Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 714/1004 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    viopta sadece endeks 30 vadeli kontratı işlem görmüyor...hisse vadelilerde var...TOFAŞ mevzusu da onun vadeli kontratı...F_TOASO yani...burada tofaştan bahsedilmesi topiğin içeriğine aykırı değil...topic vob endeks 30 topiği değil...çoğumuz endeks 30 alıp satıyoruz ama pay vadelilerde işlem yapanlarda var...

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Vob topiğinde endeks vadelisini yazın ..online real time olarak ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sakin ol mohi...burası senin twitterin değil.gecmiste ne oldu bilemem.ama.nevrotik rahatsızlık derecesinde geleceği görür gibi bir saçmalikla kesin konuştuğunu ve 20 gundur.her gün çöküş için takipçilerini motive ettiğini....ve yanıldığını biliyorum....tofasta ,sürekli zirveden dolayı ek short yaptığını biliyorum..

2 tane teoriye guvenerek kimse iddialı konuşmamalı.Kutsal kaseyi bulmamışsan bunun piyasanın fıtratına aykırı olduğunu bil...

ŞAMPIYON, farklı düşüncede.olmak piyasanın doğasıdır.ama ,geleceği görür gibi piyasada KESIN KONUŞMAK sağlık problemidir...

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    viopta sadece endeks vadeli kontratı işlem görmüyor...hisse vadelilerde var...TOFAŞ mevzusu da onun vadeli kontratı...F_TOASO yani...burada tofaştan bahsedilmesi topiğin içeriğine aykırı değil...topic vob endeks 30 topiği değil...çoğumuz endeks 30 alıp satıyoruz ama pay vadelilerde işlem yapanlarda var...
    Bir bütün olarak demek istediğim idi ..
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    viopta sadece endeks 30 vadeli kontratı işlem görmüyor...hisse vadelilerde var...TOFAŞ mevzusu da onun vadeli kontratı...F_TOASO yani...burada tofaştan bahsedilmesi topiğin içeriğine aykırı değil...topic vob endeks 30 topiği değil...çoğumuz endeks 30 alıp satıyoruz ama pay vadelilerde işlem yapanlarda var...
    Burada nadir yazdığında keyif aldığım kişilerdensiniz. Doğruya doğru eğriye eğri diyebilen nadir kişilerden, siyasal görüş veya dünya görüşü katmadan, ego kasmadan neyse o. Tebrik ediyorum. [emoji122][emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sakin ol mohi...burası senin twitterin değil.gecmiste ne oldu bilemem.ama.nevrotik rahatsızlık derecesinde geleceği görür gibi bir saçmalikla kesin konuştuğunu ve 20 gundur.her gün çöküş için takipçilerini motive ettiğini....ve yanıldığını biliyorum....tofasta ,sürekli zirveden dolayı ek short yaptığını biliyorum..

2 tane teoriye guvenerek kimse iddialı konuşmamalı.Kutsal kaseyi bulmamışsan bunun piyasanın fıtratına aykırı olduğunu bil...

ŞAMPIYON, farklı düşüncede.olmak piyasanın doğasıdır.ama ,geleceği görür gibi piyasada KESIN KONUŞMAK sağlık problemidir...
    Bak aslanım, ben doktorum...

Nevrozu da psikozu da iyi bilirim...

Senin teşhisini çoktan koydum da burada söyleyemem...

Bu hastalıkların da hepsini senden iyi tedavi ederim...

Aynı zamanda Genel Cerrah ve (seni pek ilgilendirmez ama) K.doğumcuyum...

Mohi diyerek güya alay ediyorsun...

Maçan yiyorsa çıkarsın ortaya; iddianı kabul ediyorum lem dersin...

Aksi taktirde boşa bağırsak gurultusu çıkarıyorsun...

Bir de bu şekilde konuşabildiğin bir adamı hala twitterda takip edebilmek için ne tür bir mideye sahipsin, onu da çözemedim.

Bunca yıllık cerrahım böyle kursak, böyle mide görmedim arkadaş...
    DUHUL : 1999

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    6'sı bir araya gelse mevcudu yenemez. ileride başa gelene de 7'si bir araya gelse deviremez diyeceğim. bizim halk tuhaf. fanatik bağlanıyor. baya baya incelenmeli.
    ne alakası var, millet cebine bakar, yaşam kalitesi arttıysa oy verir, düştüyse hiç bi manevi değeri dinlemez.. misal 1999 seçimlerinde yüzde 56 oy almış olan üçlü koalisyon millete 2001 krizini tattırdıktan sonra sadece 3 sene sonra sadece yüzde 14 oy alabildi.. yada 77 seçiminde yüzde 42 oy alan chp iktidara gelmişti ve 2 yıl sonraki ara seçimde sadece yüzde 29 alabilmişti.. yani millet cebine dokunuldaysa asla affetmez.. yok manevi değermiş yok propagandaymış bunlar hikaye

malum gerzek sürüsüne bakarsan- ekonomi 2007 yılında da uçurumun kenarındaydı, 2011 yılında da batmıştı, 2015 de de.. ideolojik saplantıları yüzünden refah düzeyindeki ilerlemeyi hiç bi zaman idrak edemediler.. her seçimde bu sefer kesin gidecek dedikleri herif her seçimi kazandı, çünkü alt sınıflar ilk defa kamu kaynak dağılımdan bi şeyler almaya başladı, ilk defa adam yerine konuldu.. malum güruh tek bi seçim sonucunu bile kabul etmedi, önce 2 kilo makarna 3 torba kömür yüzünden dediler, sonra oylar çalındı, hile yapıldı, trafoya kedi girdi vs, en son ellerinde kalan tek argüman -millet cahil

tabii önümüzdeki seçimde tayyip kaybedebilir, şu an için vaziyet ona delalet ediyor, çünkü fiyat artışları ceplere dokunmaya başladı.. reisin tek şansı istanbul belediyesinin chp yönetiminde olması, kötü yönetimin nelere mal olabileceği milletin kafasına dank edebilir bu belediye sayesinde- hiç bi yönetim başarısı yok, bütün herşey algı yönetiminden ibaret.. dikkat edilirse, muhalefet hiç bir konuda -iktidara gelirse ne yapacağına dair bir fikir bir model önermiyor, çünkü hiç bi fikirleri yok, sadece -tayyip gitsin.. bazen arada doğu akdeniz- ege falan konusunda yunan tezlerine destek veren açıklamalar geliyor da, ne yapacaklarını az çok öğrenmiş oluyoruz.. bugünden bakarsak kaybediyor iktidar partisi, ama daha vakit var, şapkadan çıkacak tavşanlara göre işler değişebilir

7. Yav bırak bu işleri yav.. Allah için..
    Neyin kafası neyin maçası..
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Peki endeks için tırstın iddiaya girmeye...

TOASO için buyur o zaman...

Maçan sıkıyorsa gel...

55 üstü senin...

45 altı benim...

HODRİ MEYDAN...

Bunu da kabul etmiyorsan....

Kuyruğu kıstırıp kaçacaksan...

O zaman bir daha da karşıma çıkma...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bana portföy at .. Twitter paylaşma..
    Paylaşım resmi atma..
    Biz o postayı vurduk yüzüne sıçramadımı
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Peki endeks için tırstın iddiaya girmeye...

TOASO için buyur o zaman...

Maçan sıkıyorsa gel...

55 üstü senin...

45 altı benim...

HODRİ MEYDAN...

Bunu da kabul etmiyorsan....

Kuyruğu kıstırıp kaçacaksan...

O zaman bir daha da karşıma çıkma...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 714/1004 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •