Bilanço bile atmadýlar daha önce artistlik yapan þirket sözcüleri þimdi ne diyecek acaba? Zirveden %50 gerideyiz ne olacak mý diyecekler..
Ulan bir bilanço ya
Bilanço bile atmadýlar daha önce artistlik yapan þirket sözcüleri þimdi ne diyecek acaba? Zirveden %50 gerideyiz ne olacak mý diyecekler..
Ulan bir bilanço ya
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Behiç vs yazdim twitter ayýp yahu 2 senedir borsa da þirketin var bir kerede az erken açýkla bilançoyu kötü gelse belki 55 ten bende basip
Kötü þeyler düþünmek istemiyorum.
Daha önce bir arkadaþ paylaþmýþtý..
Msci endeksi alým gelmis
https://twitter.com/UBirikim/status/...6PcB0Yjng&s=19
Tek kelimeyle rezillik. Öyle 75 üzeri kameralara çýkýp korkunç talep var, biz öyleyiz biz böyleyiz demeye benzemez bu iþler. Bugün patronlarýn bu kadar parasý malý mülkü varsa bu tamamen ky nin sayesindedir. 210 lardan milyonlarca lotu bu ky yüklendi, o parayla açtýnýz panel fabrikasýný.
Utanmazlar bilançoyu niye bekletiyorsunuz? Boktanda olsa erken aciklasan en azýndan ona göre pozisyon alýrdýk.
Topuna yazýklar olsun.
O kadar para kazandýnýz þu fiyatlardan az destek çýkýn güven gelsin ama hiç biri yok kafa sisiriyorum arkadaþlar kusura bakmayýn ama moral sýfýr o kadar emek ver taþý þu hale bak kasýmda zirvede çýkmadýk.. neymiþ Koç olacaklarmis
Þu bilanço her dönem hep geç göndermek nedir ya
Bu endekste burada tutanlara helal olsun, ayakta alkýþlýyorum
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri