Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Sorun da orada ya. O kadar çok finansal/finans dışı enstrüman ortaya saçıldı ki her biri sanki ayrı birer emtia imiş gibi soğuruyor basılanı. virüs gibi doğanın susturucu müdahaleleri ile bunların balon bile olmadığını arada fark edeceğiz sanırım. ortam sustukça daha da basıyorlar gazı, basıyorlar gazı. şişir babam şişir.
başlangıçta ben de meraktan daldım o zaman da hiç birşey ifade etmiyordu bana şimdi de şu coin dünyası. buffetın kızdığı kadar var.
viopta yokken burda yazardım. viopa sırf hedge amaçlı girdiğimden beri ise pek yazmadım. uzun süre sonra ilk kez bugün zararla kapattım pozisyonu. paradigma değişiyor, yönü anlamak için biraz köşeden seyretmek makul olabilir.
Yer İmleri