Diğer bedelsiz potansiyeli olan hisseler ile hareket etmesini kısa vadeli olarak görüyorum. Kent gibi uzun, kalıcı ve katlayan hareket olması için habere ihtiyaç var, yoksa 3 ileri 1 geri gider, İSBİR farkını göstermeli! YTD.
Printable View
Diğer bedelsiz potansiyeli olan hisseler ile hareket etmesini kısa vadeli olarak görüyorum. Kent gibi uzun, kalıcı ve katlayan hareket olması için habere ihtiyaç var, yoksa 3 ileri 1 geri gider, İSBİR farkını göstermeli! YTD.
Şuan isbir gıbı senet kalmadı pıyasada benım bıldiğim.. Varsa bu potansıyelde ucuz kalmış senet cıddı söylüyorum ben ondan alacağım.. Belkı bugun veya yarın düşebilirde ama bu gerçeği değiştıremezler..
Ha hocam hoşgeldiniz de ucuz sayılmaz demişsin . Hisse başı 50 lira kar açıklayan bir şirketten bahsediyoruz. BİST te en yakın rakibi bile yok
https://twitter.com/emrah_parlan/sta...377249792?s=21
Neye göre pahalı sizce bırde açıklarsanız en azından bilgı sahıbı oluruz.. Ben emsallerıne göre konuştum..
Dolaşimdaki pay adedi 100 bin lot..
6 aylık kar 35.8 mılyon..
Sermaye 600 bın TL.. (benım sermaye neredeyse onlarınkınden fazla!!!)..
Pıyasa değeri 127 mılyon usd..
Kimse pıyasa değerine aldanıp pahalı demesin.. Halka açıklık oranı az olmasından dolayı şişkin gözüküyor..
Nasılkı kent bist en değerli şirketi dıyıp milleti yanıltıyorlarsa pıyasa değerine bakıp kimse aldanmasın..
Bıstin en değerli şirketi değil dolaşımdaki lot sayısı az olduğu için sanalda öyle gözüküyor..
Ayrıca yıne söylüyorum bu değerlerde olup daha uygun şirket varsa sizden ricam söyleyin onu inceleyelim.. Varsa da ben bilmiyorum..
Zaten böyle tipler hep çıkar ucuza hisse kapmaktır amaçları git o zaman iş C Tüpraş Petkim al kardeşim ne işin var burda
Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini arayıp sorayabilirsiniz ben sorduğumda özkaynağımız oldukça yüksek sermaye artırımına ihtiyaç duymuyoruz dedi Kaan bey,2002 den beri aynı o aradaki makasda açıldıkça benimde pek umudum kalmıyor.Bu kağıda yüksek oranda sermaye artırımı şart yoksa diyelim ki 10 bin tl oldu kime satacaksın o rakamlardan,ayrıca fiyat yükseldikçe kaydileştirilen lot miktarında da artış oluyor.
Desinler, onlar ne derse desin.. Sıze sermaye arttıracığız alın bekleyın demelerini mı beklediniz.. Alın kazanın.. Oh mis.. 10 bın olursa kimseye satamayız doğrudur..
Mesela kaç lot kaydileştırdıler fıyat altı yedi kat çıktı.. Benım matrıkste yok böyle bir bilgi..
1495 kapattık. Öğlen tavan bozdu ama kimse umursamadı. Güzelde hacim oldu. Yeni haftaya umutla bakıyorum :)
Arkadaşlar
Son dönemde sığ tahtalarla ilgili konu gündemde bugün Bloomberg TV.de
Sermaye piyasası birliği başkanına acil sezen sordu oda ilgili kurumların gereğini
Yaparlar gibi laflar etti.
Benim 16 lot kalmıştı
Akşamdan 1 lot 1499.90 yazmıştım
Tavandan gitmis
Genel kurullarda gerekeni fazlasıyla söyledim ama açık vermiyorlar
Bırakın bedelsiz iştirakleri deki payları kaydilestirse bir üst gruba çıkabiliyor
Ama nedense bunu bile yapmıyorlar
Yönetimdeki üyeler bile kaydilestirme yapmamış
Eskiler bu bilgilere sahip ama yeniler de bilsin istedim
Sagliklar
Spk gereğini yapar derken sayın kwon zorunlu bir bedelli yahut bedelsiz yapmasını isteyebilir mi şirketten?
F/K 24,4 PD/DD 4,3 bu oranlara göre Türkiye borsasında pahalı sayılıyor. Birde değer yatırımı hesabı var ama onu hesaplamak biraz uzmanlık ve uzun vade istiyor. Ayrıca ben sadece fikir beyan ettim dikkate almayabilir siniz. Az bişey de olsa teknik olarak dikkatimi çektiği için bende aldım. Bu hisseyi ilk işlem gördüğünden beri ilgilenirim, ara ara uygun gördüğüm yerlerden alıp satıyorum.
Sayın ortaklar bi sakin hissemiz düşmedi yükseldi tadını çıkarın umarım devamı gelir .
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200912_135302.jpg
Benım sistemde Fk 13 gösteriyor..
Fk 24 bıle olsa eger 12 aylıkta bu karlılık devam ederse halen daha bu potansıyelde ki en ucuz hısse olma durumunu korur..
Kaldıkı 24 bıle olsa bu hısselerde bence Fk ya pd/dd ye bakmak çok yanıltıcı olur..
Zira sadece pıyasada 70/80 bin lotu olan bir senetten bahsediyoruz..
Hısse ptesı düşebilirde bilemeyiz ama bu potansiyelini korudukça cazibe merkezi olmaya devam edecektir..
En son merıt şöyle 30 altına düşsede alsam diye beklerken alım şansı bile vermediler..
Bu senetlerin nereye gideceğini kimse tahmin edemez..
Ergeç bist yönetimi bu işe el atacaktır derinliği ve sermayesi az olan şirketlere bu işe çeki düzen verin diyeceklerdir.. Yoksa bu hisselerdeki spekülasyonun önüne geçemezler..
Yönetim istese de ıstemesede..
Ayrıca yonga ve merittekı sert fıyatlama buraya da yansırsa hiç şaşırmam..
Hayırlısı..
Yok hocam seni kastederek yazmadım ayrıca evet işbir oldukça potansiyeli olan bir hisse senedi
İŞBİR ucuz MERİT ise dahada ucuz. Dostlar pahadan bahsetmek için dönülmez akşamın ufkuna bir gelelim hele!
Perşembe ve cuma günü olan işlem hacmi dikkat çekiciydi. Bunu nasıl yorumluyorsunuz?
Ne dersiniz geçen hafta performansı geçici bir rüzgar mı ; yoksa kalıcı olacak mı
3 aydır 1450 üstü 3 günlik kapanışları yok.Eğer gene yukarı yapmassa bu hacimle sıkıntı olur.Pazartesi netleşiriz umarım.
bit pazarına nur mu yağdı sayın cok ??
Geriye dönük okuma yaptım biraz ve syn.cinali bey (kendisi zamanında toplantılara katılmış) tam bir yatırımcı refleksinde bulunmuş. Bende Eğer Allah nasip ederse önümüzde ki toplantıya katılmayı düşünüyorum. Sizden ricam SPK ya yazı göndereceğim geçmişte Sizler göndermişsiniz , hazır bir Metin elinizde var ise bana özelden lütfen gönderiniz.
https://youtu.be/1t6s4Wt6eX8
Arkadaşlar artık 3-5 yıl önceki borsa yok....Artık yabancı yok....Artık yerli ,satmayan YENİ YATIRIMCILAR var....!!!
Açığa satış da olmadığı için bazı sıg hisseler ve 100 civarı küçük hisse maalesef ABD borsasındaki gibi 100-200 f/k larda FİYATLANIYOR.....!!!!
BEDELSİZ potansiyelli hisseler tıpkı ABD borsasında olduğu gibi ŞİŞTİKÇE ŞİŞİRİLİYOR.....!!!!
Merit,tkuru,kent,marhall,kstur gibi hisselerin ŞİŞTİĞİ fiyatları görünce ben de İŞBİR ime yıllar sonra giriş yaptım tekrardan....!!!
Geçmiş kadrodan RADYOCU,VİKİNG,BAĞBOZUMU COK,KWON3 ağalarıma selam olsun.....!!!!
Biz geçmişte beraberdik yine beraberiz....Ben birkaç yıl önce İŞBİR i 400 tllerde zirveden satınca bana kızmıştı bu arkadaşlar...Ama ben o gün demiştim ki ''Ben aşağıdan İŞBİR almam,450 üzerinde alırım demiştim...!!!
Evet döndüm İŞBİR ime ve fiyat 1500 sınırında.....!!!!
Bizim hayalimiz hep şu idi...YİBİTAŞ ı yakalamak .....O da artık 3000 tlnin tam 3 katında ama olsun..O da bizim kardeşimiz sayılır.Yeter ki yükselsin o yükselirse biz onu takip ederiz ....!!!!
Sonuç olarak İŞBİR de f/k sökmez .....İstanbul HOVARDASI gibi borsanın HOVARDALARINDAN olan İŞBİR her zaman için alırken fiyatından lorkulan bir hisse olmalıdır...Tıp:halay::halay::halay:kı KENT gibi...!!!
beni unutmuşsun saglik olsun :)
hoş geldin tatarramazan!!!!
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bit pazarı değil Paris şehir pazarı
Yahu vikingler hep ikizdir.......Sen de VİKİNG olduğun için seni atlamışım TİPİTİP.....Benim için ha VİKİNG ,ha TİPİTİP....Tıpatıp aynısınız siz ......!!!
Ama biz tatarların da çok ikizi var.....Hatip Ağa mesela....Bu perşembe ATV de BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA da başlıyoruz yeni sezona....!!!!
hatirlarmisin ;
3 sene kadar önce sen viking ben arasinda taze kurunun muhabbeti gecmişti :) ozamanlar fiati 'da 5.5 gibi biseydi.
selam olsun dipten hisse bulup sabredenlere :)
aslında okadar da zor değil borsada yatirim yaparak meyvalari toplamak.
disiplin sabir iyi arge nokta.....
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söke söke götüreceğim diyor ağam niyeti bozdu! Bu ne şiddet bu celal?
Selam aleyküm tüm ortaklara .Maşallah iyi gidiyor ama bu çıkışı inşallah güzel bir haber ile destekler yoksa korkarım .