bağımsız kurumların yaptığı hiç bir derecelendirmede bu ülke 2002 den beri ileri gitmedi. Eğitim, demokrasi, işsizlik, suç oranı, hukuk, adalet, yolsuzluk vs vs.
ama yol yabdılarrrr
Printable View
16.00 barı 240 dk aşağı kesmesin diye teknik ince ayar peşinde :)
Aynı bilinen 3 kurum bugunü çeviriyor bunlar birilerinden hicazet almadan bu işlemleri yapabilir mi YOK .:)
Köy ya da kentte yaşamak her şekilde zor. Bir de hatunu ikna etme derdi var. Burada aç sefil sürünür köye gitmez çoğu hatun. Dün ek iş olarak bizim çöpleri alan arkadaş söyledi. Sıvı bulaşık sabunu ile hem banyo yapıyoruz hem bulaşık yıkıyoruz dedi. Hayat şartları dibe vurunca insanlar çaresizlikten her yolu deniyor.
köy yaşantısında daha fazla çocuğa ihtiyaç var da ondan dedim.şehirde çocuk büyük külfettir.
valla dostum ben yetişkin insanlar acımıyorum artık.herkes kendi tercihlerinin, çabasının, çalışmasının sonucunu yaşıyor.
sadece çocuklar ve hayvanlara üzülüyorum. onlar çaresiz canlılar.
Ankara'da aktif baraj doluluk oranı %7.5'e geriledi.
haftaya carsamba demistim.....11 800 diye.....bugun degil....bugun vade sonu....
enflasyon raporu....
CAN HAVLINDELER....EN BUYUKLER BORSADA....
bu fornasyon geregi eylul 15 gibi......12 300 oluruz demistim....ve topigimi acarim demistim....obur duyduklariniz bana ait degil.....
Eve lazım olan para camiye verilmez , sudiler dün suriyede enerji anlaşmaları yaptı oradandı 3/1 aldık , senelerdir burada bize baktırdılar benim halkımın ihtiyaçlarına gidecek paralar bu insanlara gitti.
Bakan bey çıkıyor ekonomiyi anlatırken deprem oldu şöyle oldu böyle oldu diyor peki bu suriyelilerin ülkeye maliyetini neden anlatmıyorsun
GRAF OLARAK.....
bulut gerde kodu.....onu izliyoruz.....GUNCELLER....yoksa oyacagimi bilir laz....onu izleyin.
KORKU YOK....KORKUNUN ECELE FAIDESI YOK....AZA RAZI OLAMAYIZ....BIZ TALANDAYIZ.....
bekliyecegiz......9000 den 12 300 e oynadik.....
aldigimiz kaartlarin cogu....orada...IKIYE KATLIYACAKLAR....
hisse senedi hesaplarında özkaynak oranı 20%'den 35%'e çıkıyor
kredi dolayısıyla özkaynağı 20%'de olan Pazartesi 35%'e çıkmak zorunda
hisse satmak zorunda kalacak
bulut neden satış var deniliyor özelden .
amerika bayagı ekisi yapmıs neden?
BUNU BILIYORUM....fazla etkilemez....suanki hisse degerleri....bizim satinaldigimiz 9000 endeks degerlerinin yuzde 50 ustundeler....bu farklar NOTRLESIYOR.
KORKMA.....cikisa inan.....
sebeb.....sebeb ne....CUNKI.....TAYIP BEY KAOS EKONOMIK MODELI UYGULUYOR.....bu modelde.....halkin yuzde 50 sini mutlu et.....YETER....ILIZYON.
https://i.hizliresim.com/89t460u.png
240 dk aşağı kesti.
kapanışa bakıcaz .
yavaş ver be heyvan be... :halay:
:drunk::drunk:
...............
petkoya fena çöktüler vadelide...
Arkadaşlar özelden buradan alınıp buradan satalım mı msj cevap vermiyorum .
ben görüşümü yazarım kendi graflarınızla karşılaştırırsınız .
yazmayın özelden bu konularla ilgili.
Hayat kısa kimsenin döt kılı olmanıza gerek yok, sevdiklerinizle bol bol vakit geçirin , sevdikleriniz için varolun.
hayırlı hafta sonları.
lem FİNANSMANA ERİŞİM'i ne yapacaksınız ?
% 50 faiz ile kredi alıp, ne üretip, kaça satacan da hem anaparayı hem % 50 faizi ödeyip, hemide kar edecen ?
oğraşmayın owlum Türkiye batmıştır işte
çinnen nasıl rekabet edecen, amayrikaynan nasıl rekabet edecen ?
garson bunnarın içtiğinin aynından banada :drunk:
yozgatta akepeye oy veren çiftçi (% 100 akepe tulum çıkardığı üçün, mecbur ona vermiştir yani :oleyo: )
10 tl'ye ürettiği patatise, 8 liraya alıcı bulamayınca
yerlere döktü
birde, piyasa rekabeti mekabeti ayağına 18 milyon ceza yedi.
parayı versem ne yapacaksınız ?
n yeparsanız yapın ne üretirseniz üretin kuruş kar demezsiniz
piyasalar bu hafta artık rasyonel harekete döndü
altun feza... diğerleri taban :yahoo:
önceleri diğerleri tabana giderken altuna basıp, tuvalet kağıtlarını (dow, dax, kolinler ) yukarı döndürüyorlardı
bu hafta altuna basamadılar... zıçtılar
bakalım gelecek ay sıvama nasıl olacak ? :kahkah:
https://i.hizliresim.com/292muge.jpg
İki aydaki saçma hareketler ve zararı 2 günde çıkardı Sarıkız nasıl bir soygun düzeni kurmuşlar
Canları ne isterse oraya
Efendiler, milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar."
Bağımsızlık mücadelemizin zaferle taçlandığı bu gurur gününde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Borsa İstanbul devre kesici sisteminde değişiklik yaptı
BIST 100 Endeksi'nin gün içerisinde önceki günün kapanışına göre birinci aşamada yüzde 5 ve ikinci aşamada yüzde 7 veya daha fazla düşmesi durumunda devreye giren Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi (EBDKS) uygulaması tek aşamalı olarak uygulanmaya başlayacak ve endeks değerinin yüzde 6 veya daha fazla gerilemesi halinde devreye girecek.
30 agustos.....
200 yilda gittikleri....VIYANA onlerinden.....500 yildir yenile yenile cekilmis SAKARYA nehrine gelmistiler....
hic umut yoktu.....bir avuctular.....
baslarina mavi gozlu bir dev gecmisti....ORDULAR....ILK HEDEFINIZ AKDENIZ DER DEMEZ.....
sahlandilar.....bir avuctular....TURKTULER.....
ve damarlarinda ki kan....ATES OLMUSTU.....yaniyordular....
9 gunde....EGE DENIZE VARIP.....SUYA GIRDILER.....SERINLEDILER....
TURKTULER.....
VE TARIHI....KANLARIYLA YAZMISTILAR.....