Sayfa 718/999 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    mücadele edeceksin ancak; şans da lazım. şansın yoksa boş. bir zamanlar çalıştık, çabaladık, sabrettik.. bastık yatırımı taktanın birine...tak takta kapandı..2013 yılı yılbaşı günü... zehir oldu.... uçtu emekler....tabi ya.
    zor iş cüneyt abi borsa

şimdi tekrar 130 üstüne atacakta ek shotları yerine koymak için short düğmesine basacamda.

ohoooo bi ton iş.

2.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Biden kazanacak gibi. Skıntı büyük aslında.
    Geçendede böyle deniyordu. Trump kazanırsa felaket, hillary kazanırsa iyi idi güya. Suyuna gidersen herkes iyidir, gerçek bu. Bence farketmez fazla. Birkaç abd ziyareti olur, hayırlı olsun babında, öyle şeyleride borsalar sever genel olarak. Yeni bir sayfa denir vs beklenti vs vs.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

biraz laf salatası yaptık. ardından şunuda yazayımda gürültüye gitmesin. piyasa satışamı döndü şimdi? varmı öyle düşünen? gitsin bi yüzünü yıkasın. göstere gösteremi alacaklardı sanıyodunuz? ancak alıcıları dökmek için satış baskısı kurabilirler. gerisi hikaye. o kadar emek verdiler baba hesabı hele bi 120 bin tamamlansın bakalım... yolun yarısı geçilmiş dön geri.. hadiyaa...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bi yanda virüs kapmış kırmızı kafa bi yanda bilmem kaç yaşına gelmiş biden.

abd okeye dönüyo ellaam.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    biraz laf salatası yaptık. ardından şunuda yazayımda gürültüye gitmesin. piyasa satışamı döndü şimdi? varmı öyle düşünen? gitsin bi yüzünü yıkasın. göstere gösteremi alacaklardı sanıyodunuz? ancak alıcıları dökmek satış baskısı kurabilirler. gerisi hikaye. o kadar emek verdiler baba hesabı hele bi 120 bin tamamlansın bakalım... yolun yarısı geçilmiş dön geri.. hadiyaa...
    göstere göstere sattı seans başından son dakkasına kadar ben onu gördüm sadece.

gördüğümü söylüyom

satmadı diyen yüzünüyıkayıp ikide tokatlasın kendini.

dolara bir cisim yaklaşıyor.
    sıkışma var

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    göstere göstere sattı seans başından son dakkasına kadar ben onu gördüm sadece.

gördüğümü söylüyom

satmadı diyen yüzünüyıkayıp ikide tokatlasın kendini.
    öyle namussuzdurki o. işine gelince göstere gösterede satar. çok saftır abisi
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

dow

günlük

bir şekilde 29 a kadar gelmesi halinde
    uyumsuzluklar büyük olacak.
    önemli bir düşüş sinyali olur.

Sayfa 718/999 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz