Sayfa 718/1004 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    Gazozuna yazıyorsunuz, stockgeneration 100 binde 144 bin dedi yine dalga geçtiniz burada. Eskiden yazıyor du , sizin gibi saygısız insanlar yüzünden artık buraya yazmıyor.
    Hele üç beş kişi var ki çok bilmiş edalari ile güya esnek yorum yapıyor.
    Sen de ver bakalım hedef, bırak 2-3 aylık , iki günlük veremezsin, sonra burada cak cuk...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    haklısın walla..
    bu arada senin sayende de şu twit i atan kişiyi buldum..

dün sordum idi ama unutmuş herkes cevap gelmedi..

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt bu senin yarım kepçe gemilerde kullanılan cinsten mi milyon milyon mu
    sen onun gebçe filan dediğine bakma.
    datlu kaşuğu onunki.
    bize iş makinesünün gebçesüylen çalışan biri ilazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Çok hızlı bir dönüş yaptın...çok olumluydun, şimdi de çok olumsuzsun...profesyonelce bir hareket, bir yöne şartlanmamak bu işin olmazsa olmazı...ama bana kalırsa çok iddialı yazmamak lazım sırf bu yüzden...bir hafta önce yazılarını okuyan, buralar uçacak kaçacak, aksi ihtimal yok gibi zannedebilirdi,
    çok alametler belirdi, ben de döndüm n'apiim ?

ocak'ta bi zirve sonra mart-mayıs'a kadar sürebilen satıcılı piyasa mevsimsel olarak yüksek ihtimaldi
    biden- stimulus- aşı beklentileri realize olduğu için newyork da düzeltmek isteyebilir
    faiz kararından sonra bankalara kararlı satış gelmesi
    vadelide cuma-pazartesi 40 bin poz kapama
    kritik teknik seviyelerin kırılması

vadelide 1590- 1610 arası gri bölge
    spot için bugün eksi kapaması yeter-şart

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    burada çok eski HEYKELERİN YIKILDIĞINA ŞAHİT OLDUM...

UZUN VADE HEDEF VEREN bana göre yanlış yapar.

ha kuvvetli bir formasyon olur ona binaen bir şey söylersin,nispeten tamam...

UZUN VADE MEZİYETSE EN İYİ HEDEFİ sayın KOÇ verirdi.

ŞUNA VARIM; ARGUMANLARI SAYARSIN bir de teknik-formasyon ifade edersin dersinki orta vade hedefim şudur.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çok alametler belirdi, ben de döndüm n'apiim ?

ocak'ta bi zirve sonra mart-mayıs'a kadar sürebilen satıcılı piyasa mevsimsel olarak yüksek ihtimaldi
    biden- stimulus- aşı beklentileri realize olduğu için newyork da düzeltmek isteyebilir
    faiz kararından sonra bankalara kararlı satış gelmesi
    vadelide cuma-pazartesi 40 bin poz kapama
    kritik teknik seviyelerin kırılması

vadelide 1590- 1610 arası gri bölge
    spot için bugün eksi kapaması yeter-şart
    Yok yok, ben zaten bu görüşteyim, senin gibi boğa ruhlu bir arkadaşla aynı yönde olmak, pozisyonumun teyidi için destek olur. Sadece çok çoşkulu yazıyordun, onu demek istedim.

Bu arada, esas risk ABD yeni yönetimi bence...sarı reis çok havlardı ama ısırmazdı...bunlar ise tam sessiz at, çifte gelirse kötü olur, sert gelir çünkü...dış ilişkiler bakanı, ulusal güvenlik danışmanı vs, hepsi Türkiye düşmanı...biden in düşüncelerini de biliyoruz...son haftalarda kötü sinyaller geliyor ABD den, ama bizim Polyanna tayfası, taç giyen baş akıllanır, tr yi kaybetmek istemezler filan görüşünde...şunu anlamak lazım, mevcut yönetimle itişip kakışmak Türkiye’yi kaybetmek demek olmaz, yeter ki oyunu kuralına göre oynasınlar,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet bir videosu vardı...rte için bedelini ödemeli diyordu...bakalım nasıl bir planı var...dediğin gibi ekibindeki adamlar bariz TR düşmanı...

sarı kafayla düşe kalka götürülüyordu işler bir şekilde...ama yeni gelenler tam şahin bizim için...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yok yok, ben zaten bu görüşteyim, senin gibi boğa ruhlu bir arkadaşla aynı yönde olmak, pozisyonumun teyidi için destek olur. Sadece çok çoşkulu yazıyordun, onu demek istedim.

Bu arada, esas risk ABD yeni yönetimi bence...sarı reis çok havlardı ama ısırmazdı...bunlar ise tam sessiz at, çifte gelirse kötü olur, sert gelir çünkü...dış ilişkiler bakanı, ulusal güvenlik danışmanı vs, hepsi Türkiye düşmanı...biden in düşüncelerini de biliyoruz...son haftalarda kötü sinyaller geliyor ABD den, ama bizim Polyanna tayfası, taç giyen baş akıllanır, tr yi kaybetmek istemezler filan görüşünde...şunu anlamak lazım, mevcut yönetimle itişip kakışmak Türkiye’yi kaybetmek demek olmaz, yeter ki oyunu kuralına göre oynasınlar,

7. " Taptaze diplerin bile altına maliyet çektiğimiz taze yarım konteyner kârda longlarımız varKene, düşmez öyle fazla bizim BistekA ).
    Yeşil bile yakabilir ki azami tikkaytt.. ) ✔️

Selamlar, iyi trade'ler.. "

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen onun gebçe filan dediğine bakma.
    datlu kaşuğu onunki.
    bize iş makinesünün gebçesüylen çalışan biri ilazım.
    Kebce mebce dedik pala ürktü sanırım
    9.28 den dadlu kaşuğuynan malı boşaltmayı düşünüyorum, henüz mal gitmiyor, yapıştı elime amele sümüğü gibi, du bakalım nolucak
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 718/1004 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •