Ey tahtacı daha ne yapmak istiyorsun. Donumuzu mu alacaksın?
Printable View
Ey tahtacı daha ne yapmak istiyorsun. Donumuzu mu alacaksın?
Şirkette bu aralar,yeni ihalle göndermiyo,acaba bu düşüşümü bekliyo,patrona çok güvenmiştik ama kafaları iyice karıştırıyo,bir açıklama yok,bari blançoyu gönder,böyle düşüş günlerinde belki işe yarar,bilançoların son günü 20 mayısmı arkadaşlar.
Haraç mezat satanlar çok matrah bir bilanço gelmeyeceğini senden benden iyi biliyorlardır herhalde. Hoş iyi gelse ne yazar. Hangi iyi haberi değerlendirdi gesan. Şimdiden tahminimi yapayım. Bilanço ne olursa olsun etkisi olmaz bence. Artık bir kumar kağıdı oldu gesan. Adamlar ve patron ne isterse ne zaman isterse o olur...
Millet ittifakı geliyomuş gibi yapıp vur kaçı yapacaklar bence, piyasayı öyle inandırıyolar
Nasıl bir cendereye düştük? 😡
KK. uyarmıştı 1 de kaideye almadık 2 de almadık yarı yarıya geri geldi yazık tam soygun düzeni hem patron hem tahtacı anlaştı 20 kat yaptı hem patron kazandı 2.5 milyon lot sattı hemde tahtayı yapanlar bofa ve garantiden satanlar olmadı eupwr pahallıdan arz ettiler o furyada adamlar yönetime siyasetle ilgili yönetici almalarından ele verdiler..ytd
İkinci rtalb vakasını yaşıyoruz galiba.
Bari bilançoyu yollasa bugün ama onuda yarına bıraktılar galiba
Söyleyecek söz bulamıyorum.. bilanço dedik iyi gelecekse bu kadar basilmaz bitirdiler resmen bizi..
Tamamen ilizyona kapıldık.. en dipten kapamalar kapanışa satışa 200k lotlar koymak falan.. yazık ettiler yine hüsran yine aşık olduk hisseye..
Citi o kadar mal aldı hiç biri desteğe gelmiyor gerçekten çok ilginç bir durum yaşıyoruz..
Ya biri mala çok yüklendi tahtaci öldürüyor şuan birini.. ya da hepsi aynı kişiler..
Citi den mal aldıralim sonra çakariz millete kafası mı.. yazık ya neler yazicam da yazıklar olsun
Gerçekten enteresan noktalar hocam. 2 hafta önce herkes beklentileri yazıp ne kadar potansiyelli olduğunu söylerken şimdi ne illet bi şirket olduğundan bahsediyolar. Ben takastan anlamıyorum çok bakmıyorumda ama ağırlıklı satış yapanın tek kurum olması nasıl yorumlamak lazım acaba?
Hadi bilanço iyi geldi diyelim ne olacak? En iyi ihtimal bir tavan yapar onu da sonra geri alır. Ayrıca tam seçimmarifesine denk getirdiler. Yükselecek idiyse bile izin verecekleriini samıyorum bu ortamda. Açıkçası durum vahim işimiz zor dostlar.
seçim sonrasını bekleyin zaten vermediyseniz yazık burdan mal verililmez...Şirket çok degerli hepimizin moreli bozuk ama muhakkak topluyacaktır...
Behiç dede geliyoruz diyor gümbür gümbü
r
Değerli Yatırımcılarımız, Değerli Takipçilerim merhabalar; 2023 yılı başından itibaren, bildirimini yapmış olduğumuz yaklaşık 6,2 milyar TL’lik işlere ve projelere yenilerini eklemek için 1.500’e yakın çalışanımızla faaliyetlerimize tüm gücümüzle devam etmekteyiz.
Yurtiçi ve yurtdışında farklı lokasyonlarda bulunan 70’e varan şantiyemizde, deneyimli mühendis ve uzman kadromuzla taahhüt ettiğimiz işleri zamanında ve hızlı bir şekilde tamamlamak için çalışıyoruz.
Sponsorluğunu üstlenmiş olduğumuz ulusal ve uluslararası fuarlarda, portföyümüze yeni müşteriler eklemekte, eski müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirmekte ve global bir marka olarak tanınırlığımızı artırmaktayız.
Yaptığımız işbirlikleri ve projelerle referanslarımıza Türkiye’nin ve Dünya’nın sektöründe lider firmalarını eklemekteyiz.
Sizlerden aldığımız güçle yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Türkiye’de üretimini devam ettirmekte olduğumuz solar panel fabrikamızın yıl sonuna kadar 2,5 GW kapasiteye ulaşması için yapım çalışmalarını ve Almanya’daki 1 GW’lık solar panel fabrikasının fizibilite çalışmalarını sürdürmekteyiz. Halka arz gelirlerimizle dağıtım trafosu üretim kapasitemizin yıllık 15.000 – 20.000 adede çıkarılması, ürün çeşitliliğinin artırılması, Türkiye’deki en son teknolojiye sahip ikinci akredite yüksek gerilim laboratuvarının tesis edilmesi, pazarın ihtiyacı olan Sunjunior ürünümüzün seri üretim altyapısının hazırlanması için makine ve ekipman yatırımları ve ek istihdam sağlanması devam etmektedir. Dağıtım şebekelerinin kritik bileşenlerinden olan akım ve gerilim trafosu üretimine başlanmış, üretim adedinin yıllık 20.000 adet olacak şekilde gerekli aksiyonlar alınmıştır. Başta kendi ihtiyacımız olmak üzere piyasada temininde güçlük çekilen bu bileşende diğer üreticilere tedarikçi olunacaktır. Türkiye’de ilk defa tasarım ve telif hakları firmamıza ait olan 170 kV – 420 kV pantograf tipi ayırıcılar farklı güçlerde ve bu alanda dünyanın en önemli bağımsız test laboratuvarı olan KEMA’da tip testleri yapılarak bu yılın 3. Çeyreğinde sertifikalanmış olacaktır. Solar panel ve Sunjunior ürün gamımızın Kuzey Amerika ülkelerine ihracatı için gerekli sertifikasyon süreçleri tamamlanmış ve UL sertifikasyonu için çalışmalar devam etmektedir. Şirketimize sürdürülebilir gelir sağlamak için hem yurtiçi hem de yurtdışı ESCO ve PPA projelerimizde önemli mesafeler katettik. Kesinleşmeleriyle beraber değerli Yatırımcılarımızla paylaşacağız.
Sonuç olarak ArGe, üretim, projelendirme, tedarik, satış, taahhüt, yap-işlet-devret gibi geniş yelpazede gerek yurtiçi gerek yurtdışı pazarlarda yoğun mesai harcamaktayız. İrademiz ve kontrolümüz dışında gerçekleşen makro ekonomik gelişmeler birçok yatırım gereci gibi hissemizin fiyatını da etkilemektedir. Ancak gerek belirli bir tutarın üzerindeki yeni iş ilişkisi KAP’ları ve gerek belirli tutarın altındaki ancak hacimli satışlarımız artan bir ivmeyle devam etmektedir. Bu durum objektif bakış açısıyla bilançolarımızda da görülebilir. Siz değerli Yatırımcılarımızdan, uluslararası markalaşma çalışmaları artan bir ivmeyle devam eden firmamıza olan desteğinizin devam etmesini rica ediyoruz. Bu süreçte tüm gücümüzü başarmaya verdiğimizden emin olun. Enerjiye ihtiyaç olan her yerde biz varız ve olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin en önde gelen üniversitelerinde eğitimlerini elektrik ve enerji üzerine almış, yıllardır edindiği sektörel deneyimlerini harmanlayarak yeni jenerasyonu şirkete entegre etmiş yöneticiler olarak, alanında uzman kadromuzla yerel ve global gelişmeleri yakından takip ediyor, rakiplerimizden önce aksiyon alıyoruz.
Bu vesileyle bugüne kadar gerçekleşen halka arzlarda, 2 milyon bireysel yatırımcı sınırını geçen ilk firma olmanın ve GESAN olarak 2022 yılında piyasa değeri en çok yükselen firma olma gururunu bizlere yaşattığınız için tekrar teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Muhittin Behiç HARMANLI
Artık dönmesi lazım burdan
Esip, gürlemiş Harmanlı.
Birde yağsa.... :28:
Günaydın.. herkese bol kazanclar.
Bu söylemlere tahtaya sahip çıkması lazım. %50 geri geldik çıkarken %100
Bilanço neden geç veriyorsun Bu kadar basma acaba bilanço mu kötü gelecek.. smrtg kimse beğenmemiş ama piyasaya bakınca çok kötü bilancolara rağmen kötünün iyisidir.
Smrtg karanlık oda -6 bilanço da kimse beğenmiyor artık.. umarım iyi gelir..
Yine eksi açtık...
Bir sürü boş laf millet yemiyor.. hep kapta aşağı vurdular ama bir geri alım yapmadılar.. konuşmak bedava
Güçlü yağmur öncesi hava esip gürler dostum
bence bu gün işkencede son gün olabilir zira satanlar seçimden önce paralarını cebine koyması için son gün
seçimden önce giderler mi kalırlar mı bilmem. Ama ülkede her şey seçime endekslenmiş durumda
hakkımızda hayırlısı olsun
Gönlüm iyi gelecek bir bilanço öncesinde ky'nin elinden mal alma operasyonu olmasını istiyor bu düşüşün.
Ama....
Neyse...
Mecburen çaya devam gari.
Bilançosunu son güne bırakan şirketler için hep kafamda soru işareti oluşmuştur.
Gesan bunu yapmasa idi iyiydi... :28:
Ancak gerek belirli bir tutarın üzerindeki yeni iş ilişkisi KAP’ları ve gerek belirli tutarın altındaki ancak hacimli satışlarımız artan bir ivmeyle devam etmektedir. Bu durum objektif bakış açısıyla bilançolarımızda da görülebilir.
Konuşmasının arasındaki yukardaki bu söylemden iyi bilanço gelecek anlamını çıkarabilirmiyiz.
umarım 3 kırmızı 4 kırmızı mumdan sonra tepki değildir..
bankof 5 dk 140k lotu geri sattı yine trade koydu ortaya.. günlerdir ekran basında değildim oralı olmamaya calıstım ama keşke olsaymısım basında sinirlenip verip satsaymışım..
yükselirse olumluya dönerse git yukarıdan al.. saçma işler yaptım kendi adıma..
yanlış anlamayın beni ama iki özlü söz karın doyurmuyor.. patron az bile olsa geri alım hisse fiyat istikrarını yansıtmıyor diye devreye girmesi lazımdı..
öbür türlü istediği kadar konusup kap atsın bende bir farkı yok.. kötü niyetli insan kötü niyetlidir.
2 milyon yatırımcım var diye konuşup tahtaya sahip çıkmıyorsa vardır bir sebebi.. patron satarken bizde satıp çıkacakmışız.
patron alıyorsa al satıyorsa sat kuralı yine aşık olarak kenara attık..
olan oldu önümüze bakmalıyız bundan sonrasına satan satmıştır yataya girse bari artık gesan yataya bağlar bence 43-47 arası asıl hareket eupwr olur kanatındeyim gesan gibi..ytd..
bende bugunun son oldugunu düşünuyorum kredilelerin son satış günü :) hayırlısı olsun.. başka da söyleyecek lafımız yok..
bir çok hisse yerlerde ama gesan dan bunu beklemiyordum. 2 milyon yatırımcısı olunan bir hisse ortalama 50 lotu olsa 100milyon lot yapıyor :)
ben mi yanlış hesaplıyorum. eurodan mı bahsetti acaba
bankof elinde 42 bin lot kaldı.. 220k dan 42k lot kaldı trade de devam..
Tavan olsa bile hiç memnun olmayacam,çünkü gesan bu kadar düşecek şirket değildi,gerçi burası borsa her şey beklenirde,******** bir tahtacımız varmış.
geri alım açıklayan kontr ve smrtg ın da durumu ortada. çok bir şey ifade edeceğini sanmıyorum hele hele böyle bir ortamda.
birde adamlar zaten para lazım diye europowerı arz ettiler. hisse satarak kazandıkları ile gittiler yeni kurulan firmalara %40 ortak oldular %60 eupowerı ortak ettiler. bu adamların şimdiye kadar ki en büyük falsosu bu bence. zira her yatırım yapan patron kendini %40-50 yatırıma ayırca ortak ediyor mu? halbuki firma zaten senin yap %100 iştirak, bu ne açgözlülük? madem o kadar kıymetli firman hiç açma halka.
75 liralarda ucuz durumdayız europower arzının gesana yarayacağını düşünüyoruz dediler gelinen nokta ortada. sen patron olarak hisse fiyatına dair nasıl konuşursun gerçekten inanılmaz zira olayın binbir türlü değişkeni var. ya saf bu herif ya da ağır manipülatör.
Birde hisse dibin dibini yaptı şimdi çıkıp konuşuyor. ne yaptılar operasyonu mu tamamladılar acaba diye düşünmeden edemiyor insan. allah hepmizin yardımcısı olsun böyle bir ortamda yatırım yaparken.
Birde sektör hisselerinin geneli kötü durumda. son 1 aydaki değer kaybediş oranları
gesan %45
smrtg %33
astor %34
kontr %23
alfas %29