Böyle düşünürsek borsada zarar eden yok zaten bekleyen zarar etmez satıp daha aşağı fiyatı inerse hissenin kar bile ettim sayalım o zaman :shh::shh::shh:
Printable View
Eyvallah akcakese, böyle yapmış ise olur. Ama belli bir süre satılamaz şartın varken nasıl satıyor. İleride Merko isterse hissiyi geri alabilir durumu varken nasıl satar.. anlamadım.
Satıyorsa yasal olup olmadığı bir yana, neden satar. Bu durumda şirkete gelen bir para yok aslında diye yorumluyorum, allengirli işlemlerle dışarıdan gelmiş gibi gösterilen parayı aslında satılan hisseler ile karşılıyor dingiller.. başka mantıklı açıklaması yok.
Tabi bu satışları GEM yapıyorsa.. o da ayrı muamma..
Herşeye rağmen ben bu hisseden para kazanacağımı düşünüyorum. Ne de olsa şirkete değer katmak için öyle yada böyle birşeyler yapıyorlar. Bu süreç devam ettiği sürece sorun yok bence. Acelemde yok. Yinede siz kendi kararınızı verin. Ytd.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde bu kadar satışa rağmen alanlar kimler bunların küçük yatırımcı olduğunu söylemek zor peki soru şu alan ağalar neden alır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satılmaz şartı yok anlaşmada zaten tahsisli sermaye artışı yapınca hisseleri geri verıcek Merko ve aetnasa ya burda problem yok neden bunu ortalama fiyat belirtmeden süre daha dolmadan buna devrettiler ve bu fon niye bunu bu fiyattan satar (fiyatı aşağı baskılamak için)peki burda patron neden bu kağıdı yukarı taşımaz ne kadar yukarı giderse o kadar hisse başına ortalama para alıcan bir tarafta Romalılar bir tarafta ABD lileri aslında ikisinde bir birine güvenmiyor lar kanısındayım.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baştan beri söylüyorum böyle bir anlaşmayı siz olsanız kabul edermisiniz hayır tabi ucu açık para veren ben olsam aşagı düşmesini isterim bu net ve şuan bu yapılıyor patron ben baskılayamam sen baskıla istersen dedi verdi hisseyi yok parayı alan ben olsam daha çok para girişi için ne yapardım adamlar ne derse onu tabi ama bunun da bir sınırı var işte baştan beri dediğim gibi her anlaşmanın birde arka planı vardır işte biz şimdi o arka planı görüyoruz bunlar olması gereken ne burdan aşağı verirler artık nede yukarı sanırım 1,50 ile 1,60 bandına sıkıştıracaklardır ama tabi biri planın ilerisini biliyor ve mal toplamak isterlerse veya cumaya kadar hesaplanan ortalamayı bozmayacak bir kapanış elde edilmiş ise o başka cumaya kadar kapatın bakmayın haftaya daha güzel olacak maliyet düşürmek isteyen yavaş yavaş düşürsün imkanı varsa buralardan aşağısı zor zaten anlaşma 1,50 altını zorlamak olur patron izin vermez yukarı çıkmaz artık GEM eline satacak ve az da olsa kar edecek hisseye sahip iki duvar arasında sıkıştı hisse cuma GEM ne kadar hisse için para yatıracak ona bakalım tamamını alırsa ve kasaya yüklü para girerse o haberle çıkış başlar tabi GEM iyi niyetli olup mal çakmaz hatta sattığını yerine koymak isterse burdada iş patrona düşüyor bu mallar emanet eğer malları sermaye artırımı malı ile karşılamacaksınız dedilerse süper yoksa yine sıçtık inanın satışların arkası kesilmez ama yüzde 10 hesabı olduğu için ve şuan sınırda olduğumuz için sıkıntı yok 1,50 den aşağısı artık GEM i de zarara sokar en azından bu iyi çünkü hissi artık 1,00 yapılamayacağına göre üç aşağı beş yukarı ortalama 1,68 olacak gibi bu da satış fiyatını 1,50 yapacaktır. sonuçta ne kaldı 1,50 ye
Şimdi baktım 1,57 de 227477 lot alış var gelde gülme :) :)
Bakaım kaç dakika duracak orda o alış demeye kalmadı BİZİM sabah aldııklarını kustu 210176 lot kaldı tabi hepsi alım değil yarısıda emir iptal :) :)
3 üye 9 ziyaretçi vaybe ky bile kalmamış ama