koskaca formda aylık olarak endexe bakan yok yahu..form iiçin bu ayıp yeter zaten..
neden aylık bakmak gerektiğini bile bilen yok..bu daha vahim..
vatandaş günlük ve saatliklerde kanal çiziyor..
Printable View
koskaca formda aylık olarak endexe bakan yok yahu..form iiçin bu ayıp yeter zaten..
neden aylık bakmak gerektiğini bile bilen yok..bu daha vahim..
vatandaş günlük ve saatliklerde kanal çiziyor..
burda vatandaşa kurulan tuzağı trend gibi göstermeye çalışıp piyasa yapmayın..
ekranlarda da ekonomistler aynısını yapıyor ve yeni mandıracıları davet ediyorlar..
onlarda aranıyor zaten..herkes alıştı mı nedir..
2019 da başlayan trendde AYLIK BAKMAK ZORUNDASIN..aç kağıdına bak..ne bok yiyor diye..
kendini kandırıp günlüklerde lay lay lom yapma..
Ne kadar mutludur simdi etkilesim aldi diye. Kimsenin umurunda degilsin vasifsiz eleman sadece beni de dikkate Alin diye takilmaya calisan klavye tenekesisin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
si si birinden graf istiyor birinden ekstre istiyor....haketen sen kaç yaşındasın.... seni tramp ın aklı var sende herkes dalga geçiyor......:party:
extreyle ne alakası var allahın grafiği bu..ekranında var zaten..çocuk gibi..bekle birazdan yüklerim..
Tahtani kaldiracak veya tutacak gucun bitmisse mecbur basiyorsun nasilsa elinden alacak alan yok. hic olmaz ise lot artsin diye asagidan alimlara geciyorsun. Başka biri alirsa o da sansına kısmet. Ben kredi hiç kullanmadim ama piyasanin yuzde altmisi kredili.. malum faizler yuksek. Dusunce bu tahtacilar ortaya cikar..
göt anteni parmak kaldırmadan konuşma etkisiz eleman.
bak real tıme yazdım
Benide kovirmisin agam
https://youtu.be/tA8iqqu2g70?si=pUZJ0Z1nO9Oq6KkX
hastasın lan sen....abka yı bile kaçırttın utanmaz.....:yahoo::party:
Bu çocuk hep birinin pipisini tutmak zorundamı apka yı söylüyor birde sevinme emojisi koyuyor :kahkah:
Napsın adam sesini bi şekilde duyurmaya çalışıyor.
Amacı 9binde 1 lot almak değil, imamoğlunu çıkartmak
Ama ben buraya yazdıydım hatırlarsan ve abka buraları terketmeden önce İmamoğlunu içeri atacaklar deye
İmamoğlu çıksın fiyata bakmadan 1 lot değil yüzer lot alır
imamoğlu dışarı çıkarsa onun rakamları tamamen çöp olur , hatta 30 haziranda chp ile ilgili normal olumlu karar çıksın kanal tepesine ivme olur grafikler yükselen tepelere döner.( Belirsizliğin kalktığı yerde fiyatlama başlar )kulağı delik bademlerin bir bölümü çıkacak habere kadar biliyor 19 mart ta gördük çünkü kimlerin ne bildiğini
aselsan150.2 şort.....................real time....
mandaracı, sen son 22 yılda yetişmişsin..sana cevap verilmediği halde yazıyorsun..daha önceleri yetişmiş olamazsın..
karasinek gibi..her tarafa konuyorsun..
bu tipler son 22 yılda türedi..lanet olsun..
sindoma al sana aylık..
bilinen 2 gösterge..
RSİ de görülen zirve değerleri ve taban değerleri..
MACD hala aşağı süzülüyor.
dip nerde !!
https://i.hizliresim.com/q1jqb5m.gif
şimdi senin grafiğini görelim..çamura yatmadan..
madem diliniz 2 karış çıkıyordu..
grafiği yorumlayamanlar lütfen olaya girmesin..izleyin sadece..herkese cevap yazarsak olmaz..
Ses etmeyin yav he he deyin gider belki