Sayfa 711/905 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by zararcok Yazıyı Oku
    Halka arz edilirse Tceege diye ozaMN bızım eggub gubreden ettığı zararla elimizde kalır bu bıze faydalı olmaz bence, liman halka arz edilmesin bence
    dostum batıçimin limanı arz edilmesi ile 14 katlık bir çıkış var karşımızda...arz olduğunda ister istemez limanın gerçek değeri ortaya çıkacak...ben olumlu bakıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Hiç bir şey yapmasalar bile altın değerinde bir işletme var ellerinde hele ki 100 metre daha büyümüş bir liman.
    Patronlara para lazım olursa gübre bölümünü satsınlar, diğer para getirmeyen bölümleri de.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by zararcok Yazıyı Oku
    Halka arz edilirse Tceege diye ozaMN bızım eggub gubreden ettığı zararla elimizde kalır bu bıze faydalı olmaz bence, liman halka arz edilmesin bence
    Halka arz ederse bu fiyattan etmez zaten. Halka arz geliri Eggubreye gelecek, yüksek temettü verecektir.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum batıçimin limanı arz edilmesi ile 14 katlık bir çıkış var karşımızda...arz olduğunda ister istemez limanın gerçek değeri ortaya çıkacak...ben olumlu bakıyorum...
    Hocam haklısınız ama halka arz geliri tek seferlik etki eder sonrası liman kar edecek gubre ne yapacak tek başına liman ayrı egegub ayrı hısse olarak işlem görecek

5.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Halka arz ederse bu fiyattan etmez zaten. Halka arz geliri Eggubreye gelecek, yüksek temettü verecektir.
    Evet ilk basta olumlu olacak sonrası

6. endeks aylıkta aşağıda olan boncuğu yukarıya aldı,

artık helvaları yapabilirsiniz

7. Zaten bir bahane arıyorduk nasıl insem aşağılara diyordu gene geldik başa bizdeki bahaler hiç bitmez koca koca şirketlerin y.k.b başka hisselerde cirit atar yok siyasi yasak yok japınya diye diye kimsede umut kalmadı ha döndü dönüyoruz gene yok, kardan gitti diyip teselli ediyoruz kendimizi neyse..

8.  Alıntı Originally Posted by zararcok Yazıyı Oku
    Hocam haklısınız ama halka arz geliri tek seferlik etki eder sonrası liman kar edecek gubre ne yapacak tek başına liman ayrı egegub ayrı hısse olarak işlem görecek
    Ben anlatamadım bire bir,seni hiç dinlemezler

Sayfa 711/905 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •