Sayın Paragöz35
Her zamanki gibi süper ötesi bir paylaşım :rules::notr:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post4819897
Printable View
Sayın Paragöz35
Her zamanki gibi süper ötesi bir paylaşım :rules::notr:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post4819897
Kaç oldu piyasa?
Eksisi artıyor sanırım..
piyasada olumsuzluk bitmez. biri biter diğeri başlar.
s-400
Ermenistan-Azerbeycan savaşı
Bidenin sözleri vs....
olumsuzluklarda aniden -2-3.000 puan veriliyor.
Bu internetçilerde çok acımasızmış...ortamdan yararlanıp acayip zam yapmışlar paketlerine....
etrafımda çocukları için eve internet bağlatmak isteyenler 100 lirayı gözden çıkarmak zorunda kalmışlar...
Biden kazanacak gibi. Skıntı büyük aslında.
aLi kardeşim paylaşmış
Haram, hile, hırsızlık olmadan hiçbir kazanım göründüğü kadar kolay elde edilmemiştir.
Kolay yoldan, bir anda zengin olmayı değil, geleceğimizi kurtarmak için yatırım yapmalı ve çok çalışmalıyız.
https://i.hizliresim.com/K8ZKrJ.png
Alenichev nerelerde?
Çok yoğun çalışıyor herhalde, piyasalara ayıracak vakti yok..
mücadele edeceksin ancak; şans da lazım. şansın yoksa boş. bir zamanlar çalıştık, çabaladık, sabrettik.. bastık yatırımı taktanın birine...tak takta kapandı..2013 yılı yılbaşı günü... zehir oldu.... uçtu emekler....tabi ya.
viop cular borsanın en rahat oyunundalar. ben buna kalıbımı basar bide üstüne çıkar ayaklarımla çiğnerim:) ama şaka yapmıyorum vallahi o kadar sıkıntısız oyunki anlatamam!!:) ama kazancından dolayı değil oyun rahatlığından dolayı yazdım. yok bydın şöyle demiş, yok trump böyle demiş, ne güzel işte alırkende satarkende fırsat veriyor. yaaa işte böyle efendiler herkesi patates çuvalı gibi üst üste koymayacaksınız ezilir yıpranır çürükler arasında çürür gider...
Geçendede böyle deniyordu. Trump kazanırsa felaket, hillary kazanırsa iyi idi güya. Suyuna gidersen herkes iyidir, gerçek bu. Bence farketmez fazla. Birkaç abd ziyareti olur, hayırlı olsun babında, öyle şeyleride borsalar sever genel olarak. Yeni bir sayfa denir vs beklenti vs vs.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biraz laf salatası yaptık. ardından şunuda yazayımda gürültüye gitmesin. piyasa satışamı döndü şimdi? varmı öyle düşünen? gitsin bi yüzünü yıkasın. göstere gösteremi alacaklardı sanıyodunuz? ancak alıcıları dökmek için satış baskısı kurabilirler. gerisi hikaye. o kadar emek verdiler baba hesabı hele bi 120 bin tamamlansın bakalım... yolun yarısı geçilmiş dön geri.. hadiyaa...
bi yanda virüs kapmış kırmızı kafa bi yanda bilmem kaç yaşına gelmiş biden.
abd okeye dönüyo ellaam.
dolara bir cisim yaklaşıyor.
sıkışma var
dow
günlük
bir şekilde 29 a kadar gelmesi halinde
uyumsuzluklar büyük olacak.
önemli bir düşüş sinyali olur.
https://i.hizliresim.com/dlh73n.png
Büyük rallinin daha başında bile değiliz bankalar eşliğinde inanılmaz bir yükseliş olacak herkes noldu da yükseliyoruz diyecek
Yarın boşaltabilirim hepsini. 3.29 maliyeti var, beklenebilir ama borsalardan umudum yok orta vadede. Hisseden tamamen çekilip ilk kez tek ata oynayacağım. %100 döviz. Altın ve gümüş beklediğim rakamlara inerse %30 dolar, %20 Euro, %25 altın ve %25 gümüş portföyü yapmaya çalışacağım 3 ay içinde.
Altın ve gümüşten bahsetmişken, iki konuda yazmak isterim.
1) Sv Dostum KOÇ,'un kısa vadede 2300 ons/dolar tahminine katılmıyorum. Altın ve gümüşte önce ciddi bir realizasyon bekliyorum.
2) Dün bir arkadaş (ismini hatırlamıyorum) altın ve gümüşün artık sürekli yükseleceğini yazmıştı, bu düşünceye de katılmıyorum. İndikatörler, bu yönde değil bence.
Büyük ralli :) bizim borsanın büyük rallisinin çapı belli.
Bu yıl için 1250-1300 bile çok iyi rakamlar. Oralara taşınırsa sert aşağı vereceklerini düşünüyorum.
Şu an için Pozitif çıkış senaryosu halen devam ediyor.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji23][emoji23][emoji23]
Bankalar ile ralli deyince beni bir gülme tutuyor.... [emoji16]
Şu kurla bile ticari açık veriyoruz, ihracat %4.8, ithalat %22 küsur artıyor. Sürekli döviz borcu katlanıyor, bankaların sorunlu kredileri ciddi boyutta ve biz banka rallisi bekliyoruz. Ne diyeyim, hayırlı işler.
ralli oluyormuş düşünsene tkuru hissesini alabilmek için ev beya araba satman gerekiyormuş :drunk: