Vay be klmsn ölmüs de haberimiz. Yazik guzelim sirket ne halllere dustu. Spek bile yok hissede kimse kalmamis:(
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vay be klmsn ölmüs de haberimiz. Yazik guzelim sirket ne halllere dustu. Spek bile yok hissede kimse kalmamis:(
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan adam olmaz simdilik..bur ileri 3 geri ..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi iyi böyle. Bayağı unutuldu [emoji846]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsevingte ve twitirda ful pazarladilar gecdigimiz hafta.grafikler hedefler yazanlar çizenler doldu taştı.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi be koçum.6-7 cilere madara etme kendini yürü git [emoji846]
Artık kimsede kalmadı. Artık yazı bile yazilmiyor. Şirket süper ama rakamlar doğruyu göstermiyor.
Bence Tam zıttı.mal ky dağıtıldı.burda pek yazan yok ama 1 yıldır 23 ile 13 arası 5 milyon lotcuk ky elinde.sirket zaten 2018 ve 2019 blancolari da ciddi kar aciklayip 4 liradan 23 giderek bunu fiyatları.yabanci 5 milyon lotu boşalttı yukardan.bu yıl ise blancolar berbat.bu blancolarda ucuz değil.fk 20 gectiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hectoral gerçekler acıtır.hissenin 1 yılda 4 liradan 23 gelip 6 katladigi gerçek.yabanci fonun patronun 5 milyon mal çıktığında gerçek ky çoğu 17 ile 21 arası mallandigida gerçek.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://borsakafasi.com/son-1-yilda-...iran-hisseler/
Bu linki bir incele istersen . Son bir yılda hisseler nereden nereye gelmiş. Sen takmissin klmasan 4 liradan 23 liraya geldi. Sanki 23 lirada kaç gun durdu ki. Sadece ve bir seans 23.30 vurdu birdaha gormedi bile orayı.
Sana katılıyorum.hisseleri acaip uçuk kaçık goturduler.fk kar 50 ye 100 getirdiler.bunuda tabiki el atan olursa götürürler.bwn sadece biraz mantık ve temel olarak analiz yapıp fiyatın buralara gelmesini analiz ettim.9 aylık ve yıllık blancoda toparlanıp iyi bir kara dönerse ucuz kalırız .Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli oto ile ilgili ufak bir haber bu şirketi uçurur.
Hocam şakamı yapıyorsun bildiğimiz yalan haber yapıp spekulasyonmu manipülasyonu yapıyorsun.araba klimasiyla ne alaka.dolap soğutucu marketler için yapıyor bu firma araba teknolojisiyle alakası yokRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burası, 18,50-19 kokuyor ::)))
https://i.hizliresim.com/Bzuq74.png
Haftalıkta grafikte şöyle bir görüntü var...
Yeni halka arzlar bile iç bir şeyine bakılmadan kapış kapış gidiyor...
Piyasa değeri 600 milyon lira(75 M$)...
Bir milyar altında şirket kalmadı...
Dörtgene geri dönebilecek mi? Ek 26053
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakıyorum grafikler havada uçuşuyor, teknikler konuşturuluyor. Yerli otomobil haberi geldi galiba.[emoji6]
Ben bugün malı verdim gecen sefer eva teyze gelince iyice mallanmistim. Alan da kazansin inşallah bilançosu nasil gelecek bir görelim gene geliriz hiç üzmedi en iyi kağıdım diyebilirim tüm ortaklara bol kazançlar dilerim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tweeter da denk geldim. Eylül ayında Manisa iklimlendirme sektöründe ciddi bir ihracat ve satış yakalamış. Buradaki en büyük pasta sanırım klimasan da .
Ayrıca klimasan araç kliması filan üretmiyor. Lütfen anormal şeylerden medet ummayin. Teknik olarak da çok güzel görünüyor. Ek 26072
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O tabloyu @hilmibozdag_ arkadaşımız hazırlıyor. Kaynağı da paylaşmak gerek. Dışarıdan kolay görünüyor, bi excel tablosu ama işin içine girince epey uğraşırdığını görüyorsunuz. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaynağı da paylaşırsanız en azından onca emeğin boşa gitmediğini görürüm.
Naçizane bu tabloları 1 senedir her ay ben hazırlayıp paylaşıyorum. En azından emeğe saygı babında zikredilirse memnun olurum.
Saygılar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Zaten tablo benim demedim ki Twitter da denk geldim dedim. Elinize sağlık. Takıp ettiğim bir hesap değildir. sadece ekran görüntüsünü aldim buraya koydum.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zihnine sağlık Hilmi hocam. Senin yaptığın analizi aracı kurumum bana yapmaz. Sorsan takibimizde olan bir hisse değil der geçer. Klimasan takibe değer bir hisse değil midir ki sanki... FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni gelin misali tek tavan gördükten sonra afalladı,sevincinden ne yapacağını bilemedi ve dağıldı(s.çtı batırdı) y.t.d.
Klasik klimasan hareketleri. Ben çok heyecan yapmadım.
Yalnız cuma günü öyle bir erkenden tavana kitleyip aksama kadar bozmadı ki , dersin bu hafta hep tavan tavan gidecek[emoji2]
Farklı bir siteden hala klima SAN satmayın satmayın diyenler vardı 18'den beri,Onlar da sanırım küçük yatırımcı satarsa, kağıdı kendileri satamaz diye habire milleti gaza getiren mesaj pompalıyorlardı.Son durum bu kağıt paramızı pula çevirdi. y.t.d.
Ben tavandan %1 aşağıdan itibaren tüm malı veriyorum oradan yürürse alan da kazansin biz yeni nesil borsacilar gibi 1 e 50 kazanamadık o bize dert olsun; ama asla da seneyi zararla kapatmadık o da onlara düşünecek bir konu olsun diyelim nasip kısmet satarken hep içimden gelerek alan da kazansın diye dua ederim bunda da ettik istemem düşmesini ki balon kağıt değil hak etmediği bir yerde de değil.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brezilyalilar çağrı fiyatini bile dogru hesaplamamis
Hele farkı odesinler
15,95 16,05 boşluk
kısacılar için...yoksa daha yukarda yer çok...
otel gibi..20 katlı..
her çeşit müşteri ağırlanır
itinayla..
ytd...ytd..