Sayfa 706/827 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 6609 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    daha çok sevişin , diyor diye anladım ben
    Her şey apaçık gözüküyor asgari ücret belli kirayı da görüyor. İnsan demez mi asgarî ücret den yüksek kira olmaz mı a da kiralar asgari ücretin %70 kadar olabilir. İnsanlar önce karnını doyuracak ne çocuğu.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ondan bir bok olmaz klavye arkasından havlar susar durur .
    onların hepsi güç nerde orada .
    bir tane tenkit ettiği durum yok
    bağımsız kurumların yaptığı hiç bir derecelendirmede bu ülke 2002 den beri ileri gitmedi. Eğitim, demokrasi, işsizlik, suç oranı, hukuk, adalet, yolsuzluk vs vs.
    ama yol yabdılarrrr
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. 16.00 barı 240 dk aşağı kesmesin diye teknik ince ayar peşinde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bağımsız kurumların yaptığı hiç bir derecelendirmede bu ülke 2002 den beri ileri gitmedi. Eğitim, demokrasi, işsizlik, suç oranı, hukuk, adalet, yolsuzluk vs vs.
    ama yol yabdılarrrr
    yolu ceblerine yaptılar paranın en güzel aklandığı yerdir inşaat işi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Her şey apaçık gözüküyor asgari ücret belli kirayı da görüyor. İnsan demez mi asgarî ücret den yüksek kira olmaz mı a da kiralar asgari ücretin %70 kadar olabilir. İnsanlar önce karnını doyuracak ne çocuğu.
    kentleşmenin doğal sonucu bu. bunu bine anlayamıyorlar. köylerde yaşayan nüfus %3 e düşmüş. Kentli yaşamda çok çocuk yapan olmaz, dünyanın her yerinde bu böyledir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Aynı bilinen 3 kurum bugunü çeviriyor bunlar birilerinden hicazet almadan bu işlemleri yapabilir mi YOK .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    kentleşmenin doğal sonucu bu. bunu bine anlayamıyorlar. köylerde yaşayan nüfus %3 e düşmüş. Kentli yaşamda çok çocuk yapan olmaz, dünyanın her yerinde bu böyledir.
    Köy ya da kentte yaşamak her şekilde zor. Bir de hatunu ikna etme derdi var. Burada aç sefil sürünür köye gitmez çoğu hatun. Dün ek iş olarak bizim çöpleri alan arkadaş söyledi. Sıvı bulaşık sabunu ile hem banyo yapıyoruz hem bulaşık yıkıyoruz dedi. Hayat şartları dibe vurunca insanlar çaresizlikten her yolu deniyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Köy ya da kentte yaşamak her şekilde zor. Bir de hatunu ikna etme derdi var. Burada aç sefil sürünür köye gitmez çoğu hatun. Dün ek iş olarak bizim çöpleri alan arkadaş söyledi. Sıvı bulaşık sabunu ile hem banyo yapıyoruz hem bulaşık yıkıyoruz dedi. Hayat şartları dibe vurunca insanlar çaresizlikten her yolu deniyor.
    köy yaşantısında daha fazla çocuğa ihtiyaç var da ondan dedim.şehirde çocuk büyük külfettir.
    valla dostum ben yetişkin insanlar acımıyorum artık.herkes kendi tercihlerinin, çabasının, çalışmasının sonucunu yaşıyor.
    sadece çocuklar ve hayvanlara üzülüyorum. onlar çaresiz canlılar.

Sayfa 706/827 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •