Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4247 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Haklı çıkma payınız elbet var abi
    ben kanal istanbuldan bir şekilde nemalanmak ister bunu fırsata çevirmeye karar verirsem akçansayı tercih ederim
    şimdi Selim Bey'e bi daha soracağım kanal istanbul'dan nasıl ne şekilde bir menfaati olacak
    yazdıklarından net bi şeyler çıkaramadım.
    hem bilançolar ne gelirse gelsin(ki çok güzel bilançolar gördük) hisseler satış yiyor
    ben şu hemşehrim Cin ER'in dilinin altındaki baklayı merak ediyor onu bekliyorum.
    Tam anlayamadım ne demek istediğiniz abi ama, ben durumu anlatayım Sözkonusu proje yapım alanını gezmeye çalıştım geçen ay, çeşitli imar alanları ve bölgeden arsa bakmaya , Ev bakmaya gitttim. Ev yani satılık ev yok denecek kadar az. Yeni projeleri olan çeşitli GYO lar var. Birçok proje de başlamış çalışmaya ve ilginç olan bir şey söyleyeyim mi? Bölgeye beton tedariki yapan şirketlerin çimento araçlarına bakınca şunu farkettim. OYAK beton bu bölgede yoğun satış yapıyor, projeleri yapan firmalara. ayrıca OYAK Konut un bu bölgede kendi mensupları için yaptığı 1 nci etaptan sonra ve 2 nci -3cü etabının çalışmalarının yapıldığı bir toplu konut projesi de vardı. Sahadan durum bu
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Tam anlayamadım ne demek istediğiniz abi ama, ben durumu anlatayım Sözkonusu proje yapım alanını gezmeye çalıştım geçen ay, çeşitli imar alanları ve bölgeden arsa bakmaya , Ev bakmaya gitttim. Ev yani satılık ev yok denecek kadar az. Yeni projeleri olan çeşitli GYO lar var. Birçok proje de başlamış çalışmaya ve ilginç olan bir şey söyleyeyim mi? Bölgeye beton tedariki yapan şirketlerin çimento araçlarına bakınca şunu farkettim. OYAK beton bu bölgede yoğun satış yapıyor, projeleri yapan firmalara. ayrıca OYAK Konut un bu bölgede kendi mensupları için yaptığı 1 nci etaptan sonra ve 2 nci -3cü etabının çalışmalarının yapıldığı bir toplu konut projesi de vardı. Sahadan durum bu
    Teşekkürler Abi.

yalnız akçansanın ürettiğiği çimentoya özellikle vurgu yapılıyor, dayanıklılık açısından(hem bölgeye en yakın olanı o)

Teşekkürler Abi.

yalnız akçansanın ürettiğiği çimentoya özellikle vurgu yapılıyor, dayanıklılık açısından(hem bölgeye en yakın olanı o)
    bölgeye yakın olması önem taşımıyor. ihaleyi alan firma proje alanına beton santrali kuruyor.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bölgeye yakın olması önem taşımıyor. Ihaleyi alan firma proje alanına beton santrali kuruyor.
    Eywallah toprağım da

fabrika mı kuracak adamlar?
    çimentoyu bir yerlerden alacaklar nihayetinde
    yanılıyormuyum
    fabrika kuramazlarya!
    Son düzenleme : koçari; 06-03-2021 saat: 18:02.

Eywallah toprağım da

fabrika mı kuracak adamlar?
    çimentoyu bir yerlerden alacaklar nihayetinde
    yanılıyormuyum
    fabrika kuramazlarya!
    El cevap??????????*

El cevap??????????*
    beton ihalesini alan şirket tabiki çimentoyu en uygun verenden alacak ve şantiye alanına beton fabrikasını kuracak.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •