Sayfa 713/839 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 6709 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis kırmızı yanınca dayuyu ben çağırdım, o artık benim misafirim sayılır.
    Dayuyu çağırdık ama ayular geldi diye kızıyorsanız yazılarını engelleyin gitsin, lütfen fikirlerine saygılı olalım
    1 lot almıyor diye bu kadar da üstüne gidilmez yaw
    misafirini al senin topikte takıl daha iyi olur birbrinize yazın durun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

si si birinden graf istiyor birinden ekstre istiyor....haketen sen kaç yaşındasın.... seni tramp ın aklı var sende herkes dalga geçiyor......

3. extreyle ne alakası var allahın grafiği bu..ekranında var zaten..çocuk gibi..bekle birazdan yüklerim..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sindoma53 sana bu topicte katıldığım en önemli nokta misal adam tahtacı 5 tahtası var hadi birini yaptı zor ama 2. cisini de yaptı diğer 3 ü beklemek zorunda para yok diğerleri için ne yapması lazım ya el altından para bulacak bence % 50 den aşağı maliyeti olmaz ya da kredi bulacak bu adam şimdilik bu şartlarda bana göre mümkün değil 5 ini de yapamaz. Yapmaya kalkarsa bir yerde altına yapar.

Bu işler olurken yatırımcıların geneli için konuşuyorum sen esas gidecek tahtayı değil de görev icabı yukarı zıplatılan tahtada kalırsan geçmiş olsun.
    Tahtani kaldiracak veya tutacak gucun bitmisse mecbur basiyorsun nasilsa elinden alacak alan yok. hic olmaz ise lot artsin diye asagidan alimlara geciyorsun. Başka biri alirsa o da sansına kısmet. Ben kredi hiç kullanmadim ama piyasanin yuzde altmisi kredili.. malum faizler yuksek. Dusunce bu tahtacilar ortaya cikar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. göt anteni parmak kaldırmadan konuşma etkisiz eleman.
    bak real tıme yazdım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    misafirini al senin topikte takıl daha iyi olur birbrinize yazın durun
    Benide kovirmisin agam

https://youtu.be/tA8iqqu2g70?si=pUZJ0Z1nO9Oq6KkX
    Hamdım Piştim Yandım

hastasın lan sen....abka yı bile kaçırttın utanmaz.....

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    seni koymuyorum senin misafirinmiş burası senin topik gibi yazmışın bu yüzden yazdım .
    yoksa 1 lot vs yazmışın yazıları tam oku iş 1 lot hikayesi değil banane onun alacağı satacağından ama artık burasını baydırmasın kimse boş işlerle
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 713/839 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •