Sayfa 718/1012 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop LV

1. Akşam gelen haber UYARI/YORUM sosyal medyadaki yorum

Çin de sahaya inmeye başladı: Çin donanması 6 savaş gemisiyle Doğu Akdeniz’e doğru ilerliyor!

Çin’in deniz savaş filosu, en büyüğü belki de.

Savaş, Filistin’den bütün bölgeye yayılmaya ve küreselleştirilmeye çalışılıyor!

Bendeniz hedefin Arz-ı Mev’ud paranoyasını hayata geçirmek olduğunu düşünüyorum.

Bu, Türkiye’nin kuşatılması ve işgali demektir.

Türkiye dikkatli olmalı. Oyuna gelmemeli!

Unutmayalım: 1. Dünya Savaşı’na böyle sürüklendik.

Türkiye’ye tuzak kuruluyor olabilir: ABD’nin ve Çin’in savaş filolarının Akdeniz’de ne işi var yoksa, değil mi?
    Yine unutmayalım: Çin ile de, ABD ile de Afrika’da rakibiz!

Türkiye, enerjisini İsrail’in hunharca saldırılarını diplomatik yollarla durduracak bölgesel ve küresel stratejiler geliştirmeye yoğunlaştırmalı!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Tepki bitti ellaaam. Sopaya kaldığı yerden devam.

4. Bugün zopa atmazlar diye düşünüyorum, endekis mühendisliği ilen 7500 desteği çalıştı imajını vermesi lazım yokusa yüzyılın şelalesinde kimseye mal satamazlar
    Hamdım Piştim Yandım

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün zopa atmazlar diye düşünüyorum, endekis mühendisliği ilen 7500 desteği çalıştı imajını vermesi lazım yokusa yüzyılın şelalesinde kimseye mal satamazlar
    Malı zaten satmış olabilirler mi reis?
    Belki geri almak istiyordur.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Malı zaten satmış olabilirler mi reis?
    Belki geri almak istiyordur.
    almak için neden acele etsinler ki , daha da aşağı gitme riski var iken bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    almak için neden acele etsinler ki , daha da aşağı gitme riski var iken bence..
    Ben de onu diyorum abi

Sayfa 718/1012 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •