Sayfa 709/1000 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Reel hayatta benim yıllık iznim başladı ..tatil dönüşünde kısmette varsa görüşürüz İNŞALLAH

Tüm dostlarıma huzurlu bir hayat diliyorum
    İyi tatiller.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Net yazıyorum anlaşılmıyor ..şifreli yazıyorum anlaşılmıyor ..Ov yazıyorum yooh ..Day_trade yoohh ..

Manzume şeklinde okuyan var mı? yohhh ..

O zaman ben niye yazıyorum burda ..heeeççç
    Nasıl day trade yapıcan ki dayucuğum, görmiyn mi herif boyuna fışkırttırıyo.
    Sabah lönk ceton atan ahşama kebap yiyor, lönkcüler yazsın day trade sini, biz şortcu olduğumuzdan day trade bu rallide imkansız oldu, o yüzden bir süre real time online olarak poz. yazamıycaz kusura bakma
    Hamdım Piştim Yandım

Mahmutpaşalı memati aslında açık açık söylemişti...
    İçinden geleni söylediğinden adamın saklısı yok..
    O biliyor.....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4 bin olduk sayılır. sadece 5-6 şirketin 9 aylıkları bile oraya değmeye yetebilir.

acaba bu sene içinde 5 bin görülür mü? seneye mi sarkar?

üniversitede kardemirde yönetim kurulu başkanlığı yapmış bir profesör " yılda 1 ton çelik üretmek için 1 milyar dolarlık bir şirket gerekir" demişti.

kabaca erdemir 10 milyon ton, kardemir 2,5 milyon ton üretiyor. olması gereken hedef fiyatları siz hesaplayın
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    4 bin olduk sayılır. sadece 5-6 şirketin 9 aylıkları bile oraya değmeye yetebilir.

acaba bu sene içinde 5 bin görülür mü? seneye mi sarkar?

üniversitede kardemirde yönetim kurulu başkanlığı yapmış bir profesör " yılda 1 ton çelik üretmek için 1 milyar dolarlık bir şirket gerekir" demişti.

kabaca erdemir 10 milyon ton, kardemir 2,5 milyon ton üretiyor. olması gereken hedef fiyatları siz hesaplayın
    Bu örneğe katılıyorum.

Yalnız başka şirketler için doğru lokasyon mu, doğru pazar mı, doğru teknoloji mi vs bakmak lazım.

Zamanında siyah beyaz TV üreten şirket kapanmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Endeks kısa pozisyon için emare de yok tepeyi yakalamak için zar atmalık coşku da yok.

XU100 Endeks seyrine ilişkin senaryom (Son dalganın endekste %50 prim ile sonuçlanacağı 3500-3600 tahminine göre. Gerekçem 3200 ün bugün ve haftalıkta geçilmiş olması):
    - 3200 üstünde 3300 altında bir noktadan (3250 diyelim) satış gelir ve en düşükten ya da düşüğe yakın kapanır.
    - 1 gün kadar kararsızlık gösterir (doji).
    - Sonra eksi kapanış ile 3200 backtest veya az altında boğa tuzağı görüntüsü oluşur. (Bu noktada çok kısa stoplu uzun pozisyon denemek mantıklıdır ama gün sonunda yapılması gerektiği için sonraki güne taşıma riskini almak zor gelir insana. Aşağı yöne inanan ise kısa denemek için sonraki gün daha aşağıdan kısa açması daha mantıklıdır risk yönetimi açısından)
    - Bir sonraki gün kayıpları geri alır.
    - Sonraki 1-2 gün ufak artı (yatay) yapar ve sonrasında güzel bir artı gelir.
    - Sonra tıngır mıngır 2 hafta kadar daha yükselir. Uzunlar için arkaya yaslanma vaktidir.
    - Öncekilere kıyasla 2-3 kat uzun yukarı bar ile artı yaptığı coşkulu bir gün kapanışa doğru veya bir sonraki gün artı açılarak tepeyi görür ve %25 lik düzeltme hareketi başlar. Uzunların kar alma kısaların ise tepeden kısa için zar atma denemesi böyle bir günde olmalı.

Hedef 3500-3600 aralığı için senaryodur. Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece hisse taşıyorum. $ bazlı hedeflediğim duraklara gelenlerde kademeli satıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Reel hayatta benim yıllık iznim başladı ..tatil dönüşünde kısmette varsa görüşürüz İNŞALLAH

Tüm dostlarıma huzurlu bir hayat diliyorum
    İyi tatiller hocam.

Kıbrıs'a mı?

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    90 dereceli dik açıyla ölümcül ralli demek

terste yakalandıysan batırır aman dikkat

domaltıp domaltıp soyarlar adamı

düzdeysen de ihya olursun
    Ayıların amel defteri kapandı yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 709/1000 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •