dostum batıçimin limanı arz edilmesi ile 14 katlık bir çıkış var karşımızda...arz olduğunda ister istemez limanın gerçek değeri ortaya çıkacak...ben olumlu bakıyorum...
Printable View
Hiç bir şey yapmasalar bile altın değerinde bir işletme var ellerinde hele ki 100 metre daha büyümüş bir liman.
Patronlara para lazım olursa gübre bölümünü satsınlar, diğer para getirmeyen bölümleri de.
endeks aylıkta aşağıda olan boncuğu yukarıya aldı,
artık helvaları yapabilirsiniz :rtfm:
Zaten bir bahane arıyorduk nasıl insem aşağılara diyordu gene geldik başa bizdeki bahaler hiç bitmez koca koca şirketlerin y.k.b başka hisselerde cirit atar yok siyasi yasak yok japınya diye diye kimsede umut kalmadı ha döndü dönüyoruz gene yok, kardan gitti diyip teselli ediyoruz kendimizi neyse..
Limanın halka arzın da...liman satılıp ege gübrenin portföyünden çıkmıyorr ki..ne alaka??? sabancı holdingin borsada işlem gören şirketlerinin karlarları sabancı holdınge yansımıyor mu.. bıraz mantık..
Bağfaş şirketinde esas sözleşme tadili yapılmış liman işletmeciliği eklenmiş ne alaka başka bir dşüncesimi var bunların acaba
Eskiler bu gibi durumlar için ( ismiyle müsemma ) derler boşuna dememişler.
Fabrika ayarlarına geri döndü galiba, tahtada yatırımcı seyrekleşmeden ve 70 üstüne atmadan ızdıraba devam gibi.
ÇİN Hükümeti elektirkli araçlarla ilgili bi haber var her yere teknoloji götürmeyelim yada dış ülkelere götürmeyelim gibi dolaşan kuşlu sitede ama tam anlayamadım bunun içerigini...Karışık bi haber
https://pbs.twimg.com/media/GXPiSDKb...png&name=large
yabancı dili iyi olan bi arkadaş anlar belki
Held a meeting in july yani haziran da yapmış toplantı ne hikmetle Eylül deyiz niye şimdi haber oluyor ilginç ve haziran da yapılan bu toplantı tutanakları muhtemelen ama sorun yok ona rağmen byd karar aldı ve onaylandı ve 12 aydan kısa sürede bitecek açıklamaları var byd tam gaz dünya pazarlarına açılacak bu yatırm stratejik ve o haziran toplantı akabinde diğer Çinli üreticiler de Türkiye ye ilgi duyuyor ama hiçbiri olmasa bile emsalleri milyar dolar olan bir limanımız var ve an itibari vinçleri kadar bırakın arsayı limanı vinç kadar değeri yok 200 milyon dolar o noktada haberin önemi yok ortada bir liman var daha da büyüyecek arsası güncellese bedelsz ve yeni defter değeri ile bfren Konya egeen vs gibi bedelsiz potansiyeli taşıyan hisseler içinde vitrine çıkacak ki borsanın en sevdiği hikaye ama tüm bunlar 200 milyon dolar önce temel olması gereken emsal limanlar milayarlatca dolar önce gerçek değeri bulsun çinlller filan sonra fiyatlanır ama daha gerçek değeri ne o kadar uzağız ki
Salak tahtacı bekledikçe mal kaptırıyor böyle basiretsiz bir tahtacı daha görmedim sözde baskı yapıyor niçin baskı yaptığını da iyi biliyorum geçen kaptırdığı malı almak istiyor ama satmayacağm çok beklersin...
işlem haçmide bu hafta çok düştü ...
Teknikçi..ustalar...son teknik ne diyor? malûm destekler sıralı kırıldı..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mal kaptırmıyor sanırım ,satan yok işlem hacmi az lotlarla düşürüyor.baskı kuruyor dediğn gibi ,çünkü çoğu yukarılardan maliyetli ,artık ky nın alacak parasıda kalmamıştır .başka hise satıp gelebilecekler hariç .herkes seyrediyor benim gibi param olsa da buralardan alsam diye .yok ..tahta yapıcı da bunu biliyor baskılıyor ,.beklicez mecburen beklenti büyük ,,bekleyen kazanır .endeks tehlike arz etti ,acilen 95.60 üzerine atmalı durmalı .hadi hayırlısı
endeks döndü son 15-20 dk artı kapattık...
2. çeyrekte 188 milyon kar. Süper, ortaklara hayırlı olsun.
48.266.388 değil mi
baskının sebebi anlaşıldı:)
EGE GÜBRE SANAYİİ A.Ş. bilançosunu açıkladı.
#EGGUB
𝐑𝐨𝐛𝐨𝐭 𝐀𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳:
Şirket, 6 aylık dönemde 48.3 milyon TL net kar açıkladı. Mali tablolarında enflasyon düzeltmesi uygulayan şirket, geçen sene 6 aylıkta 214.6 milyon TL olarak açıkladığı net karını, geriye dönük, 18.7 milyon TL olarak düzeltmiştir.
Şirket, 6 aylıkta 173.2 milyon TL net esas faaliyet karı elde etmiştir. Şirketin 6 ayda elde ettiği net esas faaliyet karı, finansal borçlarının %354.3 kadarlık kısmını karşılamaktadır.
Şirketin ana ortaklığa ait özkaynakları, geçen yıl Aralık ayına göre, 77.9 milyon TL , yüzde olarak %1.5 azaldı.
📌Finansal Borçlar:
Şirketin, 48.9 milyon TL finansal borcu bulunmaktadır. Finansal borçların, toplam varlıklara oranı, yüzdesel olarak %0.9 seviyesindedir. Şirketin 499.4 milyon TL nakiti (vb.) ve 140.3 milyon TL kısa vadeli finansal yatırımı olmak üzere toplamda 639.7 milyon TL nakite hızlı dönebilen varlığı bulunmaktadır.
📌Ticari Alacak-Ticari Borç:
Şirketin, toplam 141.7 milyon TL ticari alacağı, 82.1 milyon TL ticari borcu bulunmaktadır. Şirket, 59.6 milyon TL net ticari alacaklıdır. Şirket, geçen sene Aralık ayının enflasyon düzeltmesi yapılmış bilançolarına göre 197.5 milyon TL net ticari borçluydu.
📌Net Karı Etkileyen Diğer Gelir ve Giderler:
Şirketin, 34.6 milyon TL yatırım faaliyetlerinden net geliri bulunmaktadır.
Şirketin, 101.8 milyon TL net parasal pozisyon kaybı bulunmaktadır. (Enflasyon düzeltmesi)
📌12.09.24
➡️Piyasa Değ.=6,510,000,000
➡️F/K=13.25
➡️PD/DD=1.27
➡️PD/EFK=15.96
➡️EV/EBITDA=11.13
Fiyat Değişimleri
➡️Aylık:+15.9%
➡️Yıllık:+22.1%
90 Günlük
➡️Zirveye Uzaklık:-15.2%
➡️Dibe Uzaklık:+75.8%
Bilancoyu yorumlayabilecek varmi?Yarına etkis8 ne olacak bakalım.
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha arazi degerlemesi bile yapilmadan pd/dd 1,27
Bu kadar beklentisi olan hisse için çok uygun
Gübre işi yerini limana bıraktıkça kar uçmaya başlamış. Cirodaki düşüş zarar eden gübre işini terk etmeleri kaynaklı. Olumlu bir durum yani.
Eggub
500 milyon nakit
+140 milyon finansal yatırım var.
Kısa ve uzun vade finansal borç sadece 49 milyon
Eggub döviz fazlası pozisyonu +544 milyon
BYD'nin Türkiye fabrikası iptal mi?
Çin hükümetinin elektrikli araç üreticilerine "teknoloji paylaşmayın" uyarısı sonrası BYD'nin Türkiye fabrikasını montaj tesisine çevireceği ve hatta iptal edeceği konuşulmaya başlamıştı.
Ancak elektrikli araç devinin 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından geri adım atma gibi bir planı yok. Zira BYD'nin Avrupa/Türkiye menşeli gümrük vergisiz araç satabilmek için montajın ötesinde bir üretim operasyonuyla ülkemizde faaliyet göstermesi şart.
Bugün Reuters'a konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan kaynaklar da fabrika ile alakalı sürecin pürüzsüz ilerlediğini ifade ediyor.
Fabrika kurmaktan vazgeçmek bir yana dursun Avrupa'da satış operasyonlarını kendisi yürütmeye karar veren BYD, Almanya'da distribütörünü satın alıp bayilerle doğrudan çalışmaya başlayacak.
2026'da sadece Almanya'da 120.000 elektrikli araç satmak isteyen Çinli dev, aynı yılın ikinci yarısında faaliyete geçmesi beklenen Türkiye fabrikasıyla üretim hacmini bir an önce artırmak istiyor. Türkiye'de belirli sayıda gümrüksüz araç ithalat iznine sahip olacak firmanın Avrupa pazarında rekabetçi fiyatla satış gerçekleştirebilmesi içinse Macaristan ve Türkiye'de üretim yapmış olması gerekiyor.
https://x.com/DoluBatarya/status/183...VdWPNTiQQ&s=08
ALINTIDIR
Borç sıfır, stok sıfır , nakit bol. Gübre üreterek ya da satarak zarar yapmıyor. Liman ve Tank Çiftliği hizmetlerinde yüksek karlılıkla çalışmaya devam. Son 3 ayda -128 milyondan + 48 milyon kara dönüşmüş. Limanların uzaması Şirkete Level atlatır. Hayırlı olsun kar.
EM uygulaması sonrası bilançoların değerlendirilmesi zorlaştı, yüzeysel olarak vasat bir bilanço, beklentiler daha önemli.
Hayırlı olsun bakalım.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2024/09/13/mlFMyb.png[/IMG]
[IMG]https://resmim.net/cdn/2024/09/13/mlFEyG.png[/IMG]
Boka değil limana para yatırdık:kahkah: