6'sı bir araya gelse mevcudu yenemez. ileride başa gelene de 7'si bir araya gelse deviremez diyeceğim. bizim halk tuhaf. fanatik bağlanıyor. baya baya incelenmeli.
Printable View
6'sı bir araya gelse mevcudu yenemez. ileride başa gelene de 7'si bir araya gelse deviremez diyeceğim. bizim halk tuhaf. fanatik bağlanıyor. baya baya incelenmeli.
Rica ederim, sorun zaten halkın bir türlü uyanamayisi. Siyasetçilerin de bunu kullanması. Benim şahsi fikrim 1980 - 2002 arası kötü idi, son 20 yıl daha kötü :)
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Senin short dediğin yerde biz spotta nelere vurduk neler..
Sataşma yok..
İddia edip burayı ihmal eden sensin..
Gene diyorum illa ki shortu tutturursun..
Short dediginizden beri longtan para vuruyoruz aloooo.
Hodri meydana gerek yok..
Herkes gördü..
Portföy resmi attık buraya gene attım..
Longum..
Hafi bakalım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene diyorum..
O büyük düşüşte içinde olmaz isen bana ahkam kesme..
Gubrf kozal sasa yakaladın mı..
Bak yukarıda maliyet tam cesaret göstergesi..
Kaç kere stop oldun onu da yaz..
Hodri meydanmış..iyi vallaha azıcık eksi oldu mu bildim olsun..
Biz an be an burdaydık..
50 de shortum dedin maliyet atmışsın..
Kazandınmı onu de..
İşi iddiaya bindirip gidiyorsun..
Bir ay oldu alooM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 defa short dene illaki yakalrsın..
Sonra bildim olur..
İyiymiş..
Esnek bakalım sayımları..
Bu arada..
Mohikan ın çok günahı yok..
Rebelyus başlattı..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter görüntüsü atıp maliyet diyor ..
Burada herkes benim portföy gördü..
Hatta portföy attım diye rahatsız olanlar oldu..
Neyse ..
Elliott biliyorsun diye saygı duyuyoruz ama 50 deyip sündürüyorsan bırak bu egoları..
1 aydır short kovalıyor..
Gene diyorum kaç kere stop oldun kim bilir ama karla bile kapattığını iddia ediyor..
Neyse bakalım..
Herkes şahit..
Gören gördü bizi .
1234 tıp
ya köprü tünel münel de yaptıkları ettikleri yok, nerde yapmışlar... geçiş garantili peşkeş çekiyorlar ihaleyi yandaşa 2 liralık işi 10 liraya; o da yurtdışından getirtip japona yaptırıyor 3'e 5'e... aradaki fark cebe, sonra parasını sen ben ödüyoruz yıllarca geçsen de geçmesen de üstelik....
bundan öncekilerin yaptığı köprülerden geçmeyince para ödemiyorsun en azından, geçsen de ödediğin bunların zamanında yapılana ödediğinle kıyas kabul etmez...
Hodri meydana gerek yok diyorsun...
İddiayı kabul etmiyorsun yani...
Peki, yapacak bir şey yok...
O zaman arkamdan da konuşmayacaksın...
Arada bir buraya uğruyorum...
Sadece borsa düştüğü zaman değil...
Şimdi olduğu gibi...
Ama borsa dediğim yerlere geldiğinde buraya gelip tak tak tak diye yazacağım...
O zaman görüşeceğiz tekrar...
Adios...
Ne iddiası Mohikan...Bak kac haftadir ,masal dinliyoruz.Yok Afyon yok Trabzon.Burasi Vob. Pacala karsisin ama yapiyorsun.Tofasi 42 den Beri shortluyorsun.
HER GUN BUGUN OLECEGIM DERSEN BIR GUN.TUTAR.
yanilanlar,vatan millet diyor...sende siyasi kamplasma.yaparak ,halinin altina supurdun.
Asla asla deme mohikan.Pargali ibrahim hikayesi....
Twitter, harem gibi.Itiraz eden yok.En ufak eleştiride engelle.sadece.benligini okşayanlar kalır.ve.....o benlik okşandikça kabarır..😀.ve bu kibir helak eder.
Epey arkadaş ,dost ile .görüştüm. 21 Ekimde mb faiz indirecek..o zaman doları zirveden bozup dipten hisse alacaklarmış..Düşünceleri bu...
Kendince.herkes haklı..
Neyin iddiası bu ...baraja taşı koyup gedige oturtttuk..
45 tutmadı 50 dedin şimdi ortalıyorum diyorsun..
Bak gören gördü..
İddiaymış..
Gazla mı çalışıyorsun..
Biz diyeceğimizi dedik..
5 dk grafik atıp onun yolu 50 lerde biter basarız diyen sen değil misin..
Sonuç..
Ortaladın..
Bak sen düşer dedikçe tüm shortcuların parası bende diye short attım buraya..
Niye zamanlama yapamadım bilemedim diyemiyorsun..
Takipçiler okuyor burayı diye mi..
Hodri meydanmış..
Sen git endeksi yorumla..
Sözümüz yok..
Daha iyi bildiklerini yap
Sen okuyan adamdın ama.. bilemedim..
Ağam olay toaso..
Sen takip edersin böyle şeyleri..
Top sende yapıştır gelsin..
Kankan ise bilemem..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında yapıştırdım zaten :one:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post5084233
:he::kahkah::dvr:
Vob topiğinde endeks vadelisini yazın ..online real time olarak ..
Siz harbiden ya hastasınız, ya da okuma yazma bilmiyorsunuz...
1. Haziran sonunda borsa yukarı dedim, profile boğa resmi koydum.
2. Ağustos sonuna kadar genelde LONG'dum diyorum...
3. Eylül'de profili AYI'ya çevirdim diyorum...
4. 3 Eylül'de BIST30'DA 1600 geçilemez diyorum, FULL SHORT açıyorum.
5. Bunların hepsini sen de biliyorsun, çünkü twitter'da beni takip ettiğini söyledin burada...
6. Aynı teklif senin için de geçerli. Yiyorsa çık karşıma.
7. Endeks 1500'ü mü geçecek, 1300'ü mü aşağı kıracak?
Kaybeden bir daha bu foruma yazmayacak.
Hatta forumdan kaydını silecek.
Kurulduğundan beri 22 yıllık üyesiyim ben Hisse Netin.
Maçanız sıkıyorsa buyrun...
Maçanız yemiyorsa sesinizi kesin...
Bütün yalancı pehlivanlar çıkmış burada peşrev çekiyor...
Yürüyün gidin işinize, de haydi...
BIST100 1 ayda %10, bazı hisseler %20 düştü...
Adam Tofaş'ta zirveyi bulamadın, ehe ehe diye kendi kendine mastürbasyon yapıyor.
BIST'İ EZDİK, TOFAŞI DA EZECEĞİZ...
Bu yazdıklarım da burada dursun...
1-2 hafta sonra gelip alıntılayacağım lem...
viopta sadece endeks 30 vadeli kontratı işlem görmüyor...hisse vadelilerde var...TOFAŞ mevzusu da onun vadeli kontratı...F_TOASO yani...burada tofaştan bahsedilmesi topiğin içeriğine aykırı değil...topic vob endeks 30 topiği değil...çoğumuz endeks 30 alıp satıyoruz ama pay vadelilerde işlem yapanlarda var...
sakin ol mohi...burası senin twitterin değil.gecmiste ne oldu bilemem.ama.nevrotik rahatsızlık derecesinde geleceği görür gibi bir saçmalikla kesin konuştuğunu ve 20 gundur.her gün çöküş için takipçilerini motive ettiğini....ve yanıldığını biliyorum....tofasta ,sürekli zirveden dolayı ek short yaptığını biliyorum..
2 tane teoriye guvenerek kimse iddialı konuşmamalı.Kutsal kaseyi bulmamışsan bunun piyasanın fıtratına aykırı olduğunu bil...
ŞAMPIYON, farklı düşüncede.olmak piyasanın doğasıdır.ama ,geleceği görür gibi piyasada KESIN KONUŞMAK sağlık problemidir...
Burada nadir yazdığında keyif aldığım kişilerdensiniz. Doğruya doğru eğriye eğri diyebilen nadir kişilerden, siyasal görüş veya dünya görüşü katmadan, ego kasmadan neyse o. Tebrik ediyorum. [emoji122][emoji106]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Bak aslanım, ben doktorum...
Nevrozu da psikozu da iyi bilirim...
Senin teşhisini çoktan koydum da burada söyleyemem...
Bu hastalıkların da hepsini senden iyi tedavi ederim...
Aynı zamanda Genel Cerrah ve (seni pek ilgilendirmez ama) K.doğumcuyum...
Mohi diyerek güya alay ediyorsun...
Maçan yiyorsa çıkarsın ortaya; iddianı kabul ediyorum lem dersin...
Aksi taktirde boşa bağırsak gurultusu çıkarıyorsun...
Bir de bu şekilde konuşabildiğin bir adamı hala twitterda takip edebilmek için ne tür bir mideye sahipsin, onu da çözemedim.
Bunca yıllık cerrahım böyle kursak, böyle mide görmedim arkadaş...:kahkah:
ne alakası var, millet cebine bakar, yaşam kalitesi arttıysa oy verir, düştüyse hiç bi manevi değeri dinlemez.. misal 1999 seçimlerinde yüzde 56 oy almış olan üçlü koalisyon millete 2001 krizini tattırdıktan sonra sadece 3 sene sonra sadece yüzde 14 oy alabildi.. yada 77 seçiminde yüzde 42 oy alan chp iktidara gelmişti ve 2 yıl sonraki ara seçimde sadece yüzde 29 alabilmişti.. yani millet cebine dokunuldaysa asla affetmez.. yok manevi değermiş yok propagandaymış bunlar hikaye
malum gerzek sürüsüne bakarsan- ekonomi 2007 yılında da uçurumun kenarındaydı, 2011 yılında da batmıştı, 2015 de de.. ideolojik saplantıları yüzünden refah düzeyindeki ilerlemeyi hiç bi zaman idrak edemediler.. her seçimde bu sefer kesin gidecek dedikleri herif her seçimi kazandı, çünkü alt sınıflar ilk defa kamu kaynak dağılımdan bi şeyler almaya başladı, ilk defa adam yerine konuldu.. malum güruh tek bi seçim sonucunu bile kabul etmedi, önce 2 kilo makarna 3 torba kömür yüzünden dediler, sonra oylar çalındı, hile yapıldı, trafoya kedi girdi vs, en son ellerinde kalan tek argüman -millet cahil
tabii önümüzdeki seçimde tayyip kaybedebilir, şu an için vaziyet ona delalet ediyor, çünkü fiyat artışları ceplere dokunmaya başladı.. reisin tek şansı istanbul belediyesinin chp yönetiminde olması, kötü yönetimin nelere mal olabileceği milletin kafasına dank edebilir bu belediye sayesinde- hiç bi yönetim başarısı yok, bütün herşey algı yönetiminden ibaret.. dikkat edilirse, muhalefet hiç bir konuda -iktidara gelirse ne yapacağına dair bir fikir bir model önermiyor, çünkü hiç bi fikirleri yok, sadece -tayyip gitsin.. bazen arada doğu akdeniz- ege falan konusunda yunan tezlerine destek veren açıklamalar geliyor da, ne yapacaklarını az çok öğrenmiş oluyoruz.. bugünden bakarsak kaybediyor iktidar partisi, ama daha vakit var, şapkadan çıkacak tavşanlara göre işler değişebilir
Yav bırak bu işleri yav.. Allah için..
Neyin kafası neyin maçası..
Bana portföy at .. Twitter paylaşma..
Paylaşım resmi atma..
Biz o postayı vurduk yüzüne sıçramadımıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak delikanlı ne olduğunu biliyorum.senin doktor olman her konuda ehil yapmaz.sence yks de oys de.ilk 100 e girenlerin kaçı tip tercih eder.. veya.hepsi mı...bana oradan yürüme.sana bu konuda ders veririm..
hisselerde yıllarca yazdın.ama.bu foruma ÇÖP diyecek kadar nankör oldun
HER doctor HER.b...bilmez.kendi Bransi disinda bir şey bilmediklerine şahit oldum. ailede ,sülalede 6 doctor /adayı var. Taş fırın erkeğiz..senin gibi kadın doğum ilgi alanımıza girmez..bize urolog lazım..:)
Ha Kursadi ,Taneri engelli olduğun halde başka isimle takip edip onlardan habersiz ,kapalı adresinde eleştiren mi bunu söylüyor..
Ben burada senin yüzüne söylüyorum..
Mohikan gelmiş güzellllll..
Yalnız her teknikçi gibi hem çok gürültülüsün hem çok karışıksın hemde çok kazanıyorsun maşallah..:oleyo:
Şimmmdiiiii
https://i.hizliresim.com/hihppv7.PNG
Eylül bitti ekimde bitiyo..1620 lerden 1500 lere geldi endeks..xu100 1470 lerden 1400 lere..
1.5 ay geçti.. BEKLEMEDEYİZ
https://i.hizliresim.com/5ijddo0.PNG
44 45 de zirve demişsin..40 dan da tepesine bindik demişsin..52 tl kağıt ....Üzerine bindim dediğin yerden yüzde 20 den fazla gitti..Batmış olman lazım ama şimdi de ortalama diyorsun..Hadi bakalım..Dediklerin ile yaptıkların bir değil..Ya dediğine kendinden inanmıyorsun yada inandıklarını yazmıyorsun..
https://i.hizliresim.com/9pa5fjk.PNG
8 eylül de indirecektiniz..Halbuki yememiş..İndiremediniz galiba..
https://i.hizliresim.com/q8pt5e2.PNG
3 aya izmirdeydik..
1.5 ayı geçti..
izmir neresi..xu030...1300..1500 deyiz şu an..
Dolar bazlı 120 falan deme hiç şimdi..Dolar çıkar endeks düşmez ben bildim dersin..
1300 diyorsan iddiaya varım..
Kaybeden yazmayacak bi daha foruma..
Nicki silinsin diyecem ama silinemiyor muş efendim..
tofascılar dıkkat etsın.....52 50....55 sonrası hele sıkıyorsa LONGLASIN....zamanında sasa ıcın de dedık bakın sımdı nerde bende bu aralıktan haftalık kapnıslara bakalım derım...maksat ıddı olsun
Normalde eylül ekimde çok kişi batacak dediğinden hareketle sana ekim sonuna kadar müsade diyecektim ama madem ısrar ettin kasım sonuna kadar müsade..
1300 ler gelecek mi bakalım xu030 da..
Not..Twitter im yok..Kimseyi de takip etmiyorum..Seni de tabi..
Not 2.. Pandemi de (mart 2020) yine ısrarla 77-78000 ler görülecek dedin..
Fişek gibi 96000 e gittik oysaki..Bunu da unutmadın..Sonrasında bir daha da yazmadın..Taki geçen aya kadar..
hayır....1990 ve civarında öys derecelerinin hepsi bilgisayar veya elektronik müh. ydi..en populer onlardı..özellikle 1993 ve sonrası hakkında net konuşurum..
hatta 1985 /7 öncesi edebiyat ögretmeni olacakken tıp okuyan lar var...sistem nasıldı bilmiyorum ama 1985 civarı öyle çok anı duydum..mesela çocuğun doğumu yapan doktordan bizzat duydum..sadece o örnek değil..ama 1990 dan önce enteresan bir sistem varmış..tahminen 1985/87 ve öncesi gibi..