Selamün aleyküm arkadaşlar,Çelik hocam aylık liste yazacak mısınız??Bir de Ostim yüzde 75 bedelli kararı almış,bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir?Katılmak mi mantıklı yoksa çıkmak mi ??
Printable View
Selamün aleyküm arkadaşlar,Çelik hocam aylık liste yazacak mısınız??Bir de Ostim yüzde 75 bedelli kararı almış,bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir?Katılmak mi mantıklı yoksa çıkmak mi ??
iyi akşamlar cümleten
syn Benx
öncelikle RABBİM dualarınızı kabul etsin AMİN
ıttfh bedelli olayında umarım rüçhanlarınızı satmışsınızdır yada almışsınızdır süreç bittikten sonra yön ve hedefim aynı yön yukarı olacak zarar etmemeniz lazım normalde size özelden yazamadım buraya yazmak zorunda kaldım ..sabırla beklediğinizde zaman bizi haklı cıkaracak bol kazançlar
Ustadim genel olarak banka hisseleri icin ne dusunuyorsun?
Ozellikle halkb digerlerine gore cok daha ucuz kaldi. Acaba benim bilmedigim bir yaptirim vs mi var bankanin uzerinde?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam sorum az geride kaldı ama... hatırlatayım dedim...
Piyasalar biraz netleşmesi lazım bu hafta liste paylaşmadım dalgalı piyasdayız yarında aynı yukarı aşağı yapacaktır ..
Hocam bu hafta volatilite yüksek olacağı için haftalık liste paylaşmaman mantıklı ama sistemine takılan günlük hisse varsa goody gibi paylaşırsan seviniriz h.içleri dikkat çektiğin hisseler aynı gün olmasa bile 1-2 gün içinde mutlaka hareket ediyor takipteyiz hocam teşekkürler çalışmaların için...
Günlükte daha önce paylaştığım hisseler sistemde göze çarpıyor lastik sektörü goody brisa ve marka bu gün pirimlediler pirimlenmeye devam edecekler ytd
sanko harekete geçer mi? iyi akşamlar
Olmip düşüş tamamlanmış gibi mi acaba, yoksa düzeltmenin devamı gelir mi acaba?
Hocam PSDTC İle ilgili yorumunuzu alabiliryim. Sizce gelecek vaat edebilen bir hisse mi?
Burce sistem 22.72 al vermiş yarın izlicem taban yapmış.. Ytd sadece izlicem sakın almayın yeni format attım bu deneme sizlerde izleyin
Yarın takip listem
AKYHO
GEDİK
KLMSN
elbette var lakin bu işte yanılmakta var emin olduklarımı yazıyorum t kuru olabilecek 3.4 hisse var ama sıkıntısı ve vebali ağır olur bu nedenle paylaşmıyorum kendimde almıyorum zaten .. O gruptan 2 hisse paylaştım sanırım son dönemde snkrn ve balat ... Balat 1.96 dan paylaştım ..snkrn 3.23 te paylaşmıştım hee birde dirit vardı sanırım
Hocam
Dyo ve indeks bilgisayar
rica ediyorum
Demir ve çelikler iyi coştular. Bir coşmayan kaldı. Sabir la bekleyeceğiz. Ucuz alınca sorun yok [emoji6]
agyo ve hurgz avgyo usak ucuz gördüklerim ölü fiyat hisseler ufak ufak kumbara yapılabilir