Sayfa 720/774 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yüzde bir çok yüksek bir ihtimal yüzde bir milyar ihtimal bile yok
    tüm seçim müşahitlerinin parti farkı olmaksızın aynı andan uyuması artı devlet görevlilerinin de uyuması gerekiyor
    bu imkansız
    hele öyle 500.000 gibi bir rakamla hile yapılması imkansız ötesi bir şey
    1 oy bile olsa ihtimal mı? Evet.. konu bitmiştir.. bu evet dedi yada hayırda da olsa 1 oy bile olsa ihtimal mı ihtimal.. u 1 , 100 , 1000 olabilir mı ihtimal mı ihtimal.. konu açık net.. ne güzel gidiyor oylama buna izin verme görevini yap olay bitsin.. mühürsüz olan yerlerde sayım sonrası mühürleme görüntüleri var, doğuda topluca okulda masaya evet basan görüntüler var, yani hile sizin dediğiniz gibi hile öyle çok zor değil..

YSK saibeye izin vermemek için çıksın bu mühürsüz kullanılan yerler neredeyse seçimi yenilesin.. sonra evet çıkar hayır çıkar ne çıkarsa çıkar..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    1 oy bile olsa ihtimal mı? Evet.. konu bitmiştir.. bu evet dedi yada hayırda da olsa 1 oy bile olsa ihtimal mı ihtimal.. u 1 , 100 , 1000 olabilir mı ihtimal mı ihtimal.. konu açık net.. ne güzel gidiyor oylama buna izin verme görevini yap olay bitsin.. mühürsüz olan yerlerde sayım sonrası mühürleme görüntüleri var, doğuda topluca okulda masaya evet basan görüntüler var, yani hile sizin dediğiniz gibi hile öyle çok zor değil..

YSK saibeye izin vermemek için çıksın bu mühürsüz kullanılan yerler neredeyse seçimi yenilesin.. sonra evet çıkar hayır çıkar ne çıkarsa çıkar..
    ysk ben mühürlemeyi unutmuşum bir hile olayı yok ama usulen de olsa bir hata yaptık lütfen yeniden seçim yapalım mı diyecek
    diyelim ki dedi
    sonuç yine değişmeyecek
    1 oy değil milyon oy gerekiyor sonucu değiştirmek için
    yani gereksiz bir seçim yenilemesi olacak olursa tabi

YSK kanunda yazani yapacak, bunun yanında genelge ile bir karar alıyorsanız uygulayacaksiniz.. bunu oylama başlamadan yapacaksin ki şaibe çıkmayacak.. kanuna uygun genelge çıkar sonra oy başlasın maç bitmeye az bir zaman kala bir akp'li yetkili itiraz etsin ve sen son dakikada karar al işi değiştir.. bu o l m a z..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yüzde bir çok yüksek bir ihtimal yüzde bir milyar ihtimal bile yok
    tüm seçim müşahitlerinin parti farkı olmaksızın aynı anda uyuması artı devlet görevlilerinin de uyuması gerekiyor
    bu imkansız
    hele öyle 500.000 gibi bir rakamla hile yapılması imkansız ötesi bir şey
    bakın chp der ki,bana gelen ıslak imzalı tutanaklarda %52 hayır oyu var,bu oylama için en önemli maddi delildir ve itirazı sonuçla karşılaştırırsın,peki ysk başkanı ne der sandıkların hepsi açılmadı ama sonuç evet çıkmıştır,nereye itiraz edeceksin ysk'ya burası demiş diyeceğini..

ysk ben mühürlemeyi unutmuşum bir hile olayı yok ama usulen de olsa bir hata yaptık lütfen yeniden seçim yapalım mı diyecek
    diyelim ki dedi
    sonuç yine değişmeyecek
    1 oy değil milyon oy gerekiyor sonucu değiştirmek için
    yani gereksiz bir seçim yenilemesi olacak olursa tabi
    Sonuç değişecek bir hilenin olmadığını nereden bileceksiniz.. CHP Hdp AKP temsilcisi filan var orada derseniz ozaman neden kanun zarfları muhurleyin, muhurlenmeyen geçersiz sayılır desin.. nasıl olsa yetkililer başında değil mı? Kanun koyucu bunu bilmiyor mu? Bu bir hileye karşı önlemdir ve bu ihlal edilmiştir bu yüzden hilenin olup olmadığını kimse %100 diyemez.. bu yüzden o yerlerde seçim yenilenmelidir..

Hem bakın siz hep nediyorsunuz nasıl olsa değişiklik olmaz diye.. ozaman şaibe lafını kimseye malzeme vermemek için oralarda seçimi yenileyecek nasıl olsa sorun yok gene oy ayni olacak ya..

YSK kanunda yazani yapacak, bunun yanında genelge ile bir karar alıyorsanız uygulayacaksiniz.. bunu oylama başlamadan yapacaksin ki şaibe çıkmayacak.. kanuna uygun genelge çıkar sonra oy başlasın maç bitmeye az bir zaman kala bir akp'li yetkili itiraz etsin ve sen son dakikada karar al işi değiştir.. bu o l m a z..
    usulen hata var gibi gözükse de esası etkileyen bir durum yok

usulen hata var gibi gözükse de esası etkileyen bir durum yok
    Usulen değil.. Kanunen.. Kanuna aykırılık.. birkez daha söyleyeyim etkileyen durum olup olmadığını kimse bilemez..

Siz bir suç isliyorsaniz kanunda ne yazıyorsa o cezayı alıyorsunuz.. bunun usulü filan yok.. kanuna aykırı hareket etmek tektir açıktır nettir..

Usulen değil.. Kanunen.. Kanuna aykırılık.. birkez daha söyleyeyim etkileyen durum olup olmadığını kimse bilemez..

Siz bir suç isliyorsaniz kanunda ne yazıyorsa o cezayı alıyorsunuz.. bunun usulü filan yok.. kanuna aykırı hareket etmek tektir açıktır nettir..
    ben muhalefet olsam elimi vicdanıma koyar itiraz bile etmezdim seçimde amaç irade beyanıdır bu da gerçekleşmiştir usulda hata bulundu hurra yenilensin sadece vakit kaybı
    yenilenmesine de itirazım yok sonuç değişmeyecek nasılsa sadece vakit ve nakit kaybı olur

Sayfa 720/774 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •