düşüş trendi başlarsa neresi hedef olur (ki bence başladı) ?,hiç anlamadığım için soruyorum elliotdan....
Printable View
Endekis buralarda oyalansa dollar da düşmeye devam ederse,dollar bazlı grafikisi nasıl şekilleniyor inceleyemedim, akşam olunca unutuyorum. acaba b12 mi eksildi yoksa ekrana bakmaktan beyin bi süre sonra algısal bozukluğu mı sebeb oluyor
Ben dükkanı kapatıyorum, bugün ekşın olmuycak sanırım
Viob flat
9.18 yarımkebce yonca ilen devam
https://i.hizliresim.com/l0GAXX.png
https://i.hizliresim.com/PTwySq.png
Endeks aynı kalıp dolar %5 düşerse 212 civarında ikili tepe olur.
Çok hızlı bir dönüş yaptın...çok olumluydun, şimdi de çok olumsuzsun...profesyonelce bir hareket, bir yöne şartlanmamak bu işin olmazsa olmazı...ama bana kalırsa çok iddialı yazmamak lazım sırf bu yüzden...bir hafta önce yazılarını okuyan, buralar uçacak kaçacak, aksi ihtimal yok gibi zannedebilirdi,
bugun pay vadelilerde son gün sanırım ilginc hareketler olabilir.
nedendir bilinmez bizim duruma bakınca shortları kapatasım geliyor, ama yılanın başı dow'a bakınca hiç kapayasım gelmiyor. şu dow'u 29950 altına bi basabilseler mükemmel olacak ama dayı ne yapmak istemektedir anlamak güç
Gazozuna yazıyorsunuz, stockgeneration 100 binde 144 bin dedi yine dalga geçtiniz burada. Eskiden yazıyor du , sizin gibi saygısız insanlar yüzünden artık buraya yazmıyor.
Hele üç beş kişi var ki çok bilmiş edalari ile güya esnek yorum yapıyor.
Sen de ver bakalım hedef, bırak 2-3 aylık , iki günlük veremezsin, sonra burada cak cuk...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozkurt bu senin yarım kepçe gemilerde kullanılan cinsten mi milyon milyon mu
haklısın walla..
bu arada senin sayende de şu twit i atan kişiyi buldum..:)
dün sordum idi ama unutmuş herkes cevap gelmedi..
https://i.hizliresim.com/zaUqZz.png
çok alametler belirdi, ben de döndüm n'apiim ?
ocak'ta bi zirve sonra mart-mayıs'a kadar sürebilen satıcılı piyasa mevsimsel olarak yüksek ihtimaldi
biden- stimulus- aşı beklentileri realize olduğu için newyork da düzeltmek isteyebilir
faiz kararından sonra bankalara kararlı satış gelmesi
vadelide cuma-pazartesi 40 bin poz kapama
kritik teknik seviyelerin kırılması
vadelide 1590- 1610 arası gri bölge
spot için bugün eksi kapaması yeter-şart
burada çok eski HEYKELERİN YIKILDIĞINA ŞAHİT OLDUM...
UZUN VADE HEDEF VEREN bana göre yanlış yapar.
ha kuvvetli bir formasyon olur ona binaen bir şey söylersin,nispeten tamam...
UZUN VADE MEZİYETSE EN İYİ HEDEFİ sayın KOÇ verirdi.:)
ŞUNA VARIM; ARGUMANLARI SAYARSIN bir de teknik-formasyon ifade edersin dersinki orta vade hedefim şudur.
Yok yok, ben zaten bu görüşteyim, senin gibi boğa ruhlu bir arkadaşla aynı yönde olmak, pozisyonumun teyidi için destek olur. Sadece çok çoşkulu yazıyordun, onu demek istedim.
Bu arada, esas risk ABD yeni yönetimi bence...sarı reis çok havlardı ama ısırmazdı...bunlar ise tam sessiz at, çifte gelirse kötü olur, sert gelir çünkü...dış ilişkiler bakanı, ulusal güvenlik danışmanı vs, hepsi Türkiye düşmanı...biden in düşüncelerini de biliyoruz...son haftalarda kötü sinyaller geliyor ABD den, ama bizim Polyanna tayfası, taç giyen baş akıllanır, tr yi kaybetmek istemezler filan görüşünde...şunu anlamak lazım, mevcut yönetimle itişip kakışmak Türkiye’yi kaybetmek demek olmaz, yeter ki oyunu kuralına göre oynasınlar,
" Taptaze diplerin bile altına maliyet çektiğimiz taze yarım konteyner kârda longlarımız varKene, düşmez öyle fazla bizim BistekA ).
Yeşil bile yakabilir ki azami tikkaytt.. ) ✔️
Selamlar, iyi trade'ler.. "
Allahtan beklentilerin dibinde bir bilanço açıkladı garan.
iyi bişi açıklasaydı, paso dayak yer idük. asdas. ve bence. :he:
Reddit çi kardeşlere bir destek de benden...
Sabah 10 kilo gümüş aldım..
(Kar etmek için değil tamamen bir duruş olarak aldım bu pozisyonu..)
Finansal sisteme mesajım olsun, Rengim belli olsun diye...
Gençliğe güveniyor ve gençlerin dünyaya ne mesaj vermek istediğini çok iyi anlıyorum.
****Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir****
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7cc77a4690.jpg
Merhaba 2 gündür işler yoğun poz yok pek bakamadım. Şu MACD yukarı 16:00 dan sonra 1613 kırarsa al verecek bana göre. Al verirse 2li dip hedefi hesaplanabilir diye düşünüyorum.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
normalde gıkı çıkmayıp hesap sorana cevap vermem ama ilk olsun.
5502 nolu dünkü mesajda 171x üzeri shortlar görünür...bunca kararlı ifadelerden espirileri ayırın...orta vade short olduğumda long lehine 3000 puan tepki elbette olur..
sonra 120 kontrat oldu ve karı bile dün yapıştırdım ve sildim..biri göster dedi,gösterdim..ama ayıp olur diye sildim.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post5121823
Çok makul görünüyor, iki gündür yaşanan hareket ikili dip oluşumunun doğasına da çok uygun...
Her ne kadar düzeltmenin devam ettiğini/edeceğini düşüsem de bu kadar bearish bir düzeltme olmaz...
Mutlaka eğimi biraz daha yataylaştıması lazım trendin...
Benim de 1.650 - 1.660 gibi beklentilerim var, ikili dibin hedefi de neredeyse buralar...
Bir çok argüman bu noktaları işaret ediyor...
Tabi 1.560' ların altına sarkarsa long adına ne var ne yok stoplamak lazım...