Açılışta kopardı yine.
Printable View
2 adet daha gitti. 8030 civarı pala 10 bin verdi ben 20bin istiyorum. ama bakalım. Kaldı 6
Günaydın. Bu alıcılar geçen hafta nerdeymis alüminyum:drunk:
eskiden nerden alırsan al kar yazan donemden sonra nerden alırsan al zarar yazan doneme girerdi
tavan açmıyormuyduk?
Klasik 3 lu sağ tarafa yerleşti. Info,yfns,bofa iblisin 3 oğlu.
nahsıl oldu bilmiyorum ama YABTKSORAN... 35,30 DAN 36,50 olmuş
bu olunca ve 15 dk lık 55 gho (796800 ) üstünde olunca LÖNKÇÜYE bir özgüven patlaması gelmişti, çok zorladı
796800 ü bekleyemedim, 798100 den reverse lönk yaptı beni
zarar yazmayız maliyetine kaçarız ama kar ihtimali varmı onu kestiremedim
aslında bi 802300.. 4000 puan verse fena olmaz... du bakalım
Eskiden her gün burda para dağıtıyorlardı,para bitince hisse dağıtmaya başladılar.
paraları topladık, hisseleri de topladık mı tamam, zengün olcuuuk sonunda :drunk:
SPOT da fırıldak BofA bir sağ bir sol tarafta!
https://i.hizliresim.com/ndpg65c.PNG
Benim essgi saldım çayıra,minik minnak devMke:drunk:
ekgyo gitmezse endekste gitmez bence :)
Akşam gelen haber UYARI/YORUM sosyal medyadaki yorum
Çin de sahaya inmeye başladı: Çin donanması 6 savaş gemisiyle Doğu Akdeniz’e doğru ilerliyor!
Çin’in deniz savaş filosu, en büyüğü belki de.
Savaş, Filistin’den bütün bölgeye yayılmaya ve küreselleştirilmeye çalışılıyor!
Bendeniz hedefin Arz-ı Mev’ud paranoyasını hayata geçirmek olduğunu düşünüyorum.
Bu, Türkiye’nin kuşatılması ve işgali demektir.
Türkiye dikkatli olmalı. Oyuna gelmemeli!
Unutmayalım: 1. Dünya Savaşı’na böyle sürüklendik.
Türkiye’ye tuzak kuruluyor olabilir: ABD’nin ve Çin’in savaş filolarının Akdeniz’de ne işi var yoksa, değil mi?
Yine unutmayalım: Çin ile de, ABD ile de Afrika’da rakibiz!
Türkiye, enerjisini İsrail’in hunharca saldırılarını diplomatik yollarla durduracak bölgesel ve küresel stratejiler geliştirmeye yoğunlaştırmalı!
https://img.godmode-trader.de/charts...1023dax602.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Tepki bitti ellaaam. Sopaya kaldığı yerden devam.
Bugün zopa atmazlar diye düşünüyorum, endekis mühendisliği ilen 7500 desteği çalıştı imajını vermesi lazım yokusa yüzyılın şelalesinde kimseye mal satamazlar
https://img.godmode-trader.de/charti...88/7050747.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
reel sektör gıda dışında bitik...
3 dolar bu reel piyasaya göre bir ilizyon...
Sabah 128 üstü verdiğim hisse şuan 122,5 bunun adı ne olaki
Abi iblisi tanimadin mi, hep aynı numara endeks 20 düşer senin hissen 50 duser. Daha dibi bulacağız, yatayda git gel yapacak. Ortlamalar yakinsayacak felan filan iste. En az iki ay sürer. Sonrasında dolar atak yapar endeks 200 dolar yaklaşır aman hisseler ucuz kaldı dur biraz alalim derler. Devir daim makinası böyle çalışır gider. Sonunda bir bakmışsın sermaye erimiş. Altın iyidir dolarda iyidir en azından aklın kalmaz. Sen burdaki zengin agabeylerin en dipten alip ralli yapan kağıdı örnek verdiklerine paramı dagitiyorlar hilali Ahmer mi burasi. Çakalın şeytanın iblisin sofrası. Herkes ayağını denk alsın.
karax günün tepeyi işaretleriz diye bekledim ama galiba gelmedi
Kafası cama sıkışmış müjde ar gibiyim coşkunumu bekliyorum
Benim aldığım hissesin kardeşi günün en yükseğinin %10 altında çoğu hisse açılışın %3 aşağısında sanki mal kaktırdilar malı kucaklayanin kucağında kaldı. Artık top pala da ister kucak dansı yaptırır bize ister direk gara oğlanlar bilir
bu borsa da bence biz kandiriliyoruz don dolaş yine aynı yerler 1 sene önce ki fiyatta bir çok bist 100 hissesi o arada katlanmayan n kaldı... furya sektörler harici aslında borsa yerinde sayıyor...