Hayırlı Hafta Sonları... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum..
Printable View
Hayırlı Hafta Sonları... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum..
cümlemize.
dedikten sonra
şimdi baktım oyakc için başlığınızda yazılanlara
herkes görüşünü fikrini açık açık söylesin babında bi gönderim olmuştu
orada gelen karı yeterli görmediklerini söyleyen arkadaşlar
ne bekliyorlardı?
senenin 4/3 lük karına
+1 bir çeyrek üzeri fark atmış
daha ne olabilrdi?
biraz dolambaçlı oldu:)
(son çeyrek karı geçen 3 çeyreğin toplamına +50 milyon
3 ay=12++ ay gibi)
elbet ciroda öyle bir artış söz konusu değildir daha görmedim, hala düşmedi.
ama bu kar hisseye bakış açımı değiştiremez o ayrı.
Dostum görüşün iyi mi kötü bilmiyorum
Ama senin parkme de beklediğini bu yapmış
https://i.hizliresim.com/nqUNxk.jpg
Bana gore basitçe boyle.
Artık sanki yatay direnci kırması bekleniyor.
Komsu topikteki Üstadların yazdığı gibi eğer kanal istanbula inanıyorsak bir tane çimento ve bir tane gyo olmasında fayda var.
Kime ne düşer bu pastadan bilemeyiz. Olursa proje kimi 5 kazanır kimi 1.
Bende afyon olmasaydı bunu alırdım.
Bir tane yeter bana.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklı çıkma payınız elbet var abi
ben kanal istanbuldan bir şekilde nemalanmak ister bunu fırsata çevirmeye karar verirsem akçansayı tercih ederim
şimdi Selim Bey'e bi daha sorayım kanal istanbul'dan nasıl ne şekilde bir menfaati olacak?
yazdıklarından net bi şeyler çıkaramadım.
hem bilançolar ne gelirse gelsin(ki çok güzel bilançolar gördük) hisseler satış yiyor
ben şu hemşehrim Cin ER'in dilinin altındaki baklayı merak ediyor onu bekliyorum.
hamiş
kanal istanbul yapılırken sadece çimento kullanılmayacak bunun demiri de var, onu da bi sorgulamak lazım.
Tam anlayamadım ne demek istediğiniz abi ama, ben durumu anlatayım Sözkonusu proje yapım alanını gezmeye çalıştım geçen ay, çeşitli imar alanları ve bölgeden arsa bakmaya , Ev bakmaya gitttim. Ev yani satılık ev yok denecek kadar az. Yeni projeleri olan çeşitli GYO lar var. Birçok proje de başlamış çalışmaya ve ilginç olan bir şey söyleyeyim mi? Bölgeye beton tedariki yapan şirketlerin çimento araçlarına bakınca şunu farkettim. OYAK beton bu bölgede yoğun satış yapıyor, projeleri yapan firmalara. ayrıca OYAK Konut un bu bölgede kendi mensupları için yaptığı 1 nci etaptan sonra ve 2 nci -3cü etabının çalışmalarının yapıldığı bir toplu konut projesi de vardı. Sahadan durum bu
Affiniza mağruren komşu topik hangis topik oluyor ?