İnşallah sevgili dostum, zararım milyonlar ama bu zararın fiktif bir zarar olduğunu düşünüyorum. Tek üzüntüm nakitimin olmaması. Hem gesan hem europower için ve Bizim bilmediğimiz olası bir kötü haber var mı diye endişeliyim.
Printable View
Ben şahsen kötü bir haber olduğu kannatinde değilim.Geçtiğimiz yıl çok hızı yükselen hisse ciddi manada teknik düzeltme yapıyor. 200 günlük ortalamaya doğru indirip oralardan (fazla da biley kalmadı.)destek bulacağını düşünüyorum. Seçim belirsizliği eupwr'a geçiş vs.de bahanesi oldu. Seçim sonularından sonra büyük siyasi belirsizlikler olmazsa haziran temmuz gibi toparlanmaya başlayacaktır. Yani öyle umut ediyoruz. İnşallah. İnşallah en kısa zamanda zararları kurtarabliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Herşey düzeldi diyelim, gidip hangi hisseyi alacaksınız?
İyi haftalar. :wave:
Temennimiz iyi olması ama gerginlik ve provakasyon kötü. :(
İnşallah sağ salim atlatırız bu günleri.
Allah bu ülkeyi her türlü şerden, kötülükten korusun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. :wu:
günaydın herkese iyi haftalar..
ama yeter be bogrumuzu deldiniz...
bu hisseler de hatrı sayılır abiler varmış demekki başka da bir şey aklıma gelmiyor..
şuursuzca satıyorlar.. yine ky kafası ile kaldık..
Merhaba arkadaşlar, bol kazançlı iyi haftalar diliyorum herkese,bence gesanın bu düşüşündeki en önemli sebep,europawr, haraketleri ,çünkü ortağının aldığı işler,gelişmeler veya bilançosu gesanıda etkileyecek,bu sebeple europawr halka arz durumundan dolayı çok dağınıktı,burada oluşacak tahtacının malı toplaması kolay olmayacak,belkide gesanda ağırlıklı mal taşıyanlar burayı ele geçirmeye çalışacak,bu sebeplede burda mal toplarken,gesanıda,böyle aşağılarda bekletcekler sonra istenilen hedefe varıldıktan sonra beraber yollarına devam edecekler diye düşünüyorum.
iyi çizik yedik yapacak bişey yok dipfreze girdik beklicez artık bi dönem....
10 kuruş çıkmak için resmen ısınıyor ama 20 kuruş saniyede düşüyor.
Garanti son bir ayda 2.5 milyon lot satmış. Yabancı ve diğer kurumlar (ilk 5 teki) artmaya devam ediyor
Bist100 +%3.55 fakat gesan hala kırmızı.
Yeşil yaktırmamaya yeminliler gibi.
bizim tahta kötü düşünmeyeyim diyorum ama yaptıkları ayıp... atadıkları bagımsız yönetim kurulu uyesi zaten mide bulandırmışti..
Yazıklar olsun. Sanki şirket iflas etti.😡😡😡
Eğri oturup doğru konuşalım, bu Aleni soyguna müsade eden net şirketin kendisidir, artık zerre güvenim kalmamıştır. 75 üzeri milyarlık ihale at, tahta yuzde 50 düşsün, tüm endeks sert yeşil olduğu gun -3 yaktir.
Tek bir açıklama yok, tek bir kap yok...kim inanır gesanın on gündür ihale almadığına..
El ele vermişler belli, koç olacakmış sizde bu tiynet varken İhlas bile olamazsınız.
Böyle bir günde bırak tepkiyi halen düşen bir gesan ve dalga geçer gibi son dakkalarda atılan kap. Sonuç itibariyle sinsi patronlardan korkacaksın.
Bu konu bile satışa nedenlerden biri bence ..derin düşünmek gerek belki de...seçim sonuçları...insider trading....bilanço ....vs vs ..bilmediğimiz ama hisseyi taşıyan grupların bildiği ve o nedenle sattığı bir gerekçe olmalı....Teknik, grafik, destek vs..hepsi iç oldu ...
Aslında patron niyetini defalarca belli etti ama biz gesana patrondan daha fazla güvenmenin cezasını ödüyoruz.
Bilanço bile atmadılar daha önce artistlik yapan şirket sözcüleri şimdi ne diyecek acaba? Zirveden %50 gerideyiz ne olacak mı diyecekler..
Ulan bir bilanço ya
Behiç vs yazdim twitter ayıp yahu 2 senedir borsa da şirketin var bir kerede az erken açıkla bilançoyu kötü gelse belki 55 ten bende basip
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum.
Daha önce bir arkadaş paylaşmıştı..
Msci endeksi alım gelmis
https://twitter.com/UBirikim/status/...6PcB0Yjng&s=19
Tek kelimeyle rezillik. Öyle 75 üzeri kameralara çıkıp korkunç talep var, biz öyleyiz biz böyleyiz demeye benzemez bu işler. Bugün patronların bu kadar parası malı mülkü varsa bu tamamen ky nin sayesindedir. 210 lardan milyonlarca lotu bu ky yüklendi, o parayla açtınız panel fabrikasını.
Utanmazlar bilançoyu niye bekletiyorsunuz? Boktanda olsa erken aciklasan en azından ona göre pozisyon alırdık.
Topuna yazıklar olsun.
O kadar para kazandınız şu fiyatlardan az destek çıkın güven gelsin ama hiç biri yok kafa sisiriyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama moral sıfır o kadar emek ver taşı şu hale bak kasımda zirvede çıkmadık.. neymiş Koç olacaklarmis
Şu bilanço her dönem hep geç göndermek nedir ya
Bu endekste burada tutanlara helal olsun, ayakta alkışlıyorum
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinir de kalmadı para da kalmadı. Zirveden yüzde 50 aşağıdayız. Tekrar çıkması için x2 yapması gerekiyor. Yapar mı? Ne zamana yapar Meçhul.
Arz olayının olumsuz etkileyeceğinin az çok tahmin etmiştim de sektörün hala canlılığını koruması gelecek vaadetmeye devam etmesi gözümüzü boyayan etken oldu.
Bugün bankalar ve ana kağıtlara girdiler sıranın bize gelmesini bekleyeceğiz artık. Gelir mi? Belirsiz.
Bilanço ile belki ağzımıza biraz bal çalar ama genel manada çok güven kaybetti. Toparlaması uzun sürebilir. Resmen operasyon yedik.
Allahından bulsun operasyon çocukları.
Tüm destekleri kırdı. 62 hem yükselen hem yatay destekti stop olmalıydık beceremedik. O kadar zararı göze alıp çıkmak da kolay değildi.
Şimdi 43 ve 37 yatay destekler var kabaca. 43 aynı zamanda aşağıdan gelen ana yükselen trendinentekabül ediyor. Sonuna kadar zorlamadan bırakmayacaklar gibi. Ha belki bilançoyla 55-60 denemesi yapar mı bakalım göreceğiz.
Bilanço fln da hikaye artık benim için gesan da .1 milyarlık kap gelince düşen bir hisse nihayetinde.....Bugün endeksin yükselişini de fake olarak yorumluyorum...yüksekten mal boşaltmak için seçim sürecinde...
Gesanı 70 lerden yarısını vermiştim ve buraya da yazmıştım bunu...Fakat bu kadar düşüşü gerçekten beklemiyordum....47.50 lere geldiğinde almayı düşünüyordum.ama artık bu şirkete ve yönetimine güvenimi kaybettim...Kalan nakiti BIST 30 hisselerinde değerlendireceğim....Hisse de kalan ortaklar için çok üzgünüm gerçekten...Ama unutmayın hiç bir şey sağlık ve huzurdan önemli değildir..Ve kaybedilen yine borsada kazanılır...Sevgiyle kalın...
sayfa sakinlemiş guzel sacma sapan hisseleri 30-40 kişi takip ediyor ...Su akar yolunu bulur...