Öcalan ne diyor?
AKP'lilerin ağzından;
https://www.facebook.com/tevfikhakan...7544154284542/
Printable View
Öcalan ne diyor?
AKP'lilerin ağzından;
https://www.facebook.com/tevfikhakan...7544154284542/
son 15 yıldır ne istediyse bir kısım verdi...şimdi anahtarı istiyor...sonra sıra neye gelecek tahmin edin...bu duruma düşmemek için HAYIR...
Hadi bizi dinlemiyorsunuz bari rahmetli Erbakan Hocamızın son nefesine kadar söyledikleri aklınıza gelsin. Bunlar İsrail'e çalışıyor lafları aklınıza gelsin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönülsüz evet,mutlak hayırdan daha yanıltıcıdır.
Entelektüel birikimimize binaen yapılan bir gönderidir....:oleyo:
Forum yönetimine teşekkürler açtılar konuyu
Ben demiştim demekten nefret ediyorum ama ben demiştim
değişim zordur ama önünde durulmaz
yarın değişimle birlikte güneş daha parlak doğacak ülkemize
yine demiştim
hayır diyenler de kazandı çünkü bu değişim tüm ülkemiz için faydalı olacak
yine ısrarla söylemiştim pkk-hdp hayır için çalışıyor buradan itirazlar yükselmişti
doğu illerinde hayır oranları beni doğruladı
hayırlısı olsun
ülke kazandı
ikare doğuda hdp nin kuvvetli olduğu yerlerde evet çıksaydı örneğin Diyarbakır Şırnak hakkari vs
benim tez çökerdi doğuda chp-mhp yoktu ki :)
dilin kemiği yok ki,her tarafa döner,güney doğu çoğunlukla evet çıksaydı,bu sefer de derdiniz ki,yanlışı gördüler devletin yanın da yer aldılar,der bu sefer onu savunurdunuz,marifet fikir de değil kemiksiz dildedir...arkadaş size orada evet oylarının arttığını göstermek istiyor,siz chp-mhp var-yok diyorsunuz...
şunu kabul ediyorum hayırcılar açısından sonuçları hazmetmek biraz zaman alacak
!,5 milyon damgasız oyun YSK tarafından, oyun başladıktan sonra kural değiştirilerek geçerli sayılmasıyla ulaşılmış bu sonucu kimsenin içine sindirememesi lazım.
Bırakınız % 1 lik farkla rejim değiştirmenin yanlışlığını, böyle büyük bir şaibenin gölgesinde bu sonuç, Türk halkının yarısı tarafından hiç bir zaman kabul görmeyecektir.
Bir TV kanalında kullanılmış oy pusulalarının sonradan harıl harıl mühürlenme videosunu tüm dünyaya sundu.
YSK henüz tüm sandıkların açıldığını (son bir buçuk saattir aynı orana takılıp kaldılar) ve gayrıresmi sonucu bildirmeden, Başkaban balkondan sonucu ilan etti.
Ayıptır günahtır.
Yarın tüm yabancı gelişmiş ülkelerin ve AB kurumlarının bu konuda Türkiye'ye diyecekleri vardır.
Ben yaptım oldu mantığıyla, böyle antidemokratik bir sistemi sürgit sürdüremezsiniz.
Ha, itiraz edeni ayağından asarım, hukuk da güç de benim elimde derseniz, bu ülkenin huzuru hepimiz için gerekli derim.
Ben yarınlarımızın, bu kadar şaibe sonunda değiştirilmiş bir tek adam rejimi ile mutlu, müreffeh ve barış içinde geçeceğine inanmıyorum.
biz demokrasi yi özümsemişiz hazmetmek diye bir sorunumuz yok,kaç aydır sizin çokuklarınızın da geleceği için mücadele verdik,yazdık çizdik ikazımı yaptık,cb ve bşbakan hayırcıları terörist ilan etti,hain dedi,siz savundunuz,alın şimdi ülkenin yarısı terörist ve hain,dünya da eşi benzeri olmayan bir ülke olduk ne kadar da övünseniz az,hatta halaya bile durabilirsiniz ülkenin yarısı terörist hain diye,ha derseniz ki,sonradan cb ve bşbakan onlarda saygındır dedi,siz kabul edersiniz ama ben kabul etmem,bu referandum da riyanın her türlüsüne tanık olduk,size hayırlı olsun...
https://twitter.com/azyazarozyazarr/...41838984286208
Binali Yıldırım, oy kullanmaya böyle gitti. (58 otomobil, 5 motor, 5 ambulans)
Konvoy değil Kavimler Göçü sanki.
Referandum sonucu evet tır.
Vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/62...463461270c.jpg
Dünyaya servis edilen fotoğrafa bakınız...:)
Algı operatörleri, tepkileri önlemek maksadıyla, konu mankenlerini nasıl seçmişler bir bakın...:)
Bu mu bu partinin destekçilerinin manzarayı umumisi?
O otobüs saldırganı ne düşünür acaba bu çıplak, göbeği açık hatunlar için?
Hay bin kunduz...
Bütün güzel kızlar bizde mi diyorsunuz :)))
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
He ya he...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rumenigge reis almanları sevmiyor değiştir ismini keser paranı bak Osmanlıdan paylaşdığın islami videolardan bir isim seç bari..
mühürsüz olduğu iddia edilen o oy pusulaları mühürlü olsa sonuç değişirmiydi hayır değişmezdi
eee
neyin itirazı bu
biraz vicdan lütfen
muhalefet bunun yerine neden kaybettik diye düşünse dersini alsa
belki bir sonraki seçimlerde daha başarılı olacak
sonuç memlekete millete hayırlı olsun , sn.erdoğanın 8. zaferine karşın ana muhalefetin 8.hüsranıdır bu yönüyle,
sn.cumhurbaşkanı halkının karşısına çıktı dimdik selamladı referandumdan galibiyet çıkardı bu galibiyet türkiyenindir yedi düvele mesajdır aslında
saat 12 ye geliyor ve kemal beyden bir açıklama bekliyoruz uykumuz geldi yarın işe gideceğiz, sanırım kronik hale gelen itirazların ve komplo teorilerinin istişaresini yapıyorlardır, yaptıkları en iyi şey bu ancak memlekete verdikleri henüz hiçbirşey yok
iyi geceler
not: yeni bir başlık açılabilir aslında, referandum sonrası türkiye uygun bir başlık olabilir
Allah aşkına şu yazdiginizin bir bakın..
Nereden biliyorsun değişip değişmeyeceğini ? Hileye karşı bir önlem o vardı bu ortadan kalkti.. %1 bile ihtimalle bu hile durumu mumkun mu size göre değil ama mumkun.. Ha %1 bile mümkün değilse neden kanunda zarfların mühürlenmesi zorunlu olmuş? Herhal YSK reklami için bu uygulama gelmedi.. Sonradan değişen YSK kararında bile "dışarıdan o getirildiği ispatlanmadigi " gibi bir söz kullaniyor.. yani bunu mumkun goruyor.. konu açık net.. Muhur kanunda açıkça kullanılmasını zorunlu kılmıştır. YSK genelge ile bunu böyle uygulayacağım demiş sonra bundan bir itirazla vazgeçmiş.. hemde oylama bitmeye az bir zaman kala.. Bu mühür niye yapıldı hileye karşı önlem için ve bu YSK bizim referanduma şaibe düşürdü.
bakın ben bugün oy kullandım
kağıdın mühürlü olduğunu tesadüfen arkasını çevirince gördüm
somut örnek 10 kişilik oy sandığı var
ful 10 hayır çıkıyor
bir son dakka gelişmesi bu zarflar mühürsüz müş
seçim iptal mi hileli mi
10 kişi oy kullanarak görevini yapmış ne suçları var
usule yönelik yapılan hata esası değişirmiyor
hadi bir adım ileri gittik seçimi iptal ettik orada
bu 10 kişi yine hayır diyecek
ee değişen ne olacak
Bu arada forum yönetimine teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum
böyle bir başlığa izin verdikleri ve seçim sonrası kitlenen topiği tekrar açtıkları için
YSK kanuna uyacak ve yenileyecek oradaki seçimi.. sizin örneğinizi genişletelim.. guneydoguda doğuda bir yerde 2500 oy kullanılmış 1500 vatandaş evet 1000 vatandaş hayır vermiş , oralar sığ yerler, %1 ihtimalle YSK'nin dediği gibi " dışarıdan getirildiği ispat edilmediği..." Varsayımla dışarıdan oradan buradan mühürsüz evet oylarıyla değiştirilip 1900 evet 600 hayir çıkarsa bunu vatandaş tespit edebilir mı? Edemez.. şimdi orada chpli var mhplk var hdplk var diyeceksiniz ama %1 ihtimalle bu durum mümkün mu mümkün.. sen seçime gölge düşüremezsin..
Yahu bir kişi cikipta YSK hata yaptı dese nasıl olur? Basicaksin kardeşim o mühüru..
yüzde bir çok yüksek bir ihtimal yüzde bir milyar ihtimal bile yok
tüm seçim müşahitlerinin parti farkı olmaksızın aynı anda uyuması artı devlet görevlilerinin de uyuması gerekiyor
bu imkansız
hele öyle 500.000 gibi bir rakamla hile yapılması imkansız ötesi bir şey
1 oy bile olsa ihtimal mı? Evet.. konu bitmiştir.. bu evet dedi yada hayırda da olsa 1 oy bile olsa ihtimal mı ihtimal.. u 1 , 100 , 1000 olabilir mı ihtimal mı ihtimal.. konu açık net.. ne güzel gidiyor oylama buna izin verme görevini yap olay bitsin.. mühürsüz olan yerlerde sayım sonrası mühürleme görüntüleri var, doğuda topluca okulda masaya evet basan görüntüler var, yani hile sizin dediğiniz gibi hile öyle çok zor değil..
YSK saibeye izin vermemek için çıksın bu mühürsüz kullanılan yerler neredeyse seçimi yenilesin.. sonra evet çıkar hayır çıkar ne çıkarsa çıkar..
ysk ben mühürlemeyi unutmuşum bir hile olayı yok ama usulen de olsa bir hata yaptık lütfen yeniden seçim yapalım mı diyecek
diyelim ki dedi
sonuç yine değişmeyecek
1 oy değil milyon oy gerekiyor sonucu değiştirmek için
yani gereksiz bir seçim yenilemesi olacak olursa tabi
YSK kanunda yazani yapacak, bunun yanında genelge ile bir karar alıyorsanız uygulayacaksiniz.. bunu oylama başlamadan yapacaksin ki şaibe çıkmayacak.. kanuna uygun genelge çıkar sonra oy başlasın maç bitmeye az bir zaman kala bir akp'li yetkili itiraz etsin ve sen son dakikada karar al işi değiştir.. bu o l m a z..
bakın chp der ki,bana gelen ıslak imzalı tutanaklarda %52 hayır oyu var,bu oylama için en önemli maddi delildir ve itirazı sonuçla karşılaştırırsın,peki ysk başkanı ne der sandıkların hepsi açılmadı ama sonuç evet çıkmıştır,nereye itiraz edeceksin ysk'ya burası demiş diyeceğini..
Sonuç değişecek bir hilenin olmadığını nereden bileceksiniz.. CHP Hdp AKP temsilcisi filan var orada derseniz ozaman neden kanun zarfları muhurleyin, muhurlenmeyen geçersiz sayılır desin.. nasıl olsa yetkililer başında değil mı? Kanun koyucu bunu bilmiyor mu? Bu bir hileye karşı önlemdir ve bu ihlal edilmiştir bu yüzden hilenin olup olmadığını kimse %100 diyemez.. bu yüzden o yerlerde seçim yenilenmelidir..
Hem bakın siz hep nediyorsunuz nasıl olsa değişiklik olmaz diye.. ozaman şaibe lafını kimseye malzeme vermemek için oralarda seçimi yenileyecek nasıl olsa sorun yok gene oy ayni olacak ya.. :yes: