Bugün Toaso gün içinde saðlam durdu. Son anda da güzel atak yaptý..
Polho bilanço açýkladý.. kýsa vadeli borç artmýþ. Uzun vadeli borç azalmýþ. Net kar biraz düþmüþ. Yani uzun uzun incelenmesi lazým... genel öyle bakýnca çok olumlu deðil...
iyigeceler cümleten izmir de olan arkadaþlarýmýza geçmiþ olsun RABBÝM ölenlere rahmet eylesin geride kalanlara sabýr versin boll boll dua edeli,m ÝNÞALLAH ...... yüce ALLAH vatanýmýzý milletimizi felaketlerden depremlerden düþmanlarýn þerrinden muhafaza eylesin .üzgünüz ama MEVLAM bilir vardýr elbet bundada bir hayrr
Ege seramik dün iyi bilanço açýklamýþ..
Bugün yine Kaplamin seans sonu açýkladýðý bilançosunu çok beðendim...
Tabi piyasa tepkisini bilemeyiz.
Bilançolar önceden de fiyatlanmýþ olabiliyor...
Görüntüleri izlerken içim parçalanýyor gerçekten.. Allah ým yardým etsin inþallah..
Dua ediyoruz..
Bu depremi de hissettim. Her deprem olduðunda 99 depremi aklýma geliyor. Aklýma gelen her an içim ürperiyor...
Allah milletimize ülkemize, insanlýða bu gibi acýlar yaþatmasýn inþallah bir daha...
Ýnþallah yeni yapýlar yapýlýrken bunlardan ders alýnýr.. deprem illa olacaktýr ama kayýplarýmýz bir daha olmaz inþallah..
Ýyi geceler hocam. Çok geçmiþ olsun. ALLAH ÖLENLERE rahmet eylesin. Yakýnlarýna baþsaðlýðý diliyoruz. RABBÝM DAHA BETERÝNDEN KORUSUN. YÖNETENLER BUNCA FELAKET BAÞIMIZA GELÝRKEN DERS ALMASI GEREKÝYOR. RANT UÐRUNA BU ZAYIF YAPILARA ÝZÝN VERMEMELERÝ GEREKÝYOR. MEVLAM BÝZLERE AKIL VE ÝRADE VERMÝÞ DOÐRU KULLANMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ.ZENGÝNÝN EVÝ YIKILMIYORSA FAKÝRÝN BINASIDA YIKILMAMALI. DEPREM KUÞAÐINDA BÝR ÜLKE OLARAK, TOPLUM OLARAK GEREKENLERÝ ARTIK YAPMALIYIZ. ÝSTANBUL'DA YAÞAYANLAR BÝLÝR HÝÇ BÝR HAZIRLIK YOK.YAZIKTIR, GUNAHTÝR BU ACILARI EN AZA ÝNDÝRMEK BÝZLERÝN ELÝNDE. ALLAH DAHA BETERÝNDEN KORUSUN VATANIMIZI VE MÝLLETÝMÝZÝ. ÝÇÝMÝZ YANIYOR. HEM DUA EDELÝM HEMDE MADDÝ VE MANEVÝ OLARAK DAYANIÞMA ÝÇÝNDE OLALIM.
Hayýrlý geceler arkadaþlar ben de Ýzmir Bornova'da idim bizzat þahit oldum çok uzun ve þiddeti çok fazla idi þükür bize bir þey olmadi yýkýlan o binalarýn toz bulutlarini canlý canlý görunce içim acýdý çok üzüldüm ,Rabbim enkaz altýnda olanlara yardým etsin vefat edenlerin mekanýný cennet eylesin ailelerine sabýr versin ,inan ben ilk defa bu kadar çok korktum ve ölümü bir kere daha hatýrladým artýk borsa vs her þey çok boþ geliyor insana ,Rabbim herkese saðlýk versin öncelikle ,her þey gelip geçici her þeyin baþý saðlýk, saglimizin kýymetini bilelim küçük þeyler için üzülmeyin herkese geçmiþ olsun Allah rahatlýk versin.
inna lillahi ve inne ileyhi raciun.
Diyanet Meali:
2.156 - Onlar; baþlarýna bir musibet gelince, "Biz þüphesiz (her þeyimizle) Allah'a aidiz ve þüphesiz O'na döneceðiz" derler.
Karþýyaka dayim. ilk defa bukadar þiddetli bir deprem yaþadým. Allah enkaz altýnda kalanlara ve onlarý kurtarmaya çalýþanlara yardým etsin. Gecmis olsun.
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri