Originally Posted by
koçari
Haklı çıkma payınız elbet var abi
ben kanal istanbuldan bir şekilde nemalanmak ister bunu fırsata çevirmeye karar verirsem akçansayı tercih ederim
şimdi Selim Bey'e bi daha soracağım kanal istanbul'dan nasıl ne şekilde bir menfaati olacak
yazdıklarından net bi şeyler çıkaramadım.
hem bilançolar ne gelirse gelsin(ki çok güzel bilançolar gördük) hisseler satış yiyor
ben şu hemşehrim Cin ER'in dilinin altındaki baklayı merak ediyor onu bekliyorum.
Tam anlayamadım ne demek istediğiniz abi ama, ben durumu anlatayım Sözkonusu proje yapım alanını gezmeye çalıştım geçen ay, çeşitli imar alanları ve bölgeden arsa bakmaya , Ev bakmaya gitttim. Ev yani satılık ev yok denecek kadar az. Yeni projeleri olan çeşitli GYO lar var. Birçok proje de başlamış çalışmaya ve ilginç olan bir şey söyleyeyim mi? Bölgeye beton tedariki yapan şirketlerin çimento araçlarına bakınca şunu farkettim. OYAK beton bu bölgede yoğun satış yapıyor, projeleri yapan firmalara. ayrıca OYAK Konut un bu bölgede kendi mensupları için yaptığı 1 nci etaptan sonra ve 2 nci -3cü etabının çalışmalarının yapıldığı bir toplu konut projesi de vardı. Sahadan durum bu
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri