Sayfa 711/1043 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim mebes. Tekrar geçmiş olsun. Akşamınız huzurla geçsin inşallah.
    Teşekkürler. Telefonları ara sıra şarja takip . Sosyal medyayı takip ediyoruz . Ülkemizi Allah bu afetlerden korusun .

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bugün Toaso gün içinde sağlam durdu. Son anda da güzel atak yaptı..
    Polho bilanço açıkladı.. kısa vadeli borç artmış. Uzun vadeli borç azalmış. Net kar biraz düşmüş. Yani uzun uzun incelenmesi lazım... genel öyle bakınca çok olumlu değil...

3. iyigeceler cümleten izmir de olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun RABBİM ölenlere rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin boll boll dua edeli,m İNŞALLAH ...... yüce ALLAH vatanımızı milletimizi felaketlerden depremlerden düşmanların şerrinden muhafaza eylesin .üzgünüz ama MEVLAM bilir vardır elbet bundada bir hayrr

4. Ege seramik dün iyi bilanço açıklamış..
    Bugün yine Kaplamin seans sonu açıkladığı bilançosunu çok beğendim...
    Tabi piyasa tepkisini bilemeyiz.
    Bilançolar önceden de fiyatlanmış olabiliyor...

5. Görüntüleri izlerken içim parçalanıyor gerçekten.. Allah ım yardım etsin inşallah..
    Dua ediyoruz..
    Bu depremi de hissettim. Her deprem olduğunda 99 depremi aklıma geliyor. Aklıma gelen her an içim ürperiyor...
    Allah milletimize ülkemize, insanlığa bu gibi acılar yaşatmasın inşallah bir daha...
    İnşallah yeni yapılar yapılırken bunlardan ders alınır.. deprem illa olacaktır ama kayıplarımız bir daha olmaz inşallah..

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyigeceler cümleten izmir de olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun RABBİM ölenlere rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin boll boll dua edeli,m İNŞALLAH ...... yüce ALLAH vatanımızı milletimizi felaketlerden depremlerden düşmanların şerrinden muhafaza eylesin .üzgünüz ama MEVLAM bilir vardır elbet bundada bir hayrr
    İyi geceler hocam. Çok geçmiş olsun. ALLAH ÖLENLERE rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. RABBİM DAHA BETERİNDEN KORUSUN. YÖNETENLER BUNCA FELAKET BAŞIMIZA GELİRKEN DERS ALMASI GEREKİYOR. RANT UĞRUNA BU ZAYIF YAPILARA İZİN VERMEMELERİ GEREKİYOR. MEVLAM BİZLERE AKIL VE İRADE VERMİŞ DOĞRU KULLANMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ.ZENGİNİN EVİ YIKILMIYORSA FAKİRİN BINASIDA YIKILMAMALI. DEPREM KUŞAĞINDA BİR ÜLKE OLARAK, TOPLUM OLARAK GEREKENLERİ ARTIK YAPMALIYIZ. İSTANBUL'DA YAŞAYANLAR BİLİR HİÇ BİR HAZIRLIK YOK.YAZIKTIR, GUNAHTİR BU ACILARI EN AZA İNDİRMEK BİZLERİN ELİNDE. ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ. İÇİMİZ YANIYOR. HEM DUA EDELİM HEMDE MADDİ VE MANEVİ OLARAK DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM.

7. Hayırlı geceler arkadaşlar ben de İzmir Bornova'da idim bizzat şahit oldum çok uzun ve şiddeti çok fazla idi şükür bize bir şey olmadi yıkılan o binaların toz bulutlarini canlı canlı görunce içim acıdı çok üzüldüm ,Rabbim enkaz altında olanlara yardım etsin vefat edenlerin mekanını cennet eylesin ailelerine sabır versin ,inan ben ilk defa bu kadar çok korktum ve ölümü bir kere daha hatırladım artık borsa vs her şey çok boş geliyor insana ,Rabbim herkese sağlık versin öncelikle ,her şey gelip geçici her şeyin başı sağlık, saglimizin kıymetini bilelim küçük şeyler için üzülmeyin herkese geçmiş olsun Allah rahatlık versin.

8. inna lillahi ve inne ileyhi raciun.

Diyanet Meali:
    2.156 - Onlar; başlarına bir musibet gelince, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz" derler.
    Karşıyaka dayim. ilk defa bukadar şiddetli bir deprem yaşadım. Allah enkaz altında kalanlara ve onları kurtarmaya çalışanlara yardım etsin. Gecmis olsun.

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 711/1043 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •