Sayfa 717/1043 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    ustadim genel olarak banka hisseleri icin ne dusunuyorsun?
    Ozellikle halkb digerlerine gore cok daha ucuz kaldi. Acaba benim bilmedigim bir yaptirim vs mi var bankanin uzerinde?

Tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    bana göre bankalar henüz yatay seyrediyor sistemime düşmediler düşdüklerinde zaten yazarım

2.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    hocam sorum az geride kaldı ama... Hatırlatayım dedim...
    hangi soru syn yerli

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Piyasalar biraz netleşmesi lazım bu hafta liste paylaşmadım dalgalı piyasdayız yarında aynı yukarı aşağı yapacaktır ..
    Hocam bu hafta volatilite yüksek olacağı için haftalık liste paylaşmaman mantıklı ama sistemine takılan günlük hisse varsa goody gibi paylaşırsan seviniriz h.içleri dikkat çektiğin hisseler aynı gün olmasa bile 1-2 gün içinde mutlaka hareket ediyor takipteyiz hocam teşekkürler çalışmaların için...

4. Günlükte daha önce paylaştığım hisseler sistemde göze çarpıyor lastik sektörü goody brisa ve marka bu gün pirimlediler pirimlenmeye devam edecekler ytd

5. sanko harekete geçer mi? iyi akşamlar

6. Olmip düşüş tamamlanmış gibi mi acaba, yoksa düzeltmenin devamı gelir mi acaba?

7. Hocam PSDTC İle ilgili yorumunuzu alabiliryim. Sizce gelecek vaat edebilen bir hisse mi?

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Günlükte daha önce paylaştığım hisseler sistemde göze çarpıyor lastik sektörü goody brisa ve marka bu gün pirimlediler pirimlenmeye devam edecekler ytd
    Ucude degerlendirilebilir mi yoksa icinden 1 tanesini secsek, seciminiz hangisi olurdu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Sayfa 717/1043 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •