Sayfa 714/902 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Bilanço bile atmadılar daha önce artistlik yapan şirket sözcüleri şimdi ne diyecek acaba? Zirveden %50 gerideyiz ne olacak mı diyecekler..

Ulan bir bilanço ya
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Behiç vs yazdim twitter ayıp yahu 2 senedir borsa da şirketin var bir kerede az erken açıkla bilançoyu kötü gelse belki 55 ten bende basip

Kötü şeyler düşünmek istemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Behiç vs yazdim twitter ayıp yahu 2 senedir borsa da şirketin var bir kerede az erken açıkla bilançoyu kötü gelse belki 55 ten bende basip

Kötü şeyler düşünmek istemiyorum.
    Bu kadar iş alan bir firmanın bilançosunun kötü gelme şansı bence yok...Ama piyasa niye bu kadar sert bastı altında başka bir şey varsada biz bilmiyoruz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Daha önce bir arkadaş paylaşmıştı..

Msci endeksi alım gelmis

https://twitter.com/UBirikim/status/...6PcB0Yjng&s=19

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bu kadar iş alan bir firmanın bilançosunun kötü gelme şansı bence yok...Ama piyasa niye bu kadar sert bastı altında başka bir şey varsada biz bilmiyoruz...
    Bilançonun kötü gelmeyeceğini biliyoruz ama işte şu bağımsız üye olayı çok kötü insanın aklına hersey geliyor..

En kötüsü bir şirket yetkilisi çıkıp bir açıklama destek atmıyor..

Yav hadi onu da yapmayın da bari bilançoyu aciklayin

6. Tek kelimeyle rezillik. Öyle 75 üzeri kameralara çıkıp korkunç talep var, biz öyleyiz biz böyleyiz demeye benzemez bu işler. Bugün patronların bu kadar parası malı mülkü varsa bu tamamen ky nin sayesindedir. 210 lardan milyonlarca lotu bu ky yüklendi, o parayla açtınız panel fabrikasını.

Utanmazlar bilançoyu niye bekletiyorsunuz? Boktanda olsa erken aciklasan en azından ona göre pozisyon alırdık.

Topuna yazıklar olsun.

O kadar para kazandınız şu fiyatlardan az destek çıkın güven gelsin ama hiç biri yok kafa sisiriyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama moral sıfır o kadar emek ver taşı şu hale bak kasımda zirvede çıkmadık.. neymiş Koç olacaklarmis

Şu bilanço her dönem hep geç göndermek nedir ya

8. Bu endekste burada tutanlara helal olsun, ayakta alkışlıyorum

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 714/902 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •