Teşekkürler. Telefonları ara sıra şarja takip . Sosyal medyayı takip ediyoruz . Ülkemizi Allah bu afetlerden korusun .
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bugün Toaso gün içinde sağlam durdu. Son anda da güzel atak yaptı..
Polho bilanço açıkladı.. kısa vadeli borç artmış. Uzun vadeli borç azalmış. Net kar biraz düşmüş. Yani uzun uzun incelenmesi lazım... genel öyle bakınca çok olumlu değil...
iyigeceler cümleten izmir de olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun RABBİM ölenlere rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin boll boll dua edeli,m İNŞALLAH ...... yüce ALLAH vatanımızı milletimizi felaketlerden depremlerden düşmanların şerrinden muhafaza eylesin .üzgünüz ama MEVLAM bilir vardır elbet bundada bir hayrr
Ege seramik dün iyi bilanço açıklamış..
Bugün yine Kaplamin seans sonu açıkladığı bilançosunu çok beğendim...
Tabi piyasa tepkisini bilemeyiz.
Bilançolar önceden de fiyatlanmış olabiliyor...
Görüntüleri izlerken içim parçalanıyor gerçekten.. Allah ım yardım etsin inşallah..
Dua ediyoruz..
Bu depremi de hissettim. Her deprem olduğunda 99 depremi aklıma geliyor. Aklıma gelen her an içim ürperiyor...
Allah milletimize ülkemize, insanlığa bu gibi acılar yaşatmasın inşallah bir daha...
İnşallah yeni yapılar yapılırken bunlardan ders alınır.. deprem illa olacaktır ama kayıplarımız bir daha olmaz inşallah..
İyi geceler hocam. Çok geçmiş olsun. ALLAH ÖLENLERE rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. RABBİM DAHA BETERİNDEN KORUSUN. YÖNETENLER BUNCA FELAKET BAŞIMIZA GELİRKEN DERS ALMASI GEREKİYOR. RANT UĞRUNA BU ZAYIF YAPILARA İZİN VERMEMELERİ GEREKİYOR. MEVLAM BİZLERE AKIL VE İRADE VERMİŞ DOĞRU KULLANMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ.ZENGİNİN EVİ YIKILMIYORSA FAKİRİN BINASIDA YIKILMAMALI. DEPREM KUŞAĞINDA BİR ÜLKE OLARAK, TOPLUM OLARAK GEREKENLERİ ARTIK YAPMALIYIZ. İSTANBUL'DA YAŞAYANLAR BİLİR HİÇ BİR HAZIRLIK YOK.YAZIKTIR, GUNAHTİR BU ACILARI EN AZA İNDİRMEK BİZLERİN ELİNDE. ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ. İÇİMİZ YANIYOR. HEM DUA EDELİM HEMDE MADDİ VE MANEVİ OLARAK DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM.
Hayırlı geceler arkadaşlar ben de İzmir Bornova'da idim bizzat şahit oldum çok uzun ve şiddeti çok fazla idi şükür bize bir şey olmadi yıkılan o binaların toz bulutlarini canlı canlı görunce içim acıdı çok üzüldüm ,Rabbim enkaz altında olanlara yardım etsin vefat edenlerin mekanını cennet eylesin ailelerine sabır versin ,inan ben ilk defa bu kadar çok korktum ve ölümü bir kere daha hatırladım artık borsa vs her şey çok boş geliyor insana ,Rabbim herkese sağlık versin öncelikle ,her şey gelip geçici her şeyin başı sağlık, saglimizin kıymetini bilelim küçük şeyler için üzülmeyin herkese geçmiş olsun Allah rahatlık versin.
inna lillahi ve inne ileyhi raciun.
Diyanet Meali:
2.156 - Onlar; başlarına bir musibet gelince, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz" derler.
Karşıyaka dayim. ilk defa bukadar şiddetli bir deprem yaşadım. Allah enkaz altında kalanlara ve onları kurtarmaya çalışanlara yardım etsin. Gecmis olsun.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören ve 06/04/2020 tarihinde uyarılan Egeli &Co Enerji Yatırımları A.Ş.'nin faaliyetini devam ettiremeyecek seviyede finansal durumunun bozulmuş olması nedeniyle Kotasyon Yönergesi'nin 23/1-d maddesi kapsamında Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.
https://finans.mynet.com/borsa/hisse...nerji-yatirim/
https://www.borsagundem.com/haber/bo...i-aldi/1528360
Fiyat bazen hiçbirşeydir, yanıltabilir. Haber takibi de çok önemlidir. Spek batak hissenin fiyatını 1 yılda % 423 çıkartarak kimbilir kaç kişinin canının yanmasına yol açtı.. Üstelik hisseyi günsonu tavan kapatmışlar..
EGCEY kodlu hisse senedi artık bir kağıt parçası bile değil..
Hayırlı sabahlar dostlar. Milletimizin dayanışma ruhu var oldukça yaralarımızı çabuk sararız İNŞALLAH.
ENDEKSİN 200 GÜNLÜK ORTALAMA 1187 ve yükselen trend üzerinde Aylık kapanış yapması olumlu olsada bu hafta umarım daha aşağı düşmez.
TAKİP LİSTEM
GEDİK 10 üzerine gider bence
ULUUN 12.10 üzerinde kalır ise devam
OYLUM 4.90 üzerinde kalmalı
MARKA
Takip listemdir. YTD
iyi tatiller cümleten
Merhabalar , Celik hocam goody nasıl olur cuma öğleden sonra iyi satış yemiş...
goody haftalıkta bozulma yok ama 6.03 günlükte cok önemli altına sarkarsa bile üstünde kapamalı
Merhaba sayin celik hocam usak hakkinda yorumunuz nedir saygilar.
izmirdeki arkadaslara gecmis olsun.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dilekleriniz cok guzel umarim ders cikaririzSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım 1040 seviyelerine inmez
https://invst.ly/snyvw
grafik haftalıktır
çimsa
bucim
oyakc
Çelik hocam Toaso yu haftasonu hatırlatın demiştiniz.. Sizden bir yorum alsak.. Şimdiden teşekkürler..
Sizce MNDRS'i ne yapmalıyım ?
Herkese hayırlı geceler elimden beklemekten başka birşey gelmiyor ama sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Sabrı olan Zarar etmiyecek kredili işlem yapmayın piyasa dönecek benim paylaşım yaptığım hisseler hedeflerine gidecek sadece sabırlı olmamız gerekiyor
Celik çomak BRİSA bilançosu hakkında düşünceniz nedir? Bu bilanço fiyatlanmış olabilir mi ?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı pazarlar hocam. Gecen gün ENERJİ, GYO VE GRIŞİM SEKTÖRLERDE halen gidecek marj var diye yazdınız. Bu sektörlerde beğendiğiniz şirketleri de yazmanız mümkün mü? Elbette önce doğru sektör sonra da doğru şirkette sabırla beklemek doğru olandır. Dünya ve ülke gündemini takip etmek lazım. Onun için bazen pörtföylerdeki hisseleri güncellemek gerekebilir. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun değerli hocam.
Çelik Hocam; olmip te düzeltme geç geldi çok sert geldi. Çeşitli haber akışları bu hareketlere sebep oldu..
Düzeltmede ben bütün gapları doldurmuş görüyorum.. tekrar yukarı hareket ne zaman başlayabilir ki...
Siz nasıl bir trend görüyorsunuz bundan sonrası için...
Tesekkurler sn celik hocamSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayırlı sağlıklı günler dilerim
Çelik hocam sizden CEMAS yorumu rica edebilir miyim acaba
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.