Originally Posted by hectoral Nasıl olacak o iş Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi formasyonun kokusunu almış...fazlasıda var...o nazik davranmış... ytd.ytd.ytd.
Haftalıkta grafikte şöyle bir görüntü var... Yeni halka arzlar bile iç bir şeyine bakılmadan kapış kapış gidiyor... Piyasa değeri 600 milyon lira(75 M$)... Bir milyar altında şirket kalmadı...
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Originally Posted by ispartakus formasyonun kokusunu almış...fazlasıda var...o nazik davranmış... ytd.ytd.ytd. Vay eski ortim ispartakus. az yutmadik aslan in tozunu. İnşallah burda sonumuz aslan gibi olmaz[emoji38] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by hectoral Vay eski ortim ispartakus. az yutmadik aslan in tozunu. İnşallah burda sonumuz aslan gibi olmaz[emoji38] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sisstttt. Rahat ol...
Dörtgene geri dönebilecek mi? Screenshot_20201009_001748_com.twitter.android.jpg FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by hectoral Vay eski ortim ispartakus. az yutmadik aslan in tozunu. İnşallah burda sonumuz aslan gibi olmaz[emoji38] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi selam..bu aslandan sonra limonata...ben 13.90 lardan beri aranızdayım.. daha yeni yazdım..nazar.. dün rüştünü ispatladı..bugün yeterki haftasonu kapanışı iyi yapsın... ytd.ytd.
Originally Posted by serdarkazanci Sisstttt. Rahat ol... Ozaman uhulet ve suhuletle maşallah diyelim. [emoji846] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri