Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
Eyvallah akcakese, böyle yapmış ise olur. Ama belli bir süre satılamaz şartın varken nasıl satıyor. İleride Merko isterse hissiyi geri alabilir durumu varken nasıl satar.. anlamadım.

Satıyorsa yasal olup olmadığı bir yana, neden satar. Bu durumda şirkete gelen bir para yok aslında diye yorumluyorum, allengirli işlemlerle dışarıdan gelmiş gibi gösterilen parayı aslında satılan hisseler ile karşılıyor dingiller.. başka mantıklı açıklaması yok.

Tabi bu satışları GEM yapıyorsa.. o da ayrı muamma..

Herşeye rağmen ben bu hisseden para kazanacağımı düşünüyorum. Ne de olsa şirkete değer katmak için öyle yada böyle birşeyler yapıyorlar. Bu süreç devam ettiği sürece sorun yok bence. Acelemde yok. Yinede siz kendi kararınızı verin. Ytd.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satılmaz şartı yok anlaşmada zaten tahsisli sermaye artışı yapınca hisseleri geri verıcek Merko ve aetnasa ya burda problem yok neden bunu ortalama fiyat belirtmeden süre daha dolmadan buna devrettiler ve bu fon niye bunu bu fiyattan satar (fiyatı aşağı baskılamak için)peki burda patron neden bu kağıdı yukarı taşımaz ne kadar yukarı giderse o kadar hisse başına ortalama para alıcan bir tarafta Romalılar bir tarafta ABD lileri aslında ikisinde bir birine güvenmiyor lar kanısındayım.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.