2.9.22 cuma
Borsa Ýstanbul bir bütün olarak .. TL bazlý tüm zamanlarýn en yükseðini gördü ve en yüksek kapanýþýný yaptý ..
Alemin longerlerine tebrikler![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
KAP: IZMDC [ ] ÝZMÝR DEMÝR ÇELÝK SANAYÝ A.Þ. Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1059715
Uzun Çelik Ürünleri (Nervürlü Ýnþaat Demiri) pazarýnda yaþanan dönemsel daralma neticesinde ilgili ürün talebinde azalma yaþanmaktadýr. Artan üretim maliyetleri ve ekonomik koþullar gereði, proaktif yönetim anlayýþý çerçevesinde kaynaklarýn daha etkin, verimli kullanýlmasý ve olasý maliyet zararlarýný önlemek amacýyla;
Þirketimiz üretiminin Çelikhane bölümünde üretime geçici olarak bir vardiya ara verilerek üretimimizi iki vardiyaya, Çubuk Haddehanesi bölümünde ise üretime geçici olarak iki vardiya ara verilerek üretimimizi bir vardiyaya düþürmüþ bulunmaktayýz. Profil Haddehane tesisimizde üretim normal düzeninde devam edecektir.
Alýnan bu aksiyonlar geçici olup, operasyonlarýnýn devamlýlýðýný teminen Uzun Çelik Ürünleri (Nervürlü Ýnþaat Demiri) pazarýnda yaþanacak geliþmeler, üretim maliyetleri, talep ve sipariþler göz önünde bulundurularak dinamik olan bu sürecin içerisinde söz konusu vardiyalar artýrýlabilecektir.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
__________________________________________________ ______
Bir kaç gün önce 1 arkadaþ bu þirket hakkýnda yazmýþtý.
YTD
Haber yuksek orta klasmana verildi/duyuldu bence.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Reel hayatta benim yýllýk iznim baþladý ..tatil dönüþünde kýsmette varsa görüþürüz ÝNÞALLAH![]()
Tüm dostlarýma huzurlu bir hayat diliyorum![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri