Sayfa 143/151 İlkİlk ... 4393133141142143144145 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Bilader hani şu cem yılmazın gora diye bir filmi vardı orada bir tipleme vardı komutan logar bir cisim yaklaşıyor deyip
    dururdu. bildin mi yorumlarını aynen ona benzetiyorum. Her ne kadar o tiplemenin sonu yatakta üçlü şampanyalı
    bitse de...
    aha bi Oliver yağdanı daha. bitti koçum o iş. sen git yat. iplik pazara çıkarıldı. bak adamın sesi kesildi. milleti terso düşürmeye peşinde olanlar ayaklarını denk alsın bundan sonra.

Dxy gidiyor dolar tl karsinda düşüyor busacma hareketler bitene kadar al.sat yapilmaz.
    3.50 nin alti ucurum oraya düşen birdaha cikamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Dxy gidiyor dolar tl karsinda düşüyor busacma hareketler bitene kadar al.sat yapilmaz.
    3.50 nin alti ucurum oraya düşen birdaha cikamaz.
    gund ile birlikte acayip panik yapıyorsunuz. hiç gerek yok. yat üstüne gitsin yaw ne uğraşıyorsunuz. elinize tl geçtikçede dolar alın bu fiyatlardan. ben aylardır 3,5x lerden topluyorum.

4. 3.5 lardan diyo ya. geriye doğru yazılarını da okumuyo bu adam. 3.75 lerden aldığıni yazmışsın. salla tabi meydan boş.

5. 3.75 ten de almıştır.aylardır 3.5xx lerde ordan da topluyor dur.buralarda kaldıkça düştükçe biriktirmeye devam edecek bunu beyan etmiş.bende aynı düşünüyorum.sıkıntı yok.yalan beyan da yok.strateji net.kafa rahat.sen biraz sıkıntı yapıyorsun.bak yavaş yavaş vakti geldiğini sende söylüyorsun.gel bu forum u daha fazla kasma.teknik önemlidir.sonuçları garanti değildir.ben inanıyorsam yazarım.paylaşırım.son kararı herkes kendi verir.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    3.75 ten de almıştır.aylardır 3.5xx lerde ordan da topluyor dur.buralarda kaldıkça düştükçe biriktirmeye devam edecek bunu beyan etmiş.bende aynı düşünüyorum.sıkıntı yok.yalan beyan da yok.strateji net.kafa rahat.sen biraz sıkıntı yapıyorsun.bak yavaş yavaş vakti geldiğini sende söylüyorsun.gel bu forum u daha fazla kasma.teknik önemlidir.sonuçları garanti değildir.ben inanıyorsam yazarım.paylaşırım.son kararı herkes kendi verir.ytd.
    ortalamam şubattan beri net 3,56 civarı,3,5x lerden toplamaya devam ediyorum. illa dibi bulacam diye bir şey yok,3,49-3,59 aralığında her noktadan rasgele aldım. benim ocakta aldığım 2500 dolar var 3,87 den bunu saklamıyorum, ki benim para 250k $ civarı yani %1'i. o bile kara geçecek bunu biliyorum. alınmış dolar alınmıştır çürümez, koyarım %4,25 faize keyfime bakarım.

7. he he. belgesi yok ya. ortam da boş.

8.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    he he. belgesi yok ya. ortam da boş.
    illa ki ortamı bulandırıyosun.sen inanmıyor olabilirsin de inansan ne olur inanmasan ne olur.benimde stratejim aynı.endeks 88 görmeden dolarlarımı da bozmam.ytd.

Sayfa 143/151 İlkİlk ... 4393133141142143144145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •