Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,430
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
    Yoook enflasyon var . Altın a bakmak lazım. Ama dünya da rekabet çok olduğu için mal satarken biri mutlaka daha iyi fiyat veriyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yoook enflasyon var . Altın a bakmak lazım. Ama dünya da rekabet çok olduğu için mal satarken biri mutlaka daha iyi fiyat veriyor.
    Yaklaşım iyi takipteyim...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    orasını ben de anlamıyorum,onun onda biri para bassak tl olarak yüzde 10000 olur enflasyon bizde...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    orasını ben de anlamıyorum,onun onda biri para bassak tl olarak yüzde 10000 olur enflasyon bizde...
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen Türkiye'de olsa enflasyon patlardı..Secbul Amerika çekirdek enflasyon verileri hep düşük orda bir kıpırdanma olsa herkes altına yüklenecek..ama şu altının çıkmasının sebebi bence enflasyon değil..yanlış mı düşünüyoruz?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Sorun da orada ya. O kadar çok finansal/finans dışı enstrüman ortaya saçıldı ki her biri sanki ayrı birer emtia imiş gibi soğuruyor basılanı. virüs gibi doğanın susturucu müdahaleleri ile bunların balon bile olmadığını arada fark edeceğiz sanırım. ortam sustukça daha da basıyorlar gazı, basıyorlar gazı. şişir babam şişir.

7.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Sorun da orada ya. O kadar çok finansal/finans dışı enstrüman ortaya saçıldı ki her biri sanki ayrı birer emtia imiş gibi soğuruyor basılanı. virüs gibi doğanın susturucu müdahaleleri ile bunların balon bile olmadığını arada fark edeceğiz sanırım. ortam sustukça dahada basıyorlar gazı, basıyorlar gazı. şişir babam şişir.
    en büyük balon da bitcoin sanki,nedir karşılığı anlamadım........

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    en büyük balon da bitcoin sanki,nedir karşılığı anlamadım........
    başlangıçta ben de meraktan daldım o zaman da hiç birşey ifade etmiyordu bana şimdi de şu coin dünyası. buffetın kızdığı kadar var.

viopta yokken burda yazardım. viopa sırf hedge amaçlı girdiğimden beri ise pek yazmadım. uzun süre sonra ilk kez bugün zararla kapattım pozisyonu. paradigma değişiyor, yönü anlamak için biraz köşeden seyretmek makul olabilir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •