdemir ile başlayıp her ay azar azar alacam. belki kardemir pair bile yaparım.
https://www.youtube.com/watch?v=sr2kQQzQ514
türk devleti sen çok yaşa :cool:
büyük şairin de dediği gibi "en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımızdır"