aha bi Oliver yağdanı daha. bitti koçum o iş. sen git yat. iplik pazara çıkarıldı. bak adamın sesi kesildi. milleti terso düşürmeye peşinde olanlar ayaklarını denk alsın bundan sonra.
Printable View
Dxy gidiyor dolar tl karsinda düşüyor busacma hareketler bitene kadar al.sat yapilmaz.
3.50 nin alti ucurum oraya düşen birdaha cikamaz.
3.5 lardan diyo ya. geriye doğru yazılarını da okumuyo bu adam. 3.75 lerden aldığıni yazmışsın. salla tabi meydan boş.
3.75 ten de almıştır.aylardır 3.5xx lerde ordan da topluyor dur.buralarda kaldıkça düştükçe biriktirmeye devam edecek bunu beyan etmiş.bende aynı düşünüyorum.sıkıntı yok.yalan beyan da yok.strateji net.kafa rahat.sen biraz sıkıntı yapıyorsun.bak yavaş yavaş vakti geldiğini sende söylüyorsun.gel bu forum u daha fazla kasma.teknik önemlidir.sonuçları garanti değildir.ben inanıyorsam yazarım.paylaşırım.son kararı herkes kendi verir.ytd.
ortalamam şubattan beri net 3,56 civarı,3,5x lerden toplamaya devam ediyorum. illa dibi bulacam diye bir şey yok,3,49-3,59 aralığında her noktadan rasgele aldım. benim ocakta aldığım 2500 dolar var 3,87 den bunu saklamıyorum, ki benim para 250k $ civarı yani %1'i. o bile kara geçecek bunu biliyorum. alınmış dolar alınmıştır çürümez, koyarım %4,25 faize keyfime bakarım.
he he. belgesi yok ya. ortam da boş.