Sayfa 720/903 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

yanlış anlamayın beni ama iki özlü söz karın doyurmuyor.. patron az bile olsa geri alım hisse fiyat istikrarını yansıtmıyor diye devreye girmesi lazımdı..

öbür türlü istediği kadar konusup kap atsın bende bir farkı yok.. kötü niyetli insan kötü niyetlidir.

2 milyon yatırımcım var diye konuşup tahtaya sahip çıkmıyorsa vardır bir sebebi.. patron satarken bizde satıp çıkacakmışız.

patron alıyorsa al satıyorsa sat kuralı yine aşık olarak kenara attık..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. olan oldu önümüze bakmalıyız bundan sonrasına satan satmıştır yataya girse bari artık gesan yataya bağlar bence 43-47 arası asıl hareket eupwr olur kanatındeyim gesan gibi..ytd..

Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Güçlü yağmur öncesi hava esip gürler dostum
    bence bu gün işkencede son gün olabilir zira satanlar seçimden önce paralarını cebine koyması için son gün
    seçimden önce giderler mi kalırlar mı bilmem. Ama ülkede her şey seçime endekslenmiş durumda
    hakkımızda hayırlısı olsun
    bende bugunun son oldugunu düşünuyorum kredilelerin son satış günü hayırlısı olsun.. başka da söyleyecek lafımız yok..

bir çok hisse yerlerde ama gesan dan bunu beklemiyordum. 2 milyon yatırımcısı olunan bir hisse ortalama 50 lotu olsa 100milyon lot yapıyor

ben mi yanlış hesaplıyorum. eurodan mı bahsetti acaba

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    olan oldu önümüze bakmalıyız bundan sonrasına satan satmıştır yataya girse bari artık gesan yataya bağlar bence 43-47 arası asıl hareket eupwr olur kanatındeyim gesan gibi..ytd..
    olan oldu önümüze bakacağız ama kendi adıma bari bu ders olur aşık olma nedir ya )) hisse bu yav bir sürü var

bankof elinde 42 bin lot kaldı.. 220k dan 42k lot kaldı trade de devam..

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bankof elinde 42 bin lot kaldı.. 220k dan 42k lot kaldı trade de devam..
    elinde 34k lot kaldı ve 634 bin lira karda bizde burada hayıflanalım

7. Tavan olsa bile hiç memnun olmayacam,çünkü gesan bu kadar düşecek şirket değildi,gerçi burası borsa her şey beklenirde,******** bir tahtacımız varmış.

8. geri alım açıklayan kontr ve smrtg ın da durumu ortada. çok bir şey ifade edeceğini sanmıyorum hele hele böyle bir ortamda.

birde adamlar zaten para lazım diye europowerı arz ettiler. hisse satarak kazandıkları ile gittiler yeni kurulan firmalara %40 ortak oldular %60 eupowerı ortak ettiler. bu adamların şimdiye kadar ki en büyük falsosu bu bence. zira her yatırım yapan patron kendini %40-50 yatırıma ayırca ortak ediyor mu? halbuki firma zaten senin yap %100 iştirak, bu ne açgözlülük? madem o kadar kıymetli firman hiç açma halka.

75 liralarda ucuz durumdayız europower arzının gesana yarayacağını düşünüyoruz dediler gelinen nokta ortada. sen patron olarak hisse fiyatına dair nasıl konuşursun gerçekten inanılmaz zira olayın binbir türlü değişkeni var. ya saf bu herif ya da ağır manipülatör.

Birde hisse dibin dibini yaptı şimdi çıkıp konuşuyor. ne yaptılar operasyonu mu tamamladılar acaba diye düşünmeden edemiyor insan. allah hepmizin yardımcısı olsun böyle bir ortamda yatırım yaparken.

Birde sektör hisselerinin geneli kötü durumda. son 1 aydaki değer kaybediş oranları

gesan %45
    smrtg %33
    astor %34
    kontr %23
    alfas %29

Sayfa 720/903 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz