Dow
Kol gibi artıda şuan +7.90 gibi
Birazdan ihtiyarın biri Dow jonstaki kol gibi artıyı azaltacak diyorum
YTd
Printable View
Dow
Kol gibi artıda şuan +7.90 gibi
Birazdan ihtiyarın biri Dow jonstaki kol gibi artıyı azaltacak diyorum
YTd
Cok basit,
82bin kırılınca millet stopladı, mal mülk ne varsa sattı cıktı. hatta söverek cıktı, borsa gibi senin belanı versin diye beddua bile eden olmuştur belki,,, sonrası malüm 80binden
90bine geldi bi günde ve hic kimse mal almaya cesaret edemedi. Boş boş izliyor herkes
belki diz seviyesine gelince robotlar alır
Global Masa Sallana bilir
Dikkat dikkat dayılarım
😊😊😊😊
Tutarsa Anadolu çocuğu bildi deriz
Tutmaz bilemedik deriz
YTd
Viop ta kontratımı kapatmak istiyorum ama kapatamıyorum ..akşam seansını da işaretliyorum ama olmuyo sebep ne olabilir arkadaşlar
Şuan dolar tl
1.70 civarı eksi
Birazdan ilerki saatler de eksi oranının azalacağını düşünüyorum
YTd
Tutarsa Anadolu çocuğu bildi deriz
Tutmazsa bilemedik deriz
Seneto nerde kaldın be yaw
Olmaz ki ama böyle YTd
Helikopter mi uçak mı deyin hele
endeks30 zirvesine göre %30-35 düştü diyebiliriz..
eğer bazılarının beklediği gibi sert bir yükseliş olursa, yani V tipi hızlı bir toparlanma, %50 lik bir yükseliş gerekir eski zirvesine ulaşması için..
ancak geçmiş tecrübeler kriz sonrası sürecin aylar sürdüğünü gösteriyor.. daha hızlı bir toparlanma olması durumunda bu kadar hızlı para kazanmak mümkün olur mu ? ..sanmıyorum.. kişisel beklentim bir kaç ay sınırlı yükselişlerle toz bulutunun kalkmasının bekleneceği.. yani bu senaryo içinde 20 bin yukarı çıktıktan sonra tekrar 10-15 bin puan düşüş olabilir.. o nedenle sınırlı yükseliş dedim.. ama tam gaz tekrar 150 bine giderse o zaman şaşırtıcı olur benim için..
ayrıca.. eğer virüs kaynaklı kriz batıda bitse bile bizde piyasanın seyri daha değişik olabilir.. ödemeler dengesi ve bütçe geçen yıllara göre çok daha sıkıntılı..bizim "krizden" çıkmamız daha uzun sürebilir..
Çok haince değil mi 😊😊😊😊
Düşünsenize uçakla para gelecek DİE al
Sonra seneto onaylanasın
Uçakla para gelmiyor DİE sat
HAhaha
Nasıl fikir ama ? YTd
büyük piyasa oyuncuları sadece long veya short yönlü trade ederek para kazanmıyorlar.. piyasanın görece yatay olması durumunda da enstrümanlar arasında "akıllı" geçişlerle maksimize ediyorlar kazançlarını.. aksi takdirde çok deterministik olur ve herkes para kazanırdı.. ama herkesin kazanması mümkün değil..
Dün en son uzun pozisyondaydım.. Sabah ortalama 105.500 den uzunları kapattım ve sürekli olarak kısa pozisyon açıp 150-200 puan aşağıdan kapattım... Son olarak ortalama 106350 den kısadayım..
Şimdiden yazalımki sermayeyi tükettin yada duruma göre pozisyon yazıyorsun diyenlere yarın, öbür gün cevabımızı verelim...
2008 krizi öncesi ayni durum olmuştu.fed piyasayı paraya boğacaktı.
Cumhuriyetçiler bir bayan senatörün ağzından
Parti bitti demişti.
Şimdi de demokratlar derse
Seyreyle gümbürtüyü
Haydi Trump kaldir helikopterleri ireis. Zaten korononinda sonu geliyor. Haydin abbas
Hahahahah 1/2 saate haber edeceğiz diyen
Seneto nerde
Help me 🥰☠🥰☠🥰☠🥰
Teb...banka.....
SİNİRİM BOZULDU diyenler izlesin
https://www.instagram.com/p/B-DD0XEHNlS/
Parti bitti derlerse
Dow 16 da zor durur
Bizde 80 i kırarız.
Umarım olmaz
gördüğünüz rakamların anlamı artık pek olmayacak. dudu bey diyodu ya tl illüzyondur diye. işte artık tüm para birimleri illüzyondur.
mesela sen bu hafta dow'da yüzde kaç vurdun? mesela ben ons'ta yatıp %13 vurdum diyelimki. eğer piyasalar normalleşmezse sn. secbul'un xu100/gram altın grafiği gibi olacak tüm piyasalar, tüm varlıklar.
sen dönme dolapta atın üstünde gittiğini sanıyosun ama hiç bi yere gittiğin yok kardeş.
Parti yeni basliyor emanuke baslamadan biter mi ki? Daha totomuzu dolarlan silecegik.
aracı kurumunuz / müşteri temsilciniz bu bilgiyi veremiyorsa
Temettü etkisi
https://i.resimyukle.xyz/JVO6Mx.png
bundan sonra benden de yok.
https://i.hizliresim.com/mgh2as.png
Ne oluyoooo beeeee.. %5
YTD
@bear abi en güzeli sizin kuruma geçsinler
O zaman rahat rahat senden isterler
😊😊😊
Pasta için teşekkürler
Onbinlerce Borsaya yeni girmiş vatandaşımız heyecanla hisselerinin maliyetine gelmesini bekliyor. Twitter’da bazen denk geliyorum, şurdan bir kurtulayım, Borsanın adını duymak istemiyorum diyenlere.
Şimdi bizim Pala bu vatandaşları mağdur etmemek için Borsayı hızlıca düştüğü yere çıkaracakmış ki garibanlar satıp çıkabilsin.
O yüzden hızlı bir yükselişe hazır olalım.
Belki bu gece dolar 6 tl nin altına bile düşer belli mi olur [emoji173]
Dunyacik hafiften venezuella oluyor sanki [emoji173]
Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
TV de corona test kiti videosu var. Görevli pamuklu çubuğu deneğin gırtlağına kadar sokuyor. Sadece öksürük ile geçmesi normal.
Yarın % 10
Ama ne yana
Bir kaç saate belli olur
Cevap için tşk arkadaşlar
FED den çıkan para vatandaşın cebine girmiyor muhtemelen, hazine tahvili, şirket hissesi, pahalı yat, ev vs enflayon yaratmayan şeylere gidiyor olabilir.
ABD doları güçlü olunca dışarıdan enflasyon değil deflasyon ithal etmiş oluyor belki, yani sürekli yerel üretim yerine daha ucuz olan ithal malları alıyorlar bence.